Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım daha iyi çok şükür..gerçi sersemliği geçmiş değil ama kazanın şokundan heralde...
zamanla düzelir.. Allah korumuş.... Allahım beterinden esirgesin

karnını içine çekmiştir
heee kocaman karnin neresini içine cekecen.. destekleyici kemer kullandım alttan üstten desteklesin diye..

Yada cicuku emanete birakmistir şipşişkooo
herif vardı o sahip çıktı kaybolmadik ikimizde

kızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaainşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa

destekleyici kemer nasıl oluyor kii

Bu defa pirinç koyayim bari oğlan mercimek sevmiyii

ben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor

saraaa neler attın buzluğa yosam hala devammı ediyorsun

nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi

Kahvaltı hazirliycamda useniyom..

kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur

ellerine sağlık canım...

rica ederim ne demek keske gercekten gelsende yapsak ben tek yapıyorum çünkü hep
bana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdi kendileri biraz kiskancsarlar..pesime takilirlar onlarda gelsinmi

hep numara onlar

Süper ötesi oldum
Çok güzel olmuştu
Herif çok beğendi
Herkesler beğendi
Ben boşuna demiyom en güzel benim diye

Elbise likraliydi daha 10 kilo alsam sigardim içine

eminim yakışmıştır güzele ne yakışmaz en güzel sen olduğun için

inşallah size çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…