Sarımsakla zeytinyağı karıştırılınca işe yarıyor.. yada bademKizlar saclarim cok dokuluyor ne iyi gelir ? 2 3 aydor gecmedi bugun yine heryerden sacimi topladim
Aynen valla bizde artk bıraktk korunmayı dünya kadar borcumuz var ama napalım yani borç hiç bitmeyecekki.. şuanda bile çok pişmanıö hastalanmdan önce yapsaydık diye.. hayırlısı buymuş gerçi ama rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..kesnlkle katılıyorm bu maddiat denilen şey böle bi devrde asla istedğmz gbi olmaz.emekli olur eşlern ikisi o zmn braz rahat ederler.başlarını sokacak evleri olur e o zmn da çocuk olmaz.siz bırakn korunmayı zaten yiyecek ekmeği varsa rabbim nefes bahşeder yoksa zaten olmayacaktr
i Belirtiler bebek müjdesi sanki hadi bakalım inşallah.. bence sen adetine 2 gün falan kala direkt kan testi yaptırhanmlar kader arkadaşlarım :) hamile olabilir mym?szce ne zmn test yapmalym?özet geçeym bu ayı
12 snde ilişkide çooook sancm oldu.kasıklarm da ilişki sonrası 1 saat doğrulamadm.doktorm ertesi gün ne güzel yumrta çatlamş dedi.ertesi günde bu sancı dvm etti.3 gün değerlendrdk.ayaklarım çok üşüyor ama fena terliyorum.bugün komple üşüyorum.hapşırınca flan sol kasığa ağrı yapıo zaman zaman.iştahszm ama yemeğe oturunca da senelk yiyorum sanki.sabah uyandğmda ağzımda aşırı sulanma vardı bu sabah.göğüslerde bşey var mı bilmiorum ama sutyen takınca çok daralıyorum.sivilcelenme 3 gündür var ki bnm cildmde kolay kolay çıkmaz.fondoten ble kullanmadm hiç ki cildim bozulmasn die.sinir var agresfm çok bazende çoook sevecen .kasıklarıma batma oluo.çok idrara çıkıyorm. şmdiilk bu kadar.gebelktr umarm değlse de bu ay bana dahiliye yolu görünecek
inşallah cnm rabbm duysun :).hepmz güzel haberlerle yeni yıla griş yaparz inşallah.Belirt
i Belirtiler bebek müjdesi sanki hadi bakalım inşallah.. bence sen adetine 2 gün falan kala direkt kan testi yaptır
inan ki böyle onun bunun hesabını yaparken insan tükeniyor.bebişiniz gelse her şeyi daha az dert edeceksnz bak gör :)Sarımsakla zeytinyağı karıştırılınca işe yarıyor.. yada badem
Aynen valla bizde artk bıraktk korunmayı dünya kadar borcumuz var ama napalım yani borç hiç bitmeyecekki.. şuanda bile çok pişmanıö hastalanmdan önce yapsaydık diye.. hayırlısı buymuş gerçi ama rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Ayy tabikide inşallah sende hamilesindir.. bebek lafı heyecanlandırıyo beni.. ama eşimle akrabayız biz biyandanda korkuyoruminan ki böyle onun bunun hesabını yaparken insan tükeniyor.bebişiniz gelse her şeyi daha az dert edeceksnz bak gör :)
Kan uyuşmazlığı falan yok aman Allah verir inşallah sağlıklı bebişler.. ay senin ikincimi maşallah bende ilk sandım bizim ilk olcak inşallah.. valla önceden biz maddiyata baktk ama yok ya artk bebek olsun borç hep var.. önemli olan evin nesesidoktor kontrollerini yaptr cnm işi şansa brakma.sorun çkmaz inşallah kan vern snra bebiş mücadelesine girişinrabbm gönlümüze göre versn.ne maddiyatı kızzzz bak ben kızıma kardeş için uğraşıyorm.çok mu zengnz hayr çok şükür iyi durumumuz e zengnde olamayacağımıza göre nie erteleyeylm anne olma şansımızı dimi ama :)
Bende oyle diyorum ama kocam istemiuor napiyim hayirlisi Allah tan biz kullar ne desek boş.Valla ablacım maddiyatta bizde önceleri ertelemiştk ama sonrada fırsat olmadı ben hastalandm işten atıldım dahada borcumuz var.. ama artk ertelemek gelmiyor içimden. Çocuk rızkıyla gelir yaa ben herseyi Allaha bıraktımm..bencesizde deneyin zateb hemen olmuyor olsada Allah yardım eder..
Ben 23 yaşındayımKlomenden midir nedir cildiriyorum bugun sinir kupu oldum tirmaliycak yer ariyorum hormon patlamasi oldum galiba
Bende oyle diyorum ama kocam istemiuor napiyim hayirlisi Allah tan biz kullar ne desek boş.
Sen kac yasindasin ki ben abla oldum
Zaten yaş sendromundayım yolmiyim seni gucuk mucuk dinlemem heeBen 23 yaşındayımbirazda ağız alışkanlığından abla diyorum kusura bakma..
