sağol canım daha iyi çok şükür..gerçi sersemliği geçmiş değil ama kazanın şokundan heralde...Beydos
Kardeşin nasıl oldu?
karnını içine çekmiştirMandalinaelbiseye sigdinmi bari
Süper ötesi oldumMandalinaelbiseye sigdinmi bari
karnını içine çekmiştir
Tamam bundan sonra hep sana sorcam madem öyle bide bana pırasa tarifi versenSen sor ben tarif veririm
görseydikte inansaydıkSüper ötesi oldum
Çok güzel olmuştu
Herif çok beğendi
Herkesler beğendi
Ben boşuna demiyom en güzel benim diye
Elbise likraliydi daha 10 kilo alsam sigardim içine
kız pırasayıdamı bilmiyonTamam bundan sonra hep sana sorcam madem öyle bide bana pırasa tarifi versen
rica ederim ne demek keske gercekten gelsende yapsak ben tek yapıyorum çünkü hepAaaa Sağol arkadaşım yaà
Çok güzel olurdu
Diğerleri bakın örnek alın askbahcemi... Ama sizde derde .. siz anca kendinizi düşünün
zamanla düzelir.. Allah korumuş.... Allahım beterinden esirgesinsağol canım daha iyi çok şükür..gerçi sersemliği geçmiş değil ama kazanın şokundan heralde...
heeekarnını içine çekmiştir
Yada cicuku emanete birakmistir şipşişkooo
destekleyici kemer nasıl oluyor kiizamanla düzelir.. Allah korumuş.... Allahım beterinden esirgesin
heeekocaman karnin neresini içine cekecen.. destekleyici kemer kullandım alttan üstten desteklesin diye..
herif vardı o sahip çıktı kaybolmadik ikimizde
Bu defa pirinç koyayim bari oğlan mercimek sevmiyii
saraaa neler attın buzluğa yosam hala devammı ediyorsun
Kahvaltı hazirliycamda useniyom..
sevoş hanımmheee en iyisi,gel benide al kafam dağılsın biraz
ellerine sağlık canım...ben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor
nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi
kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur
bana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdirica ederim ne demek keske gercekten gelsende yapsak ben tek yapıyorum çünkü hep
hep numara onlarkızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaainşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa
Süper ötesi oldum
Çok güzel olmuştu
Herif çok beğendi
Herkesler beğendi
Ben boşuna demiyom en güzel benim diye
Elbise likraliydi daha 10 kilo alsam sigardim içine
kızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaainşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa
bana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdikendileri biraz kiskancsarlar..pesime takilirlar onlarda gelsinmi
hep numara onlar
inşaallah saracım..eminim yakışmıştır güzele ne yakışmaz en güzel sen olduğun için
inşallah size çıkar canım
e bi zahmet,çicuk kimbilir içerde açlıktan ne yapıyordurKahvaltı hazırliyiiim de geleyim
SAgol tatlım...eminim yakışmıştır güzele ne yakışmaz en güzel sen olduğun için
inşallah size çıkar canım
Evet ablagörseydikte inansaydık
kız pırasayıdamı bilmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?