Saroş senin topikte eda diye Bi,hatun vardı
geliyormu hiç
iki tane çocuğu olmuştu
Burda biri
patatesli patlıcan yemeği nasıl oluyo diye sormuştu cvp vermeyi unuttum.
deroş yada beydoştu sanırım.
patatesleri ve patlıcanları once kızartıyorum
soğan domates ve salçalı harcın içine katıyorum.lezzetli ama yağlı oluyo
Birlikte kaliriz belki ne guzel olurÇok kararsizim çok istiyoruz ama benim gebeligimin ilk 4 ayi çok rezil geçtiği için ondan korkuyorum bakacak kimsem yok miraç rezil olur yavrum arayida acarsam hic yapmam offff bilmiyom yani
Birlikte kaliriz belki ne guzel olur
Karismak gibi olmasin o yemeği tamamen firinda yapiyom ben çok hafif oluyiii
Gerçi siz daha iyi bilirsiniz basakk ve Deroş hanimlar
Yoldayim memlekete gidiyom...oglusla babasi bindirdi otobuse antalyada adam akilli bi dr bulmam lazim git gel simdi iyide gebe kalırsam olmaz...neyse hayirlisiyla aksama donucem insallah kocis evde zaten gwceye gidecek oglanda okulda yimekte var dun evise temizledim hastada ataklandi iyice sabah benden önce cikmis evden arkadasiyla bulusmaya gitmis...bende durumlar boyle
benced fırında yapılmalı yemekler daha hafif oluyo.Karismak gibi olmasin o yemeği tamamen firinda yapiyom ben çok hafif oluyiii
Gerçi siz daha iyi bilirsiniz basakk ve Deroş hanimlar
doğuran kaçıyo nedense.benim topiğe artık hiçbiri gelmiyor doğuran kaçtı
bu yemek yağlı olur ama kızarttıklarını fritözde kızartsan ve kağıt havlunun üzerine koysan fazla yağı çeker ayrıca domatesli sosada ekstradan yağ katmazsan daha hafif olur
malum yaşında kemale eriyo.Çok kararsizim çok istiyoruz ama benim gebeligimin ilk 4 ayi çok rezil geçtiği için ondan korkuyorum bakacak kimsem yok miraç rezil olur yavrum arayida acarsam hic yapmam offff bilmiyom yani
at olacakOğlan okuldan gelsin çoluk combalak pazara gidecem Nasil olacaksa
yanına gelecek kimse yok dimiNisan mayis gibi deneyecem olursa o rezil Günlerim yaz tatiline denk gelir adanaya giderim yoksa yok sanirim
Mirroya haksizljk etmek istemiyorum olursa olur olmazsa Rabbim olmayanlara Nasip eylesin insallah . mirroya 10. Ayda gebe kaldiydim abisine ilk aydan bakalim kismet
Ne varmis yasimdamalum yaşında kemale eriyo.
bence yap gitsin Allah büyüktür.rezill olmazsın.
3çocukk çok iyi yaaa.
bende ikinci gebeliğimde ikiz bebek istiyorum
Bi kerede ikisi birden çıksın
3çocuk 3
Arabayla giderim miraci oto koltuğuna baglarim pazari dolanirken bebek arabasına koyarimÇok rah
at olacak
kuççuğu arabaya koyacaksın.
büyüğün sana çok yardımı olur.
tek bebekle çıkmak çok daha zor
yanına gelecek kimse yok dimi
ailenle aynı şehirde olsan sırtın yere gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?