Beydoş
ben genelde yeşil mercimek yoksa pirinç koyuyorum oda çok güzel oluyor sevinç ve kuru nane ekliyorum söndürmeye yakın ,hatta bir kaç kezde bir iki diş sarımsak eklemiştimSogani yağda soteliyom salcasini koyuyom kökleri atiyom az kavurup suyunu ekliyim kaynayinca haslanmis nohut ve yeşil mercimegini koyuyom pismeye ramak kala eksisini koyuyorumbu kadar
dene bak çok güzel oluyor fazla değil bir küçük fincana yakın koyuyorsun..Evet Beydoş naneyle sarimsak bende koyarim pirinçli hic yapmadim
dene bak çok güzel oluyor fazla değil bir küçük fincana yakın koyuyorsun..
nazonun misafirleri gitmedimiki
bilemedimki,hakanın yaşıtları varsa sıkılmaz aslında...saat kaçtaki gün...gitsen kafan dağılır biraz,ama çocuklar nasıl olur bilmemBeydoş
Bugün kaynosun akrabalarda günü var eşimin dayisinin kizi kadin israr kiyamet benide cagirdiydi bugunmus gün kkaynos arazi illa gel diye hakan gitmek istemiyor iki çocukla bende kararsizim poffff napsam
zaarbilmem zaaar gitmedi
bilemedimki,hakanın yaşıtları varsa sıkılmaz aslında...saat kaçtaki gün...gitsen kafan dağılır biraz,ama çocuklar nasıl olur bilmem
ee o zaman ordada huzursuz olacan rahat oturamıcan,kaynoşun yardım edermiki sanaMiraç emekliyooo bir dkka durmiyiii hakanda cabuk sikilir canim gitmek istedi öğlen ama çok kararsız kaldim
ee o zaman ordada huzursuz olacan rahat oturamıcan,kaynoşun yardım edermiki sana
eyi,otur düşün..ama düşün ,düşün .......işinEderde mirro dururmu bilemem neyse kararsiz kararsiz oturayim
günaydın canım...Günaydın millet hem kahvaltı yapıyom hem geçmişi okuyom.. sevinç ablam çok sağol rarifi yazmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?