Benimki 72 aylik basladi cok sukur bir sıkıntım yok ama dikkati cabuk dagiliyor basinda beklemem gerekiyor bensiz odev yapmiyor ben sunu yapip gelene kadar su sayfayi yaz diyorum mesela harf ustunden gidecek bi geliyorum birakmis oyun oynuyorBafssss benim oğlan 64 aylik başladı ilkokula yani 5.5 yasinda kaslari gelisimini tamamlamadigi için çok cabuk yirulurdu deli ederdi beni 1. Sinif kabus gibiydi simdi 3. Sinif
7.5 yasinda
ne biliyim kendimce yiyorum ama cevremde kilo problemi olan kisiler saka yollu sinir oluyorum su icsem yariyor sen bu kadar yiyosun zayifsin diyorlar onlara gore ben onlardan cok yiyomusum bu goreceli bisey bence normal yiyorumhemde ne
seni anlamak istiyorum
yiyosun da mı almıyosun
yiyemiyormusun yoksa da mı almıyosın
adini hatirlayamadim ama vitamin hapi vermisti bide elime liste tutusturdu binlari ye diye ona gore yiyodum cerez ceviz badem findik fln vardi listede bendende 3 gun ne yedigimi yazmami istemisti ilk gun gayet guzel besleniyosun kan degerlerin vitaminlerinde yerinde niye kilo almak icin ugrasiyosun buraya geldin demisti bende kiyafet bulamadigimi soylemistimdiyetisyen nasıl Bi yöntem uyguladı merak ettim bahseder misin.
bizim Bi komşuda çok kilo almak istiyodu
iki ciciku olduğu halde çöp adam gibiydi.
doktor Bi şurup vermiş onunla kilo almıştı baya
kııız ben aslında tlfumdan face uygulamasını bile sildim girmiyordum hiç.
dun rüyama girdi o arkadaşım, daha doğrusu onu bulamadığımla ilgili Bi rüya gördüm
dun gece Google a adını yazdım face hesabı çıktı
sırf o yüzden face uygulamasını indirdim.
yoksa faceten pek zevk almıyorum ben
afiyet bal şeker olsn
Aynen cnm ama kaynosgil ayran içer yaninda hiçte birşey olmiyii
heee
Saol benimkide haliya yapisiyi belim koptu ama çekim ayari var onu ayarladim koridorda yazlik bir hali var onu havaya kaldirdi
sağolun kızlar sormuşsunuz,aslında çok annemin rahatsızlığından bahsedip sizinde tadınızı kaçırmak istemiyorum ..annemle biraz fazla ilgilenmem gerkti bu 3 gün birde kızkardeşim orda yatıyordu,stresli bir 3 gün atlattım..
bugünde sabahtan pazara gittim sonrada en küçük kızkardeşimin dişlerine tel takılacaktı yine mecburen ben götürdüm,daha yeni eve geldim ve daha yemek yapıcam..kısaca işte böyle
sağol başakçım evet benimde daha ne olsun diyesim var hayata,ama sonra bunada şükür beterinden korusun RABBİM diyorum...
iki eve yetişmesi çok zor ruhum,bedenim,beynim çok yorgunama sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum..
ayrıca sağol benim geldiğimi bir tek sen görmüşsün demek...
bence de daha iyileri benim olsun
Selam kızlar
Kaynosdaydik misafirleri vardı
Yeni eve geldik
Düğün vardı ya hani önce bahsetmiştim kuzenin ondan gelemedim...çok yoruldum inanamassiniz
Bu arada hastane cantami hazirliyordum insan liste yapmasa ufak tefek şeyleri unutuyor. SeWoŞ hanımada sormuştum ama bu hamiş kadına acıyıp yardım etmedi.
Selam kızlar
Yeni eve geldik
Düğün vardı ya hani önce bahsetmiştim kuzenin ondan gelemedim...çok yoruldum inanamassiniz
Bu arada hastane cantami hazirliyordum insan liste yapmasa ufak tefek şeyleri unutuyor. SeWoŞ hanımada sormuştum ama bu hamiş kadına acıyıp yardım etmedi.
hee kadın 1,75 ve 46 kilo..bende 53 kiloyum bazıları bana yinede zayıfsın diyor evlendiğimde 45 kiloydum hey gidiEbru Şallı bile 46 kilo
biz ne hallerdeyiz abooov
heee ,gelmiş zati görmedinmiB
böyle yazınca duyacakmı sinyalmı gidiyo
ewet kanketoy aynen öyle....inşaallah başakçım ama bazen diyorumki benden 2 tane daha olsa birini annemgile birinide arada gitsin diye kaynoşa gönderirdim bende keyfime bakardım,ama yok öyle bir hayataynen kankiştoomm ben farkettim
insan sıkmak istemiyor karşısındakini evet bende öyleyim anlatmak istemem , herkesin ayrı Bi derdi var.
bu günler geçecek zahmet rahmete dönecek mükafatını alacaksın inşallah.
kardeşin kaç yaşında evlenince napcak evdekiler.
neyse ki sen gidebiliyosun istediğinde.
belki daha yakın otursanız senin için daha kolay olur.
azar,azar ve sık yemek yemek bencede yanlış,anam babam usulü 3 öğün ekmeği ve porsiyonları azalttığında birazda hareket olunca yavaş yavaş gidiyor kilolarGaliba azar azar atıştırmak kilo yapıyı kızlar
bunu fark ettim.
günde 3oğun yiyip bırakırsak kilo yapmıyo
yemezlerDeroooşooooreeeeeee
doğğuuurruyooore
Aramizda kalsin izliyooree
sağol saracım çok teşekkür ederimefferim face falan girme burası neyinize yetmiyo
annene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
ayrıca anlatmak istediğin bişey olursa bizler sıkılmayız insan bazen paylaştıkça rahatlıyor içine attıkça insanı hasta ediyor canım
sen çok yaşa emi
kız sen bir iki gün önce girmiştin deseydin ya düğün var giremezsem merak etmeyin diye ,hamilesin diye merak ediyoruz seni..hem siz birde telden yazıyorsunuz.Selam kızlar
Yeni eve geldik
sanada hayırlı cumalarHayirli nurlu cumalar
ellerine sağlıkMenü veriyorum
Dündendomates corbam var
Mantar sote
PPirinç pilo
Kabak salatasi
kapattı şükür
kapattı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?