Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay alemsin yaaa yesinler seni.
bide bileğini uzat tatlım
ben nabızdan anlıyorum gebeliği : ))))
Bi Türk filminde vardı doktor müjde ar ın nabzına bakarak anne oluyorsunuz, diyordu

bat kaçtı cnm geçti mi
bu yazdıklarından bişi çıkaramayız ki inşallah tutar bu ay diyebiliriz
yerim seni yaa

nabız alamıyoruz doktor hnm tansiyon da tavan yapmş durumda kalp atışları da düzensz

Mistafa topaloglu misralari gibi olmus son yazdigim bunlarda klomenin yan etkisimi acaba haa haa
onlar klomenin etkisi değil anam,
geçmişi okuyorum diyooore
ama bugun sana sorduğum soruyu gormuyoooooore
sen her gün mıçıyooore

nabız alamıyoruz doktor hnm tansiyon da tavan yapmş durumda kalp atışları da düzensz
o zaman umut yok demektir , nabız sayısına göre soylicektim gebemisin, değilmisin, ikizmi , tekmi : )))).

hayırlısı olsun cnm inşallah gelmezler tabiiii
bakakta gorek

o zaman umut yok demektir , nabız sayısına göre soylicektim gebemisin, değilmisin, ikizmi , tekmi : )))).

hayırlısı olsun cnm inşallah gelmezler tabiiii
bakakta gorek
evet bnm kuzum teyzesi 4 yaşna girio ocak 5 te ksmetse kardeş istiyooo şiddetle

Evet korunma yok bu ay bat 14 ocak.. heriflernizle ilgilenin aman ama cezalısın yarın bana daha çok yemek tarifi verceksiniz
hadi hayırlısı inşaallah yeni yılda bebek müjdesi alırsınız...
genelde hamilelik ve adet belirtileri aynı oluyor,inşaallah bu belirtiler bebiş belirtisidir..beklemekten başka çare yok
son bat 29 kasım btiş 3 aralk test ne zmn yapaym ne zmn sonuç alablrm
benimde 28 aralık inşaallah yeni yıl hediyeleri olur bize
eğer erken döllenme varsa adete bir kaç gün kala çıkabiliyor testte ama kanda daha net sonuç alırsın..
ama benim gibi sabırsız ve test manyağıysan 5 gün kaladan başlayabilirsin,ama bekle bence

Ayy tabikide inşallah sende hamilesindir.. bebek lafı heyecanlandırıyo beni.. ama eşimle akrabayız biz biyandanda korkuyorum
benim tanıdığım bir sürü akraba evlilği yapmış kişiler var,hepsinin çocukları cin gibi maaşşalllah
aa ALLAH bağışlasın demek senin bir kızın var e o zaman sen daha tecrübelisin..
Klomenden midir nedir cildiriyorum bugun sinir kupu oldum tirmaliycak yer ariyorum hormon patlamasi oldum galiba

Bende oyle diyorum ama kocam istemiuor napiyim hayirlisi Allah tan biz kullar ne desek boş.
Sen kac yasindasin ki ben abla oldum
yooo bende klomen içtim böyle şeyler yaptırmıyiii
kocanmı canını sıktı senin
Mistafa topaloglu misralari gibi olmus son yazdigim bunlarda klomenin yan etkisimi acaba haa haa
yok bebeammm deeel,sen duygu patlaması yaşıyorsun

bu kadar abur,cubur yersen tabiki kilo yapar,hemide sağlıksız şeyler bunlar
valla o sorundan bende bıktım
daha önceleri bu problem için doktora gitmiştim bana Bi şampuan yazmıştı
şimdi tekrar onu deniyorum
kepekleride yok ediyor
kız madem öyle bir şey var adını yazsana bizede
onlar klomenin etkisi değil anam,
geçmişi okuyorum diyooore
ama bugun sana sorduğum soruyu gormuyoooooore
sen her gün mıçıyooore
heeee
o işine gelen mesacları görüyore benimkileride görmüyore

Sogani yağda soteliyom salcasini koyuyom kökleri atiyom az kavurup suyunu ekliyim kaynayinca haslanmis nohut ve yeşil mercimegini koyuyom pismeye ramak kala eksisini koyuyorum bu kadar

İspanagi beceremiyen Arkadas iyi kavursan uspanak suyunu çekerdi agzi acik kavuracaksin yumurta kiracaksan kavurup suyunu çekince baharatini koy yumurta kiracagin yerleri cukurlastir yumurtani kir az tuz at kapagini kapat kisik ateşte karistirmadan pisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…