Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak karisi emzirme donemi herkeste ayni etkiyi vermiyor adet çok gecikmezse kilo veriyorsun gecikirse hormonlar calismadigi için sisiyorsun

Sogani yağda soteliyom salcasini koyuyom kökleri atiyom az kavurup suyunu ekliyim kaynayinca haslanmis nohut ve yeşil mercimegini koyuyom pismeye ramak kala eksisini koyuyorum bu kadar
ben genelde yeşil mercimek yoksa pirinç koyuyorum oda çok güzel oluyor sevinç ve kuru nane ekliyorum söndürmeye yakın ,hatta bir kaç kezde bir iki diş sarımsak eklemiştim

Beydoş
Bugün kaynosun akrabalarda günü var eşimin dayisinin kizi kadin israr kiyamet benide cagirdiydi bugunmus gün kkaynos arazi illa gel diye hakan gitmek istemiyor iki çocukla bende kararsizim poffff napsam

Beydoş
Bugün kaynosun akrabalarda günü var eşimin dayisinin kizi kadin israr kiyamet benide cagirdiydi bugunmus gün kkaynos arazi illa gel diye hakan gitmek istemiyor iki çocukla bende kararsizim poffff napsam
bilemedimki,hakanın yaşıtları varsa sıkılmaz aslında...saat kaçtaki gün...gitsen kafan dağılır biraz,ama çocuklar nasıl olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…