Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok kız silermiyim memleketimi hiç sadece izmir doğumluyum.. ama ağrılıyım dedim.. bencede en doğrusu her telden ayy bende 2 senelik evliyim yemek konusunda yeni yeni oturuyorum aslında bende sorabilirim.. sizin için çok basit olabilir ama ben ilk defa ıspanak yaptım bugün berbat valla sebze yemeklerini hiç beceremiyorum yaa. Biz hep et yiyoruz sebzeyi beceremiyorum

Sara cnm fasulyeyi islat koy ben hep öyle yaparim hic dauilmadi yeşil mercimegide islarim tepsiyle börek yap koy tavuk köfteyi kizart koy çok pratik oluyi

Beydoş kurusunu kullaniyom cnm reyhanin yaşi yazin oluyor zaten
hiç kullanmadığımdan tazesi ne zaman olur ona bile dikkat etmemişim,yani kokusu ağır olmuyormu yiyeceklerde
bende etçiyim çok sewerim eti,ama sebzede pişiririm sık,sık..seninki niye kötü olduki nasıl yaptın,dur ben seni ilgili mercilere aktarayımm SEVİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ bağladım canım müşteriyi ilgileniver

çok saygıdeğer sevoş hanım yemek anamız,ıspanak kökü çorbasını benim nasıl yaptığımı sormuş idiniz bende tarifi yazmaya üşendiğimden mütevellit,birde işim çıktığından dolayı yazmamıştım..lütfen siz yazarmısınız nasıl yapıyorsunuz merakıma mazhar olduaslında bu kadar şeyi yazacağıma tarifi yazardım

Sevinç abla yardım eeeeeettttt bi ıspanak bile yapamadımm.. soğanı zeytinyağında kavurdum ıspanağı koydum ıspanak su saldı o suyu cekmek bilmedi bende yumurtayı kırdım içine hem sulu oldu hemde güzel olmadı..

sevinç APILANIN herifi geldi şimdi onunla ilgileniyor seninle daha sonra ilgilenecek..aslında bende yazardım nerede yanlış yaptığını ama yimek anamıza saygısızlık olmasın sonuçta bu görev onun ve onun ilgilenmesi ilazım bu konuyla

Kizlar saclarim cok dokuluyor ne iyi gelir ? 2 3 aydor gecmedi bugun yine heryerden sacimi topladim

Herifle lavga edip duruyoz maddi olarak toparlamamiz lazim diyor korunmayi birakmiyor deliricem sanki hemen olacak su evi bi tasisak bari cok bunaldim ben

Herifle lavga edip duruyoz maddi olarak toparlamamiz lazim diyor korunmayi birakmiyor deliricem sanki hemen olacak su evi bi tasisak bari cok bunaldim ben
Valla ablacım maddiyatta bizde önceleri ertelemiştk ama sonrada fırsat olmadı ben hastalandm işten atıldım dahada borcumuz var.. ama artk ertelemek gelmiyor içimden. Çocuk rızkıyla gelir yaa ben herseyi Allaha bıraktımm..bencesizde deneyin zateb hemen olmuyor olsada Allah yardım eder..

hanmlar kader arkadaşlarım :) hamile olabilir mym?szce ne zmn test yapmalym?özet geçeym bu ayı
12 snde ilişkide çooook sancm oldu.kasıklarm da ilişki sonrası 1 saat doğrulamadm.doktorm ertesi gün ne güzel yumrta çatlamş dedi.ertesi günde bu sancı dvm etti.3 gün değerlendrdk.ayaklarım çok üşüyor ama fena terliyorum.bugün komple üşüyorum.hapşırınca flan sol kasığa ağrı yapıo zaman zaman.iştahszm ama yemeğe oturunca da senelk yiyorum sanki.sabah uyandğmda ağzımda aşırı sulanma vardı bu sabah.göğüslerde bşey var mı bilmiorum ama sutyen takınca çok daralıyorum.sivilcelenme 3 gündür var ki bnm cildmde kolay kolay çıkmaz.fondoten ble kullanmadm hiç ki cildim bozulmasn die .sinir var agresfm çok bazende çoook sevecen .kasıklarıma batma oluo.çok idrara çıkıyorm. şmdiilk bu kadar.gebelktr umarm değlse de bu ay bana dahiliye yolu görünecek

son bat 29 kasım btiş 3 aralk test ne zmn yapaym ne zmn sonuç alablrm

kesnlkle katılıyorm bu maddiat denilen şey böle bi devrde asla istedğmz gbi olmaz.emekli olur eşlern ikisi o zmn braz rahat ederler.başlarını sokacak evleri olur e o zmn da çocuk olmaz.siz bırakn korunmayı zaten yiyecek ekmeği varsa rabbim nefes bahşeder yoksa zaten olmayacaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…