Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet abla gecen gün şu pirinçli olanından yaptım tadı bi tuhaf.. eşim bırak diyo sebze yemeyelim azck ucundan onuda
ALLAH iyiliğini versinmerak etme hepsini öğrenirsin zamnla ,aslında bende verebilirim tarifi ama dediğim gibi yemek işleri genelde sevinçten sorulur
ne yapiyordur
Menemen yapayım o zaman ağzımın suyu aktı kalkiyom hemen
kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmu

kızlar dün akşam oturmuş tv izliyodum bi anda baktım dudağım acıyo gittim aynada baktımki ucu bembeyaz bir sivilce çıkmış çok acıyo kaşığı ağzıma götüremiyom durduk yerde niye çıktıki

geçmiş olsun canım sıkıntıdan olabilir,ama kötü bir yerde çıkmış..

destekleyici kemer nasıl oluyor kii
karnı destekliyor korse değil ama o tarz bişey yani sıkmiyor fakat karnin aşağı sarkmasını engelliyor gibi bişey. Düğünde oynarken ayakta dururken gerekli olduğunu düşündüm.

yok ona akşama giderik belkim

Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa
ben geldim
sara'yi da cagirsaydin

ALLAH iyiliğini versinmerak etme hepsini öğrenirsin zamnla ,aslında bende verebilirim tarifi ama dediğim gibi yemek işleri genelde sevinçten sorulur

kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmu
Sara da tarif verebilir çok güzel detaylı anlatiyi sewosun tahtına konabilir
Kaynosa.....akşama belki

canim bikaç gün iyi değildin yaa vücut onu dışarı atmış bence.. yani kötü bişey değil aksine iyi olmalı derdi bizim büyüklerimiz

nazonun misafirleri gitmedimiki
gitse de once Bi temizlik yapar öyle gelir
evet bnm kuzum teyzesi 4 yaşna girio ocak 5 te ksmetse kardeş istiyooo şiddetle
Allah bağışlasın inşallah.
kardeş için tam zamanı uzmanlara göre
bana göre değil

hee sen alıntıla

bu kadar abur,cubur yersen tabiki kilo yapar,hemide sağlıksız şeyler bunlar

kız madem öyle bir şey var adını yazsana bizede

heeee
o işine gelen mesacları görüyore benimkileride görmüyore

ama dr kafama elledi öyle verdi cnm
herkesin yapısına göre var
ilaç şampuan lar ama hakkaten çok etkili
istersen eczaneye sor al
nizoral isimli şampuan gerçi kendini bulamadım muadilini aldım
Basak karisi emzirme donemi herkeste ayni etkiyi vermiyor adet çok gecikmezse kilo veriyorsun gecikirse hormonlar calismadigi için sisiyorsun

Tunaydinn bazara gidicegim ama gec kalkyik kahvalti sofrasini yeni toplicam evi toplucam mutfagi supurcem sonra kismetse gidicem bazaraa

Hee bide camasir yikicam iptekileri topliycam havada bir guzel bana sorsan herseyi birakip gezmeye gidicem :)

inşallah çok sabırsızım aslında beklemem lazım ama ben salı günü yapacağım.bnm çünkü 2 ay idrar testlerim,pozitif verdi.kan testi yaptırdım 8.91 çıktı.sonra adete,yakın düştü.bu ayda aynısı,olursa doktorum hormon testi yapacakmış.buyuk ihtimalle kimyasal atlattın ama biz yine de emin olalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…