heee en iyisi,gel benide al kafam dağılsın birazGitmicem çok sıkılırsak bugün sosyete pazari var çocuklarla gider gezerim
Günaydın millet hem kahvaltı yapıyom hem geçmişi okuyom.. sevinç ablam çok sağol rarifi yazmışsın...
etçi olan benim ben daha çok seviyom etiiiiiiiRica ederim hayatim bende etciyim ama evde sebze pisiriyorum çocuklar var
günaydın,pardon kiminle müşerref oluyumGünaydın kızlar
Hepte et yenmiyor ite diğer sebzelerdeki proteinide almak gerek doktorum bol bol sebze yememi önermişti özellikle demir bakımından yeşil sebzeler.. bu yüzden bende pazara gittim yeşil gördüğüm ne varsa aldım.. bide pişirebilsem tam olcakRica ederim hayatim bende etciyim ama evde sebze pisiriyorum çocuklar var
Ohhh nerelere gitmiş ezgi.. valla bende içinde et olan her yemeğğe bayılırım bilmiyorum doğulu olduğumuzdanmıdır yoksa başka bişeymietçi olan benim ben daha çok seviyom etiiiiiii,o yüzden şu ezgi karısından gıcık alıyom onun yerinde ben olmalıydım hem türkiyeyi kaış,karış gez hem bol, bol değişik lezzetler ve etleri hüplet
etçi olan benim ben daha çok seviyom etiiiiiii,o yüzden şu ezgi karısından gıcık alıyom onun yerinde ben olmalıydım hem türkiyeyi kaış,karış gez hem bol, bol değişik lezzetler ve etleri hüplet
Tost yapKahvaltı hazirliycamda useniyom..
Gel hazırladım ben yapalımKahvaltı hazirliycamda useniyom..
Hepte et yenmiyor ite diğer sebzelerdeki proteinide almak gerek doktorum bol bol sebze yememi önermişti özellikle demir bakımından yeşil sebzeler.. bu yüzden bende pazara gittim yeşil gördüğüm ne varsa aldım.. bide pişirebilsem tam olcak
Herif var o tost yemezkiTost yap
Herif var o tost yemezki
Tostttan sogudum sonunda yiye yiye... şimdi başka lezzetler arıyorum pratik ve leziz olmalı
Aaaa Sağol arkadaşım yaàGel hazırladım ben yapalım
show tvde ki ezgiyi diyorum lezzet durağı programı var ya onu hiç kaçırmam ben...Ohhh nerelere gitmiş ezgi.. valla bende içinde et olan her yemeğğe bayılırım bilmiyorum doğulu olduğumuzdanmıdır yoksa başka bişeymi
küçük bir sandiviç yap,hiç yapmadığın şeymiKahvaltı hazirliycamda useniyom..
hemde ne abartı hele oynarken,sinir bozucuBizde etciyikezgiyi seviyom çok abartili halleri var
NANKÖRŞARAaaa Sağol arkadaşım yaà
Çok güzel olurdu
Diğerleri bakın örnek alın askbahcemi... Ama sizde derde .. siz anca kendinizi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?