Heeeederoş kaynanasıyla samimiyeti artırdığından beri bizleri unuttu
Heeeesen niye gelmiyosun bakim face de dolaşacağına bizimle takılsana
beydoooş annem bugün neredesin ne iş yapıyosun
Makinam geldiii aman allahimmmnm Nasil tozun iicinde yasiyormusuz haberimiz yokmusresmen halilarin cigerini soktu
kızlar menümü yazayım
sebzeli bulgur pialvı
misket köfteli patlıcan yemeği (patlıcanlarım yazdan hazırladığım konservelerimden)
tel şehriye çorbası
ayran
Çok mühim isleri varmis ya beni dun sarladiydi
sağol canım ama neden şaşırmış gibi baktın
Çok beğendimbende ispanagi temizledim
Suzuluyooo çorbada yapacam yanina birde ton balikli salata
Allah yol göstersin cnm inşallah hayırlı karar olur verdiğinizEsim korunalim dedi maalesef aslinda bende cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yokki
evet yine sen geliyosunbenim nerem suçlu hiç anlamadım, 2 gündür sadece gündüz giremedim geçmişe bakarsanız görürsünüz,sevinç hanım
ve benim sebebim çok başka,çok önemli.....
iyi geceler...
süpürge yapmak artık çok daha zevkli benim için.ama çok zorlanıyorum yaaa halıyı bırakmıyo belim çıkıyo supurene kadar.Gunaydinlar yimek yapilacak supurge tutulacak birde markete gitmem laz bu arada kendime kazak ormeye karar verdim
cvbını bildiğim halde saçma Bi soru sordumkilonun etkisinin olduğu söyleniyor canım ama kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir aslında yani çok zayıf olupta çocuğu olmayanda var çok kilolu olupta olmayan da var olanda var
tüp bebek tedavisi yüzde yüz tutacak diye bir şey yok canım keşke olsa ama yok tutmama sebebleri o kadar çok ki bazen doktorlar bile açıklayamıyor herşey Allahın takdiri sen elinden geleni yapıyosun Allah isterse oluyor istemezse olmuyor bu kadar basit
kııız ben aslında tlfumdan face uygulamasını bile sildim girmiyordum hiç.sen niye gelmiyosun bakim face de dolaşacağına bizimle takılsana
afiyet bal şeker olsnkızlar menümü yazayım
sebzeli bulgur pialvı
misket köfteli patlıcan yemeği (patlıcanlarım yazdan hazırladığım konservelerimden)
tel şehriye çorbası
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?