Allah bidaha gostermedn cnm çok geçmiş olsun.Selam arkadaşlar ben özlemm 10 ay önce bebek için bu siteyi takip ediyordum.. ben bebek için uğraşrken aslında çok hastaymışım farketmemişim.. 5 ay uğrastk olmadı sonra ben ciğerlerimden hasta oldugumu öğrendim. Hastanede yattm iki hafta 8 aydır ağır ilaçlar kullanıyorum çok şükür bu ay bitecek inşallah.. bizde bu ay çocuk için çalşmalara başlycaz.. çörek otu kürü uyguluyorum şuan deneyenler var mı acaba
eşin ne dedi kuşum bilmiyorum,amaKizlarr dr klomen verdi yumurtlamani duzenlersek adetinde duzenlenir dedi bebek istiyosaniz 20 ile 26 arasi calisin dedi gunasiri...26 si muayeneye cagirdi kpcise dicem bakalim o istemiyodu ama bi sorucam yinede dr bole bole dedi diye...Sevincim ellerine saglik buarada cok ta guzel gorunuyordu canim cekti olsada icsek ben suan otobusteyim az ni yolum kaldi eve donuyom
Eşin
eşin ne dedi kuşum bilmiyorum,ama
tedavin hayırlı olsun bakalım inşallah yumurtlarsın bol bol
Esim korunalim dedi maalesef aslinda bende cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yokkiEşin
eşin ne dedi kuşum bilmiyorum,ama
tedavin hayırlı olsun bakalım inşallah yumurtlarsın bol bol
sevinç pazar gezmesini bende çok severim hele sosyete pazarlarının giysi kısmını
sevoya sor bafscımBafss bende klomen kullandiydim soracagin birşey olursa sor cnm ama korunmayi birak genelde klomen bir sonraki ay etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?