ayyy keşke görebilsek ama göremem,demek dumoşa çekmişDumosun olisi görseniz maviş mavis maasallah küçük erkek
ayyy keşke görebilsek ama göremem,demek dumoşa çekmiş
Aaaaa niye goremicen özele bak
ayyyy çokkk sevindimmm sevoşum sağollllBeydoş
ayyyy çokkk sevindimmm sevoşum sağollll
maaşşallah ALLAH nazarlardan saklasın
saroşş
Menü veriyorum
Dündendomates corbam var
Mantar sote
PPirinç pilo
Kabak salatasi
geçen büyük börülceye gitmek zorunda kalmıştım ya,bir baktım kayno,küçük börülce ve alt katlarında oturan eltimde orda..
hala benim buzdolabı ve bulaşık makinasını sorguluyolar ,büyük börülce illaki aldığımız yeri soruyor gidip aynısını alacak karı çatladı bende iyiki ev alıp içini yeniden döşemedik dedim,programını soruyor inciğiğni,ciciğini herşeyini soruyor..
bir sürü laf soktum geldim
hayretki ne hayret insanın çocuğu,kardeşi bişey aldımı sevinir bunlara kazık giriyor afedersintöbe ,töbe..
heleki eltim fırın aldım sanıyormuş,ikisini aldığımızı duyunca sanki kadına ölüm haberi verdik suratını görmen lazımdı
bende evim olsun iğneden ipliğe herşeyimi yenileyecem dedim
pazıda aldım pazardan,sarmasını eşim çok seviyor ben pek sevmem..sen hiç sarmasını yaptınmı sevo
hee zaten öyle yapıyok,ben suyu kaynatıp üzerine döküyorum ,yumuşayıncada soğuk sudan geçiriyom
benim bugünkü menüm
etli nohut yemeği
dünden pilavım vardı öğlene yedik akşama yok
salata
yoğurt
Pilav şart
tatlım diyette olduğum için pilavı her zaman yapmıyorum hele akşama olmasa da olur yanına salata yoğurt yeterli bence hem eşimde pilavı çok sevmiyor
evet haklısınne biliyim kendimce yiyorum ama cevremde kilo problemi olan kisiler saka yollu sinir oluyorum su icsem yariyor sen bu kadar yiyosun zayifsin diyorlar onlara gore ben onlardan cok yiyomusum bu goreceli bisey bence normal yiyorum
adini hatirlayamadim ama vitamin hapi vermisti bide elime liste tutusturdu binlari ye diye ona gore yiyodum cerez ceviz badem findik fln vardi listede bendende 3 gun ne yedigimi yazmami istemisti ilk gun gayet guzel besleniyosun kan degerlerin vitaminlerinde yerinde niye kilo almak icin ugrasiyosun buraya geldin demisti bende kiyafet bulamadigimi soylemistim
efferim face falan girme burası neyinize yetmiyo
sağol canım
yoğurt panzehir olduğu için bişey yapmıyodur belki
annene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
ayrıca anlatmak istediğin bişey olursa bizler sıkılmayız insan bazen paylaştıkça rahatlıyor içine attıkça insanı hasta ediyor canım
sen çok yaşa emi
çok bile benceBen özelde dogurdmendiliet birşey vermedi sadece özel hasta ilk kıyafetini giydirdi o kadar
Hastane cantama elime geçeni doldurmadim benim için ve oğlumiiçin ayri çanta yaptim
Benim için
İki adet pijama tmm koydum
Bir sabahlik
Kilot emzirme atleti sutyene gerek yok hastane için
Çorap terlik lohusa tacim havlu pecete
Hasta bezi ve orkid
Bebek için
İki ttmm kiyafet (içindeeldiveni sapkasi olan)
İki Citcitli bady
İki battaniye
Bebek bezi İslak mendili
Her ihtimale karsi yalanci emzik ve küçükbir biberon
Cİkarken tasimak için portbebe
Birde bebek cikinca yaninda küçük bir pusette yatiriyolarya onun içine minik bir çarşaf aldim
Hepsi bu
bu benmde aklıma gelmişti biliyomusunhee kadın 1,75 ve 46 kilo..bende 53 kiloyum bazıları bana yinede zayıfsın diyor evlendiğimde 45 kiloydum hey gidi
heee ,gelmiş zati görmedinmi
ewet kanketoy aynen öyle....inşaallah başakçım ama bazen diyorumki benden 2 tane daha olsa birini annemgile birinide arada gitsin diye kaynoşa gönderirdim bende keyfime bakardım,ama yok öyle bir hayat
kızkardeşim iyiki var zaten evlenirse ne olur hiç bilmiyorum,benimde bir çocuğum olsa acaba bu kadar gidebilirmiydim
azar,azar ve sık yemek yemek bencede yanlış,anam babam usulü 3 öğün ekmeği ve porsiyonları azalttığında birazda hareket olunca yavaş yavaş gidiyor kilolar
ç.künü mü kestinbişeyi bahane edip akşam kaynoşa giderken geçecekti ama,önünü kestim ,dedikoducunun..
ay bende benim börülce neden benm aldığım şeylerden alıyor neden beni taklit ediyor,diye,kendimi yiyorum.geçen büyük börülceye gitmek zorunda kalmıştım ya,bir baktım kayno,küçük börülce ve alt katlarında oturan eltimde orda..
hala benim buzdolabı ve bulaşık makinasını sorguluyolar ,büyük börülce illaki aldığımız yeri soruyor gidip aynısını alacak karı çatladı bende iyiki ev alıp içini yeniden döşemedik dedim,programını soruyor inciğiğni,ciciğini herşeyini soruyor..
bir sürü laf soktum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?