bişeyi bahane edip akşam kaynoşa giderken geçecekti ama,önünü kestim ,dedikoducunun..Ne diyo sizemi geliyii
sağolun canımKardeşin Nasil oldu evine gittimi
Annen Nasil
Babaannen dondumu
Biz sikilmayiz dinleriz
bişeyi bahane edip akşam kaynoşa giderken geçecekti ama,önünü kestim ,dedikoducunun..
sağolun canım
kardeşim daha iyi evine gönderdik onu,çocukları okula gidiyor çünkü..
babaannemin meselesi karışık daha dönmedi,ama konuşuyoruz telde suçlu ama yaşlı kadın işte dayanamıyorum ama annem konuşmuyor..
annemde ne diyeyimki sevinç bunada şükür..
geçen büyük börülceye gitmek zorunda kalmıştım ya,bir baktım kayno,küçük börülce ve alt katlarında oturan eltimde orda..
hala benim buzdolabı ve bulaşık makinasını sorguluyolar ,büyük börülce illaki aldığımız yeri soruyor gidip aynısını alacak karı çatladı bende iyiki ev alıp içini yeniden döşemedik dedim,programını soruyor inciğiğni,ciciğini herşeyini soruyor..
bir sürü laf soktum geldim
hayretki ne hayret insanın çocuğu,kardeşi bişey aldımı sevinir bunlara kazık giriyor afedersinİyi yapmissinhayret bir şey
hayretki ne hayret insanın çocuğu,kardeşi bişey aldımı sevinir bunlara kazık giriyor afedersintöbe ,töbe..
heleki eltim fırın aldım sanıyormuş,ikisini aldığımızı duyunca sanki kadına ölüm haberi verdik suratını görmen lazımdı
bende evim olsun iğneden ipliğe herşeyimi yenileyecem dedim
bende izliyorumAski memnu izliyore
pazıda aldım pazardan,sarmasını eşim çok seviyor ben pek sevmem..sen hiç sarmasını yaptınmı sevo
amin inşaallah..Ohhhh ne guzel demissin
Allah nasip etsin insallah
eşimde yerken öyle diyorBayilirimmmmm yaparim cnm lokum gibi olur
eşimde yerken öyle diyor
bende yaprağı daha çok severimm yaprak gibisi varmı asla yapamam yapraksız,pazıyıda değişiklik olsun diye 1 kez yaptım daha herif bırakmadı peşimiMarasta çok oluyor cnm yapraktan çok yerler ama ben yapragi daha çok sewerim
bende yaprağı daha çok severimm yaprak gibisi varmı asla yapamam yapraksız,pazıyıda değişiklik olsun diye 1 kez yaptım daha herif bırakmadı peşimi
hee zaten öyle yapıyok,ben suyu kaynatıp üzerine döküyorum ,yumuşayıncada soğuk sudan geçiriyomPaziyi haslayinca sicak sudan al hemen soğuk suya batir rengi yemyesil kaliyor super oluyor
hee zaten öyle yapıyok,ben suyu kaynatıp üzerine döküyorum ,yumuşayıncada soğuk sudan geçiriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?