Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar saclarim cok dokuluyor ne iyi gelir ? 2 3 aydor gecmedi bugun yine heryerden sacimi topladim
Sarımsakla zeytinyağı karıştırılınca işe yarıyor.. yada badem
Aynen valla bizde artk bıraktk korunmayı dünya kadar borcumuz var ama napalım yani borç hiç bitmeyecekki.. şuanda bile çok pişmanıö hastalanmdan önce yapsaydık diye.. hayırlısı buymuş gerçi ama rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Belirt
i Belirtiler bebek müjdesi sanki hadi bakalım inşallah.. bence sen adetine 2 gün falan kala direkt kan testi yaptır

inan ki böyle onun bunun hesabını yaparken insan tükeniyor.bebişiniz gelse her şeyi daha az dert edeceksnz bak gör :)

inan ki böyle onun bunun hesabını yaparken insan tükeniyor.bebişiniz gelse her şeyi daha az dert edeceksnz bak gör :)
Ayy tabikide inşallah sende hamilesindir.. bebek lafı heyecanlandırıyo beni.. ama eşimle akrabayız biz biyandanda korkuyorum

doktor kontrollerini yaptr cnm işi şansa brakma.sorun çkmaz inşallah kan vern snra bebiş mücadelesine girişin rabbm gönlümüze göre versn.ne maddiyatı kızzzz bak ben kızıma kardeş için uğraşıyorm.çok mu zengnz hayr çok şükür iyi durumumuz e zengnde olamayacağımıza göre nie erteleyeylm anne olma şansımızı dimi ama :)

Kan uyuşmazlığı falan yok aman Allah verir inşallah sağlıklı bebişler.. ay senin ikincimi maşallah bende ilk sandım bizim ilk olcak inşallah.. valla önceden biz maddiyata baktk ama yok ya artk bebek olsun borç hep var.. önemli olan evin nesesi

Klomenden midir nedir cildiriyorum bugun sinir kupu oldum tirmaliycak yer ariyorum hormon patlamasi oldum galiba
Bende oyle diyorum ama kocam istemiuor napiyim hayirlisi Allah tan biz kullar ne desek boş.
Sen kac yasindasin ki ben abla oldum

Klomenden midir nedir cildiriyorum bugun sinir kupu oldum tirmaliycak yer ariyorum hormon patlamasi oldum galiba

Bende oyle diyorum ama kocam istemiuor napiyim hayirlisi Allah tan biz kullar ne desek boş.
Sen kac yasindasin ki ben abla oldum
Ben 23 yaşındayım birazda ağız alışkanlığından abla diyorum kusura bakma..

Hep başka bebeklerde sizin gidişinizi hatırlamak bugün minik bir bebegi sevdim sizi ozledim annecim benim 2 melegim vardi adini koyamadigim siz bilmesenizde biz sizi bekledik sevindik gidisinizle uzulduk siz kimse icin hic olmadiniz bense o minik kalplerinizin benimle attigini hissettim ben biliyorum sizi ben özlüyorum

Sürekli aynı buhranın icinde buluyorum kendimi...Hep kendi kendime hayal kurdugumu öğreniyorum kendi kendime yaşadığımı koca bir salak olduğumu görüyorum netice de....Sen başından beri hep aynıydında ben hep sen degil kafamdaki senle yaşadım...Bu nasıl bir yalnızlık ve mutsuzluk ki iki kisilik...Acıların yalnız yaşandığı tahammülsüz icindekini bastıra bastıra nefes almadan yaşanan bir aşk mı olur...Hala senden sana kacmanın peşinde bir yüreğim ben. İçi senin anlayamadığın hayal kırıklıklarıyla dolmuş...Güzel gözlü adam sen dimdik bana cok iyi bir düşman oldun da dost olmayı beceremedin...Ben herkesle dövüşürdüm de kimsenin omzuna yaslanıp aglayamazdım...Sense ben agladıgımda hic tahammül etmedin omzunu uzatmadın...Oysa ben hic yalnız aglayamam beni bilsen aglamayı yasak etmezdin beni ağlamaktan utandırmazdın..Ben agladıgımdan çok gülerdim sana yalnız aglatmasaydın beni.Duyguları nefesi olmuş bir kadının bogazını sıksaydında canını sıkmasaydın keşke.....

Bazı ruhlar vardır mutlulugu hüznünden beslenir
Yalnızlığı hiç sevmez.O yüzdendir bile bile boyun eğişi bazen...Anlamaz insan dedikleri duygudan öte nedir ki? Akıl sevdigi seyden nefret edebilir mi? İnsan aklın yolundan gitse kırabilirler miydi kalbini bunca kere? Yüreğinde yetişeni aklınla sorgulama dostum...Aynı toprakta herzaman aynı bitki yetişmez...

Bazı ruhlar vardır mutlulugu hüznünden beslenir
Yalnızlığı hiç sevmez.O yüzdendir bile bile boyun eğişi bazen...Anlamaz insan dedikleri duygudan öte nedir ki? Akıl sevdigi seyden nefret edebilir mi? İnsan aklın yolundan gitse kırabilirler miydi kalbini bunca kere? Yüreğinde yetişeni aklınla sorgulama dostum...Aynı toprakta herzaman aynı bitki yetişmez...

Basosa katiliyom bende atistirmayi seviyom ama hep zayif bir insandim bu emzirme isi bozdu beni gobusu eritemedim
emzirmek kiloları götürüyor, sende nasıl göbeği bıraktı anlamadım
içli köfte şu şişko şey değilmi
ona şekil vermek çok zor ya
sende beni güldürdün ödeştik
her gün mıçan bafs yiyip kilo alamadığıns göre
yada mıçmıyo bilmiyom henüz cvp yazmadı msjıma

atıştırmak derken her şeyden bahsediyorum cnm
çikolata cips meyve kurabiye piskevit poğaça
yani oturup sulugineli yemek yemek yerine
elimde hep bişiler oluyo
ağzım arıyo

Kizlar saclarim cok dokuluyor ne iyi gelir ? 2 3 aydor gecmedi bugun yine heryerden sacimi topladim
valla o sorundan bende bıktım
daha önceleri bu problem için doktora gitmiştim bana Bi şampuan yazmıştı
şimdi tekrar onu deniyorum
kepekleride yok ediyor

sürekli hamilelik muhabbeti sıkar kuşum kafayı dağıtmak lazım
onun için bu topiki açtık
her telden muhabbet ediyoruz.
eşinin ve ailesinin damak tadı farklıdır sizden
onların yemek örfleri falan , zorlandınmı alışmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…