Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Menü veriyorum
Dündendomates corbam var
Mantar sote
PPirinç pilo
Kabak salatasi

süper menü ellerine sağlık

oooh iyi yapmışsın canım

çatlayıp patlasınlar kıskanç karılar

pazıda aldım pazardan,sarmasını eşim çok seviyor ben pek sevmem..sen hiç sarmasını yaptınmı sevo

ben bayılırım pazıya lokum gibi oluyo gerçekten biz bunun yoğurtlu dolmasınıda yaparız canım bilirmisiniz birazdan tarifini yazarım

hee zaten öyle yapıyok,ben suyu kaynatıp üzerine döküyorum ,yumuşayıncada soğuk sudan geçiriyom

hee bende aynı böyle yapıyom

yalancı dolma

malzemeler

bir bağ pazı
bir baş kuru soğan
bir kase köftelik bulgur
bir tutam reyhan
biraz pul biber
un
tuz

üzeri için

sarımsak
yoğurt
pul biber
tereyağ

yapılışı

önce bulgurumuzu bir leğene koyup üzerini örtecek kadar sıcak su ekliyoruz tuzunuda atıp karıştırıyoruz ağzını kapatıp bulgurların şişmesini bekliyoruz bir yarım saat kadar sonra kuru soğanları ince ince doğruyoruz reyhanı pulbiberi ve yaklaşık iki üç yemek kaşığı kadar unu ekleyerek hamurumuzu yoğuruyoruz ele yapışmayıp hamur toplanınca olmuş demektir. sonra bir kapta kaynar su alıp soğuttuğumuz pazılarımızı alıyoruz. hamurumuzdan fındık büyüklüğünde parçalar alıp pazılarımıza sarıyoruz. tencereye diziyoruz. üzerini geçecek kadar sıcak su alıp pişmeye bırakıyoruz kaynayana kadar ocağın altı açık olacak kaynayınca kısacaksınız.15 - 20 dakikada pişiyor zaten piştikten sonra tenceredeki suyu süzüp dolmaları tabağa alıyoruz üzerinin dumanı geçtikten sonra yani ilk sıcaklığı geçecek ki yoğurt çürümesin üzerinde hazırladığımız sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdiriyoruz ve onunda üzerine tereyağlı pul biberi gezdiriyoruz tereyağ yerine sıvıyağda olabilir. çok leziz oluyo

Benim herif bayilir en çok pilav sever bende iki kasik yiyom oglanla babasi yiyor
İnsallah seninde pilav seven bebeklerin olur
tatlım diyette olduğum için pilavı her zaman yapmıyorum hele akşama olmasa da olur yanına salata yoğurt yeterli bence hem eşimde pilavı çok sevmiyor

sevinç içli köfte yapıp derin dondurucuya koymak istiyorum bunun için bana verebileceğin güzel bir içli köfte tarifin varmı

evet haklısın
anlamıyorlar bilmeyenler.
bünye meselesi bu senin metabolizman hızlı çalışıyor,demekki
her gün büyük wcni yapıyosundur,sen
yediğini hemen yakıyosun

çok bile bence
ama hastanede kaç gün kalacağına göre değişir
sezaryen miydi deroşun

bu benmde aklıma gelmişti biliyomusun
bebeğin olsaydı ne kadar ilgilenebilirdin annenlerle

aynen ya duzgın yemek onemli
yemek yemek yerine,zart zurt atıştırınca kilo yapıyo

ay bende benim börülce neden benm aldığım şeylerden alıyor neden beni taklit ediyor,diye,kendimi yiyorum.
yalnız değilim demekki

Basosa katiliyom bende atistirmayi seviyom ama hep zayif bir insandim bu emzirme isi bozdu beni gobusu eritemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…