Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimde her yerim tutulmuş canım akşam spora nasıl gideceksem ama gitmem lazım o kadar didinmeme rağmen gitmiyor kilolar

Gunaydinlar yimek yapilacak supurge tutulacak birde markete gitmem laz bu arada kendime kazak ormeye karar verdim

Sizler napiyorsunuz huu huu deros beydos saraa baso sevinco ? Adini yazmadiklarim huu huu gunaydinnn

Bugun yorgun uyandim bogazimin acosi gecmedi hala birev buldum cok icime sindi bugun emlakciyi ariycam yaa biraz canim sikkin kocam denemelere baslamiyor keske maddi durumu toparlasak calisma saatleride duzelse biraz cor yoruluyor

Hakikaten kilo almak çok kolay ama vermek çok zor nedense yapışıp kalıyor adeta. Gitmiyorlar.
gerçi kilo alamayanlarda var ama onları anlamıyorum.

Saroooş hayatım senin kiloların gebeliği olumsuz etkiliyor mu.
tüp bebekte döllenmiş embriyo konuyor rahme
neden tutunamıyor peki
nedeni varmı

Kızlar balık baştan kokar
hoca ne yaparsa cemaatin büyük çoğunluğu uyum sağlıyor
ben Bi kaç gündür sık gelemiyorum
cemaat coştu

Faceten eski Bi arkadaşımı buldum dun gece çok sevindim çook.
lakin faceini bir senedir kullanmıyormuş
bunu öğrenince üzüldüm.
ama bi arkadaşına msj yazdım
nerden ulaşabilirim diye
off eski günlere dondum dun gece
3e kadar uyuyamadım

Saroooş hayatım senin kiloların gebeliği olumsuz etkiliyor mu.
tüp bebekte döllenmiş embriyo konuyor rahme
neden tutunamıyor peki
nedeni varmı

kilonun etkisinin olduğu söyleniyor canım ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir aslında yani çok zayıf olupta çocuğu olmayanda var çok kilolu olupta olmayan da var olanda var

tüp bebek tedavisi yüzde yüz tutacak diye bir şey yok canım keşke olsa ama yok tutmama sebebleri o kadar çok ki bazen doktorlar bile açıklayamıyor herşey Allahın takdiri sen elinden geleni yapıyosun Allah isterse oluyor istemezse olmuyor bu kadar basit

Bugun yorgun uyandim bogazimin acosi gecmedi hala birev buldum cok icime sindi bugun emlakciyi ariycam yaa biraz canim sikkin kocam denemelere baslamiyor keske maddi durumu toparlasak calisma saatleride duzelse biraz cor yoruluyor

geçmiş olsun canım bende kendimi çok yorgun hissediyorum oysa öyle yorulacak bişeyde yapmıyorum ama anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…