Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rica ederim hayatim bende etciyim ama evde sebze pisiriyorum çocuklar var
etçi olan benim ben daha çok seviyom etiiiiiii,o yüzden şu ezgi karısından gıcık alıyom onun yerinde ben olmalıydım hem türkiyeyi kaış,karış gez hem bol, bol değişik lezzetler ve etleri hüplet

Rica ederim hayatim bende etciyim ama evde sebze pisiriyorum çocuklar var
Hepte et yenmiyor ite diğer sebzelerdeki proteinide almak gerek doktorum bol bol sebze yememi önermişti özellikle demir bakımından yeşil sebzeler.. bu yüzden bende pazara gittim yeşil gördüğüm ne varsa aldım.. bide pişirebilsem tam olcak

etçi olan benim ben daha çok seviyom etiiiiiii,o yüzden şu ezgi karısından gıcık alıyom onun yerinde ben olmalıydım hem türkiyeyi kaış,karış gez hem bol, bol değişik lezzetler ve etleri hüplet
Ohhh nerelere gitmiş ezgi.. valla bende içinde et olan her yemeğğe bayılırım bilmiyorum doğulu olduğumuzdanmıdır yoksa başka bişeymi

Bizde etciyik ezgiyi seviyom çok abartili halleri var

Sen sor ben tarif veririm

Ohhh nerelere gitmiş ezgi.. valla bende içinde et olan her yemeğğe bayılırım bilmiyorum doğulu olduğumuzdanmıdır yoksa başka bişeymi
show tvde ki ezgiyi diyorum lezzet durağı programı var ya onu hiç kaçırmam ben...
Kahvaltı hazirliycamda useniyom..
küçük bir sandiviç yap,hiç yapmadığın şeymi
Bizde etciyik ezgiyi seviyom çok abartili halleri var
hemde ne abartı hele oynarken,sinir bozucu
Aaaa Sağol arkadaşım yaà
Çok güzel olurdu
Diğerleri bakın örnek alın askbahcemi... Ama sizde derde .. siz anca kendinizi düşünün
NANKÖRŞAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…