Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bafssss benim oğlan 64 aylik başladı ilkokula yani 5.5 yasinda kaslari gelisimini tamamlamadigi için çok cabuk yirulurdu deli ederdi beni 1. Sinif kabus gibiydi simdi 3. Sinif
7.5 yasinda
Benimki 72 aylik basladi cok sukur bir sıkıntım yok ama dikkati cabuk dagiliyor basinda beklemem gerekiyor bensiz odev yapmiyor ben sunu yapip gelene kadar su sayfayi yaz diyorum mesela harf ustunden gidecek bi geliyorum birakmis oyun oynuyor

hemde ne
seni anlamak istiyorum
yiyosun da mı almıyosun
yiyemiyormusun yoksa da mı almıyosın
ne biliyim kendimce yiyorum ama cevremde kilo problemi olan kisiler saka yollu sinir oluyorum su icsem yariyor sen bu kadar yiyosun zayifsin diyorlar onlara gore ben onlardan cok yiyomusum bu goreceli bisey bence normal yiyorum

diyetisyen nasıl Bi yöntem uyguladı merak ettim bahseder misin.
bizim Bi komşuda çok kilo almak istiyodu
iki ciciku olduğu halde çöp adam gibiydi.
doktor Bi şurup vermiş onunla kilo almıştı baya
adini hatirlayamadim ama vitamin hapi vermisti bide elime liste tutusturdu binlari ye diye ona gore yiyodum cerez ceviz badem findik fln vardi listede bendende 3 gun ne yedigimi yazmami istemisti ilk gun gayet guzel besleniyosun kan degerlerin vitaminlerinde yerinde niye kilo almak icin ugrasiyosun buraya geldin demisti bende kiyafet bulamadigimi soylemistim

efferim face falan girme burası neyinize yetmiyo

afiyet bal şeker olsn

sağol canım

Aynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyii

heee

Saol benimkide haliya yapisiyi belim koptu ama çekim ayari var onu ayarladim koridorda yazlik bir hali var onu havaya kaldirdi

yoğurt panzehir olduğu için bişey yapmıyodur belki

annene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

ayrıca anlatmak istediğin bişey olursa bizler sıkılmayız insan bazen paylaştıkça rahatlıyor içine attıkça insanı hasta ediyor canım

bence de daha iyileri benim olsun

sen çok yaşa emi

akşam işten geldim aerobiğe gittim oradan geldim yemek yedik sonra eve dip bucak giriştim toz aldım sildim süpürdüm banyo wc leri yıkadım bulaşık makinasını boşalttım doldurdum duş aldım bitki çayı yaptım şimdi oturdum çok yorgunum belim kopuyor ayaklarım bana ait değil sanki

Selam kızlar
Kaynosdaydik misafirleri vardı
Yeni eve geldik
Düğün vardı ya hani önce bahsetmiştim kuzenin ondan gelemedim...çok yoruldum inanamassiniz
Bu arada hastane cantami hazirliyordum insan liste yapmasa ufak tefek şeyleri unutuyor. SeWoŞ hanımada sormuştum ama bu hamiş kadına acıyıp yardım etmedi.

Meraktan olduk kadin İnsan gitmeden yazar tlf elinde

Ben özelde dogurdmendiliet birşey vermedi sadece özel hasta ilk kıyafetini giydirdi o kadar
Hastane cantama elime geçeni doldurmadim benim için ve oğlumiiçin ayri çanta yaptim

Benim için
İki adet pijama tmm koydum
Bir sabahlik
Kilot emzirme atleti sutyene gerek yok hastane için
Çorap terlik lohusa tacim havlu pecete
Hasta bezi ve orkid

Bebek için
İki ttmm kiyafet (içindeeldiveni sapkasi olan)
İki Citcitli bady
İki battaniye
Bebek bezi İslak mendili
Her ihtimale karsi yalanci emzik ve küçükbir biberon
Cİkarken tasimak için portbebe
Birde bebek cikinca yaninda küçük bir pusette yatiriyolarya onun içine minik bir çarşaf aldim
Hepsi bu

kaynananda olduğunu tahmin ettik Allah muhabbetinizi bozmasın canım ne diyelim

Ebru Şallı bile 46 kilo
biz ne hallerdeyiz abooov
hee kadın 1,75 ve 46 kilo..bende 53 kiloyum bazıları bana yinede zayıfsın diyor evlendiğimde 45 kiloydum hey gidi
B
böyle yazınca duyacakmı sinyalmı gidiyo
heee ,gelmiş zati görmedinmi
ewet kanketoy aynen öyle....inşaallah başakçım ama bazen diyorumki benden 2 tane daha olsa birini annemgile birinide arada gitsin diye kaynoşa gönderirdim bende keyfime bakardım,ama yok öyle bir hayat
kızkardeşim iyiki var zaten evlenirse ne olur hiç bilmiyorum,benimde bir çocuğum olsa acaba bu kadar gidebilirmiydim
Galiba azar azar atıştırmak kilo yapıyı kızlar
bunu fark ettim.
günde 3oğun yiyip bırakırsak kilo yapmıyo
azar,azar ve sık yemek yemek bencede yanlış,anam babam usulü 3 öğün ekmeği ve porsiyonları azalttığında birazda hareket olunca yavaş yavaş gidiyor kilolar

Deroooşooooreeeeeee
doğğuuurruyooore
yemezler
Aramizda kalsin izliyooree

sağol saracım çok teşekkür ederim

kız sen bir iki gün önce girmiştin deseydin ya düğün var giremezsem merak etmeyin diye ,hamilesin diye merak ediyoruz seni..hem siz birde telden yazıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…