Ayy o zaman abla demiyim tamam hormonlar baya azmış belliZaten yaş sendromundayım yolmiyim seni gucuk mucuk dinlemem hee
Bu gece stres olmak yerine icimi dokucem bir hikayem var herkesin ki gibi kaderimin isleyisini seyrediyorum icine girmeden pencerelerden seyrediyorum ben planlar yapmistim oysa hesap tutarmis gibi dunyaya da dalmistimki cok bunalmistim acikcasi sigaraya basladim birde hicbirseyi fazla umursamamida cok guzel beceriyorum bu aralar herseyi sirayada koymustum ya onca sıkıntının ardindan artik hakettim diyordum mutlu olmayi neyse tatil yapildi yeni hayat yeni ev yeni sehir artik sevdiklerimde yanibasimda tasim varmis randevu alinip basladim kendimle ilgilenmeye tas kirilacak sonra bebek istiyoruz yeniden ben korunuyorum ya birakincada zor gorunuyor gebe kalmak adet duzeni bozulmus miktar bozulmus doktor diyor kalamazsan gel rahim filmi cekelim hı hı diyorum adam istedi diye gitmisim doktora gecistiriyorum zaten cokta var korunmayi birakmaya neyse gelelim tas kirilacak islemler basliyor rontgen filmi cekiliyor bi guzelde tonsillit olmusum en agirindan antibiyotik iciyorum ateslenmisim 39, 5 derece diyorum su bogazgecsin haftaya arayacagim gun verecekler kirma islemi icin bu arada o hafta adet olmam gerekio 1 hafta gecikmis zaten 2 aydirda 40 50 gune oluyorum menopoza mi giriyor noluyo diye aklimdan geciyor amann diyorum zaten kapatmadinmi o defteri neyse adetim hala gelmiyor memelerimin acisindan sutyen giyemiyorum esim suphelenip test getiriyor ve cift cizgi ben inanamiyorum tabi basliyorum aglamaya rontgen ilaclar ev tasimam ustelik sigara iciyorum vs yapmamam gereken ne varsa yapmisim birde pihtilasma icin onceden ilac baslanacakti ya planlarin dosindaki kaderle bakistim o anda cok agladim korkumdan hayir dedim nasil olur gercekten nasil oldu bilmiyorum ustelik her doktora gidisimde kotu haberi bekledim ama degerlerim katlanarak gitti kesem olustu 2 gun once bebekte gorundu apar topar gobekten igne baslandi ama ben hasta oldum ve guvendigim kkadindogumcum kullanmamam gereken igne antibiyotik yazmis bunu son dozda ogrendim ve bugun saglikocaginda yapilan teste hcg degerim 6800 du yani 2 ye katlayarak devam etmemis doktor carsamba gunu kalp atisini dinlemek icin cagirdi evet bazi hikayeleri okurken sonunu tahmin yuruturuz suan bir tahmini var benim hikayemi okuyanin ve benimde ama ben bu hikayede mucize gibi gelen kaderimde yazilmis bu bebegi bir mucize olarak bana bagislamasini diliyorum Rabbimden Allah im nolur beni ayni aciyla sinama bebegim carsambayada her ne gunse lutfen burdayim anne iste mucizeni Allah gonderdi de bana kalbinin atisi bu gece gecen her saniyemiunuttursun seni seviyorum annecim benimle kalsanda gitsende
Biyolojik olarak 29 yasindayim canim ruhsal olarak öldüm gömenim yokAyy o zaman abla demiyim tamam hormonlar baya azmış bellisenşn yaş kaçtı arkadaşım
emzirmek kiloları götürüyor, sende nasıl göbeği bıraktı anlamadımBasosa katiliyom bende atistirmayi seviyomama hep zayif bir insandim bu emzirme isi bozdu beni gobusu eritemedim
içli köfte şu şişko şey değilmiİçli köfte
Cnm içi için
Koyma ve bolca ince dogranmis sogani iyice kavuruyorsun. Pişmeye yakin az biber salcasi ve karabiber pul biber ekleyip donmaya birakacaksin kiyman yagli olacak cnm
Disi için
İki kase ince köftelik bulgur
Bir kase irmik az tuz ve pul biber jkarabiber
Sicak suylaislat dinlendir burada dişina siyah kiymada konuyor cnm
afiyet olsun bende şimdi türk kayfesi yaptım kendime aslında yasak ama içecem walla,çok şiştim kayfe iyi gider
hiç bilmiyorum o zaman ne olurdu...
sen atıştırmak deyince abur cuburdan bahsetmiyosun dimi eğer öyleyse hepten obez olursun oğa gore
sen hergün mıçıyonmu,ben mıçamıyom eskiden tıkır,tıkır çalışırdı namıssız şimdi ne oldu bilmiyom
manyakkk yine güldürdün beniyok çükünü deel başka birşeyini kestim
valla o sorundan bende bıktımKizlar saclarim cok dokuluyor ne iyi gelir ? 2 3 aydor gecmedi bugun yine heryerden sacimi topladim
sürekli hamilelik muhabbeti sıkar kuşum kafayı dağıtmak lazımOoooo burası nefis yemek kokuyohayırdır bayanlar hamilelik muhabbeti sıktımı yaa.. ne güzel tarifler bunlar hemen not ediyorum .. doğulu demişken benmde eşimle ailem ağrılı.. yani bende ağrılıyım her nekadar izmirde doğup büyüsemde;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?