Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet çocukluğumuzdan beri öyle denir
ödüm pörtler

Aynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyii
Sevoş cingit rengi supurqen geldimi
heee
aha gelmiş hayırlı olsun halıların üstünde paralansın

Saol benimkide haliya yapisiyi belim koptu ama çekim ayari var onu ayarladim koridorda yazlik bir hali var onu havaya kaldirdi

Aksam menusu veriyoree ezogelin corba patates yimegi ev eristesi pilav usulü kizarmis karnibahar saimsakli yogurtlu baskada bisey yapmiyi dusunmuyom az bisey salata yaparim ortaya

önemli bişey yoktur inşallah canım

Sizler napiyorsunuz huu huu deros beydos saraa baso sevinco ? Adini yazmadiklarim huu huu gunaydinnn

beydoooş annem bugün neredesin ne iş yapıyosun
sağolun kızlar sormuşsunuz,aslında çok annemin rahatsızlığından bahsedip sizinde tadınızı kaçırmak istemiyorum ..annemle biraz fazla ilgilenmem gerkti bu 3 gün birde kızkardeşim orda yatıyordu,stresli bir 3 gün atlattım..
bugünde sabahtan pazara gittim sonrada en küçük kızkardeşimin dişlerine tel takılacaktı yine mecburen ben götürdüm,daha yeni eve geldim ve daha yemek yapıcam..kısaca işte böyle
evet yine sen geliyosun
deroş sabak erkenden gelirdi bak yok

Beydoş
annesine gidip geliyodur
kardeşide rahatsız
daha ne olsun kızlar
sağol başakçım evet benimde daha ne olsun diyesim var hayata,ama sonra bunada şükür beterinden korusun RABBİM diyorum...
iki eve yetişmesi çok zor ruhum,bedenim,beynim çok yorgunama sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum..

ayrıca sağol benim geldiğimi bir tek sen görmüşsün demek...

Aynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyii

heee

Saol benimkide haliya yapisiyi belim koptu ama çekim ayari var onu ayarladim koridorda yazlik bir hali var onu havaya kaldirdi
zaten ince halıları süpürmek en zoru
iyice azaltıyom ben ayarına Bi tarafta da ayağımla tıtuyom halıyı

Bu ne simdi safinazz baso bikeerem ben 50.6 kiloyum artık
ben 48im. Gebe kaldığım kiloya dondum sonunda
senin boyun uzun o zaman benden. 50kiloyla zayıfmı duruyosun
benm boyuma göre bu kilo tam super
lakin düzgün yemek yemeyip çok atıştırıyorum
Ankaradan geldiğimden beri 2kilo almışım

Aksam menusu veriyoree ezogelin corba patates yimegi ev eristesi pilav usulü kizarmis karnibahar saimsakli yogurtlu baskada bisey yapmiyi dusunmuyom az bisey salata yaparim ortaya
çok güzel menü veriyooooore
lakin yakın geçmişi bile okumuyoooreeee.

afiyeett bal şeker oluyoooore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…