Kime ev baktiniz cnmvaktiniz cpost: 38376933 .!.:Rapor veriyore sabah kahvalti yaptik oglani okula goturdumm eve geldim hastayi pansumana goturduk ordan babaanneme gittik memleketten ekmek getirmistim onu birakip az oturduk sonra 2 tane ev baktik begenmedik ordan babama gidip onun ekmegide verdik donuste oglani alip asker yemegi vardi oraya gittik donuste esimin kuzenle oglunuda aldik eve gectik hastaya yimek yaptim bizde misafirlerle cay cerez yedik ictik suan arabadan yaziyoz misafirleri evlerine biraktik eve donuyok kocasi calistigi yerde bu ay gece nobetcisiymis.
ne o suratlar kızlar yaaaa
benim nerem suçlu hiç anlamadım, 2 gündür sadece gündüz giremedim geçmişe bakarsanız görürsünüz,sevinç hanımBeydoş hem suçlu hem güçlü Nasilolduncnm iyimisin
Kwndimize bakiyoruz esimin isyeri izak oluyor oraua yakin ev bakiyoruz bulursak tasinicazKime ev baktiniz cnm
sen ancak beni suçlaDeroş hnm yokluğuna alistiriyo bizi
Doğurunca Nasil olsa gelmez
Beydoş hem suçlu hem güçlü Nasilolduncnm iyimisin
benim nerem suçlu hiç anlamadım, 2 gündür sadece gündüz giremedim geçmişe bakarsanız görürsünüz,sevinç hanım
ve benim sebebim çok başka,çok önemli.....
iyi geceler...
Tmm bBeydoş hnm iyi geceler...benim nerem suçlu hiç anlamadım, 2 gündür sadece gündüz giremedim geçmişe bakarsanız görürsünüz,sevinç hanım
ve benim sebebim çok başka,çok önemli.....
iyi geceler...
Hayirlisi cnm bulursunuz insKwndimize bakiyoruz esimin isyeri izak oluyor oraua yakin ev bakiyoruz bulursak tasinicaz
sen ancak beni suçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?