aha gelmiş hayırlı olsun halıların üstünde paralansınMakinam geldiii aman allahimmmnm Nasil tozun iicinde yasiyormusuz haberimiz yokmusresmen halilarin cigerini soktu
heee mbende merak ettim neymiş acaba mühim işler ama belkide özeldir
evet çocukluğumuzdan beri öyle denirkızlar ben o gün balık yemişsem süt içmem sütlü şeyler yemem belki eskiden kalma bir alışkanlık ama zehirleyeceğini düşünürüm hani balıkla süt bir arada yenmez derlerdi sizde bilirmisiniz yada uygularmısınız
Aynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyiikızlar ben o gün balık yemişsem süt içmem sütlü şeyler yemem belki eskiden kalma bir alışkanlık ama zehirleyeceğini düşünürüm hani balıkla süt bir arada yenmez derlerdi sizde bilirmisiniz yada uygularmısınız
Sevoş cingit rengi supurqen geldimi
aha gelmiş hayırlı olsun halıların üstünde paralansın
Hakikaten kilo almak çok kolay ama vermek çok zor nedense yapışıp kalıyor adeta. Gitmiyorlar.
gerçi kilo alamayanlarda var ama onları anlamıyorum.
Gule gule kullan canimMakinam geldiii aman allahimmmnm Nasil tozun iicinde yasiyormusuz haberimiz yokmusresmen halilarin cigerini soktu
Bu ne simdi safinazz baso bikeeremsafinazzz
Saol hayatimGule gule kullan canim
Bu ne simdi safinazz baso bikeeremben 50.6 kiloyum artık
Aksam menusu veriyoree ezogelin corba patates yimegi ev eristesi pilav usulü kizarmis karnibahar saimsakli yogurtlu baskada bisey yapmiyi dusunmuyom az bisey salata yaparim ortaya
önemli bişey yoktur inşallah canım
Sizler napiyorsunuz huu huu deros beydos saraa baso sevinco ? Adini yazmadiklarim huu huu gunaydinnn
sağolun kızlar sormuşsunuz,aslında çok annemin rahatsızlığından bahsedip sizinde tadınızı kaçırmak istemiyorum ..annemle biraz fazla ilgilenmem gerkti bu 3 gün birde kızkardeşim orda yatıyordu,stresli bir 3 gün atlattım..beydoooş annem bugün neredesin ne iş yapıyosun
evet yine sen geliyosun
deroş sabak erkenden gelirdi bak yok
sağol başakçım evet benimde daha ne olsun diyesim var hayata,ama sonra bunada şükür beterinden korusun RABBİM diyorum...Beydoş
annesine gidip geliyodur
kardeşide rahatsız
daha ne olsun kızlar
zaten ince halıları süpürmek en zoruAynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyii
heee
Saol benimkide haliya yapisiyi belim koptu ama çekim ayari var onu ayarladim koridorda yazlik bir hali var onu havaya kaldirdi
ben 48im. Gebe kaldığım kiloya dondum sonundaBu ne simdi safinazz baso bikeeremben 50.6 kiloyum artık
çok güzel menü veriyoooooreAksam menusu veriyoree ezogelin corba patates yimegi ev eristesi pilav usulü kizarmis karnibahar saimsakli yogurtlu baskada bisey yapmiyi dusunmuyom az bisey salata yaparim ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?