Yok kız silermiyim memleketimi hiç sadece izmir doğumluyum.. ama ağrılıyım dedim.. bencede en doğrusu her telden ayy bende 2 senelik evliyim yemek konusunda yeni yeni oturuyorum aslında bende sorabilirim.. sizin için çok basit olabilir ama ben ilk defa ıspanak yaptım bugün berbat valla sebze yemeklerini hiç beceremiyorum yaa. Biz hep et yiyoruz sebzeyi beceremiyorumewet canım biz sadece hamilelikten yada bebekten bahsetmiyoruz sıktığından değil kafamız dağılsın diye, yani her telden var bizde...
yemek annemiz sevinç tir mesela sıkışırsan ona sorabilirsin..ayrıca sarada çok marifetlidir...
kız niye kendi memleketini sildin hemen,hekesin memleketi kendine güzel..
hiç kullanmadığımdan tazesi ne zaman olur ona bile dikkat etmemişim,yani kokusu ağır olmuyormu yiyeceklerdeBeydoş kurusunu kullaniyom cnm reyhanin yaşi yazin oluyor zaten
bende etçiyim çok sewerim eti,ama sebzede pişiririm sık,sık..seninki niye kötü olduki nasıl yaptın,dur ben seni ilgili mercilere aktarayımm SEVİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ bağladım canım müşteriyi ilgileniverYok kız silermiyim memleketimi hiç sadece izmir doğumluyum.. ama ağrılıyım dedim.. bencede en doğrusu her telden ayy bende 2 senelik evliyim yemek konusunda yeni yeni oturuyorum aslında bende sorabilirim.. sizin için çok basit olabilir ama ben ilk defa ıspanak yaptım bugün berbat valla sebze yemeklerini hiç beceremiyorum yaa. Biz hep et yiyoruz sebzeyi beceremiyorum
benimkide gelmek üzere eli kulağında aniden yok olabilirim yaniHerif geldi
Sevinç abla yardım eeeeeettttt bi ıspanak bile yapamadımm.. soğanı zeytinyağında kavurdum ıspanağı koydum ıspanak su saldı o suyu cekmek bilmedi bende yumurtayı kırdım içine hem sulu oldu hemde güzel olmadı..hiç kullanmadığımdan tazesi ne zaman olur ona bile dikkat etmemişim,yani kokusu ağır olmuyormu yiyeceklerde
bende etçiyim çok sewerim eti,ama sebzede pişiririm sık,sık..seninki niye kötü olduki nasıl yaptın,dur ben seni ilgili mercilere aktarayımm SEVİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ bağladım canım müşteriyi ilgileniver
Ama bana ıspanak yapmayı öğretmeden nasıl gidersinizbenimkide gelmek üzere eli kulağında aniden yok olabilirim yani
sevinç APILANIN herifi geldi şimdi onunla ilgileniyor seninle daha sonra ilgilenecek..aslında bende yazardım nerede yanlış yaptığını ama yimek anamıza saygısızlık olmasın sonuçta bu görev onun ve onun ilgilenmesi ilazım bu konuylaSevinç abla yardım eeeeeettttt bi ıspanak bile yapamadımm.. soğanı zeytinyağında kavurdum ıspanağı koydum ıspanak su saldı o suyu cekmek bilmedi bende yumurtayı kırdım içine hem sulu oldu hemde güzel olmadı..
kız herifler ıspanaktan daha önemliAma bana ıspanak yapmayı öğretmeden nasıl gidersiniz
Evet korunma yok bu ay bat 14 ocak.. heriflernizle ilgilenin amanbu arada senin bat kaçtı korunmayı bırakmıştın dimi aşkbahçem
Valla ablacım maddiyatta bizde önceleri ertelemiştk ama sonrada fırsat olmadı ben hastalandm işten atıldım dahada borcumuz var.. ama artk ertelemek gelmiyor içimden. Çocuk rızkıyla gelir yaa ben herseyi Allaha bıraktımm..bencesizde deneyin zateb hemen olmuyor olsada Allah yardım eder..Herifle lavga edip duruyoz maddi olarak toparlamamiz lazim diyor korunmayi birakmiyor deliricem sanki hemen olacak su evi bi tasisak bari cok bunaldim ben
kesnlkle katılıyorm bu maddiat denilen şey böle bi devrde asla istedğmz gbi olmaz.emekli olur eşlern ikisi o zmn braz rahat ederler.başlarını sokacak evleri olur e o zmn da çocuk olmaz.siz bırakn korunmayı zaten yiyecek ekmeği varsa rabbim nefes bahşeder yoksa zaten olmayacaktrValla ablacım maddiyatta bizde önceleri ertelemiştk ama sonrada fırsat olmadı ben hastalandm işten atıldım dahada borcumuz var.. ama artk ertelemek gelmiyor içimden. Çocuk rızkıyla gelir yaa ben herseyi Allaha bıraktımm..bencesizde deneyin zateb hemen olmuyor olsada Allah yardım eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?