böyle yazınca duyacakmı sinyalmı gidiyoDERİN gerçekten nerdesin,ses ver merak ettik seni...
aynen kankiştoomm ben farkettimsağolun kızlar sormuşsunuz,aslında çok annemin rahatsızlığından bahsedip sizinde tadınızı kaçırmak istemiyorum ..annemle biraz fazla ilgilenmem gerkti bu 3 gün birde kızkardeşim orda yatıyordu,stresli bir 3 gün atlattım..
bugünde sabahtan pazara gittim sonrada en küçük kızkardeşimin dişlerine tel takılacaktı yine mecburen ben götürdüm,daha yeni eve geldim ve daha yemek yapıcam..kısaca işte böyle
sağol başakçım evet benimde daha ne olsun diyesim var hayata,ama sonra bunada şükür beterinden korusun RABBİM diyorum...
iki eve yetişmesi çok zor ruhum,bedenim,beynim çok yorgunama sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum..
ayrıca sağol benim geldiğimi bir tek sen görmüşsün demek...
Galiba azar azar atıştırmak kilo yapıyı kızlar
bunu fark ettim.
günde 3oğun yiyip bırakırsak kilo yapmıyo
Ben 46 kiloydum kendi istek ve arzumla hatta diyetisyene giderek buyuk cabalar sonucu 50, 6 yi gorebildim senin bboyun.kac kiben 48im. Gebe kaldığım kiloya dondum sonunda
senin boyun uzun o zaman benden. 50kiloyla zayıfmı duruyosun
benm boyuma göre bu kilo tam super
lakin düzgün yemek yemeyip çok atıştırıyorum
Ankaradan geldiğimden beri 2kilo almışım
tesekkur ediyore ben gecmisiçok güzel menü veriyooooore
lakin yakın geçmişi bile okumuyoooreeee.
afiyeett bal şeker oluyoooore
Atistirsamda yisemde kilo zor aliyore hic fikrim yom bilemiyoreee senin bunye kilo almaya yatkin demek oluyoreGaliba azar azar atıştırmak kilo yapıyı kızlar
bunu fark ettim.
günde 3oğun yiyip bırakırsak kilo yapmıyo
sevinç süpürgen hayırlı olsun gözünaydın gelmiş...ben kalkıp salatamı yapayım yeter dinlendim...
bence de daha iyileri benim olsunSaol cnm daha iyileri sizlerin olsun
Herif dediki supurgen geldimi heeee dedim memnun kaldinmi dedi cooookdedim
Ozaman aksam tahsilati yaparim dedi
ciciklar artık kendileri ödev yapamıyooooreeeCiciga odev yaptiriyore
hemde neAtistirsamda yise
Atistirsamda yisemde kilo zor aliyore hic fikrim yom bilemiyoreee senin bunye kilo almaya yatkin demek oluyore
diyetisyen nasıl Bi yöntem uyguladı merak ettim bahseder misin.Ben 46 kiloydum kendi istek ve arzumla hatta diyetisyene giderek buyuk cabalar sonucu 50, 6 yi gorebildim senin bboyun.kac ki
tesekkur ediyore ben gecmisiokuyoree
sakın çimiyim neyin demeHerif dediki supurgen geldimi heeee dedim memnun kaldinmi dedi cooook dedim
Ozaman aksam tahsilati yaparim dedi
HeeeeSevoş süpürgesiyle sevişiyoooore
sakın çimiyim neyin deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?