ne yapiyordur
inşaallah saracım..
e bi zahmet,çicuk kimbilir içerde açlıktan ne yapıyordur
Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaabana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdikendileri biraz kiskancsarlar..pesime takilirlar onlarda gelsinmi
hep numara onlar
ALLAH iyiliğini versinEvet ablagecen gün şu pirinçli olanından yaptım tadı bi tuhaf.. eşim bırak diyo sebze yemeyelim azck ucundan onuda
kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmune yapiyordur
Menemen yapayım o zamanağzımın suyu aktı kalkiyom hemen
ben yaptım canım sağol,sevoşta yapmıştır kesin gerçi nereye kayboldu bilmiyorum heralde güne gitmek için hazırlanıyodur,Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa
Bende tam sara nasıl oldun diye yazacakdim.. zen gelmişin..
nar yiyorum
sağol canımmmmafiyet olsun
geçmiş olsun canım sıkıntıdan olabilir,ama kötü bir yerde çıkmış..kızlar dün akşam oturmuş tv izliyodum bi anda baktım dudağım acıyo gittim aynada baktımki ucu bembeyaz bir sivilce çıkmış çok acıyo kaşığı ağzıma götüremiyom durduk yerde niye çıktıki
karnı destekliyor korse değil ama o tarz bişey yani sıkmiyor fakat karnin aşağı sarkmasını engelliyor gibi bişey. Düğünde oynarken ayakta dururken gerekli olduğunu düşündüm.destekleyici kemer nasıl oluyor kii
yok ona akşama giderik belkimben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor
nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi
kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur
ben geldimSevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa
Sara da tarif verebilir çok güzel detaylı anlatiyiALLAH iyiliğini versinmerak etme hepsini öğrenirsin zamnla ,aslında bende verebilirim tarifi ama dediğim gibi yemek işleri genelde sevinçten sorulur
kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmu
canim bikaç gün iyi değildin yaa vücut onu dışarı atmış bence.. yani kötü bişey değil aksine iyi olmalı derdi bizim büyüklerimizkızlar dün akşam oturmuş tv izliyodum bi anda baktım dudağım acıyo gittim aynada baktımki ucu bembeyaz bir sivilce çıkmış çok acıyo kaşığı ağzıma götüremiyom durduk yerde niye çıktıki
gitse de once Bi temizlik yapar öyle gelirnazonun misafirleri gitmedimiki
Allah bağışlasın inşallah.evet bnm kuzum teyzesi 4 yaşna girio ocak 5 te ksmetse kardeş istiyooo şiddetle
hee sen alıntıla
bu kadar abur,cubur yersen tabiki kilo yapar,hemide sağlıksız şeyler bunlar
kız madem öyle bir şey var adını yazsana bizede
heeee
o işine gelen mesacları görüyore benimkileride görmüyore
Basak karisi emzirme donemi herkeste ayni etkiyi vermiyor adet çok gecikmezse kilo veriyorsun gecikirse hormonlar calismadigi için sisiyorsun
Kadin beni saymamissinbana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdikendileri biraz kiskancsarlar..pesime takilirlar onlarda gelsinmi
hep numara onlar
inşallah çok sabırsızım aslında beklemem lazım ama ben salı günü yapacağım.bnm çünkü 2 ay idrar testlerim,pozitif verdi.kan testi yaptırdım 8.91 çıktı.sonra adete,yakın düştü.bu ayda aynısı,olursa doktorum hormon testi yapacakmış.buyuk ihtimalle kimyasal atlattın ama biz yine de emin olalım diyor.hadi hayırlısı inşaallah yeni yılda bebek müjdesi alırsınız...
genelde hamilelik ve adet belirtileri aynı oluyor,inşaallah bu belirtiler bebiş belirtisidir..beklemekten başka çare yok
benimde 28 aralık inşaallah yeni yıl hediyeleri olur bize
eğer erken döllenme varsa adete bir kaç gün kala çıkabiliyor testte ama kanda daha net sonuç alırsın..
ama benim gibi sabırsız ve test manyağıysan 5 gün kaladan başlayabilirsin,ama bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?