niyeeeeBeydoşsenin nickini Beydoş diye değiştirelim
nasıl yani kız ,niye korkutuyon beni daha açıklayıcı konuşDeşifre olma diye
nasıl yani kız ,niye korkutuyon beni daha açıklayıcı konuş
durduk yeremi aklına geldiSen korkuyordun ya deşifre olmaktan korkuyorum diye benimde aklima geldi
kızlar aranızda tekrardan bebiş çalışmaları yapan var mı yoksa şu an herkes beklemede mi?
ben varım canım deli gibi çalışıyorumkızlar aranızda tekrardan bebiş çalışmaları yapan var mı yoksa şu an herkes beklemede mi?
ben kardeşimle telde konuşurken dondurmuştum geriden izliyorumAdnana bak seeennn bihtere haddini bildirdi
durduk yeremi aklına geldi
koskoca istanbulda benimi bulacaklar başakı bulsunlar
Tivibu mu varben varım canım deli gibi çalışıyorum
ben kardeşimle telde konuşurken dondurmuştum geriden izliyorum
aaa sen ve başak ne zaman başladınız çalışmaya heç bilmiyorduk siz gizli çalışanlardanmısınızBeydoş var başoş var sara var nazoş var ben varim
Beydoş var başoş var sara var nazoş var ben varim
aaa sen ve başak ne zaman başladınız çalışmaya heç bilmiyorduk siz gizli çalışanlardanmısınız
aaa sen ve başak ne zaman başladınız çalışmaya heç bilmiyorduk siz gizli çalışanlardanmısınız
kız gebertecem seniHeeee adana gülü
Yilbasinda gelecem insallah dogurda bebek gormeye gelek
yok d smart kaç kere yazdımTivibu mu var
çok geçmiş olsun canım kürtajın nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim...amin inşaallah hepimizin yüzü güler inşaallah...tez zamanda sağlıkla gelsin canlarım rabbim yüzümüzü güldürsün o zaman ben daha yeni kürtaj oldum 2 ay bekleme sürem var ama buradan sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?