herifimde öyle der sevoş hanımoda beni maksuzdan sinir eder
heee kendimi zor tutuyorum,ama sanki yine adet olacam ona daha çok sıkılıyorum
ve aklımdaki diğer bir sürü sıkıntılar
he doğru,sence bekleyebilirmiyim,ama sanki daha erken adet olacam gibi
ewet sevoşum öyle....Herşey olacagina variyor cnm seni çok iyi anliyorum pozitif düşünelim iyi olsun
ne oldu işine gelmeyen mesaca cevap yazmıyon megafonlu mesaca bir cevap yazmadın...
tamam kız söz veriyorum adet gününe kadar sabredecem,beydoş sözüKizzz erken gebelik belirtisiyle hamislik belirtisi nerdeyse ayni sabret dayan olumlu dusun
yaw hee heeeeeBüyük oğlan geldi atlamisim ver coşkuyu anons et korkmuyomkii
yaw hee heeeeebak gelir basarım seni nasılsa sıfatınıda biliyom
sen beni nerden tanıcan minnoşum belki ben kendimi yanlış tanıtıyom sizeBende seni tanirim bak simdi burada tarif ederim seni
sen beni nerden tanıcan minnoşum belki ben kendimi yanlış tanıtıyom size
Sordum ama korktum normalde hamilelikten3 aydan sonra veriliyomuş bu iğne ilk ay olumsuz etkisi olabilir dedi bence bu ay kanszlığını gider dedi.. kan çok önemliymiş bilmem ne bendede aşırı kanszlk varmşdr ne dedi peki bir etkisi olurmuymuş sordunmu...
bende kalkıyorum sevoş,anama gidecem sonra görüşürük oğlanları öpüyorumBeydoş kalkiyom oğlana yemek isiticam yemeğinin sebzelerini dogricam kerevizi portakala yatiracammirro uyuyirkene
bende sana güvendiğim için vermiştimSana guveniyom adini soyadini biliyom
bencede öyle yap canım zaten ilk haftalarda bebek kandan beslenir diye biliyorum,bu ay olmasın inşaallah sonra olur hayırlısıyla..Sordum ama korktum normalde hamilelikten3 aydan sonra veriliyomuş bu iğne ilk ay olumsuz etkisi olabilir dedi bence bu ay kanszlığını gider dedi.. kan çok önemliymiş bilmem ne bendede aşırı kanszlk varmş
Ama ben bu ay çok heveslenmiştim zaten tüberkülozdan kurtuldum diye can atıyodum şimdide bunumu bekliycembencede öyle yap canım zaten ilk haftalarda bebek kandan beslenir diye biliyorum,bu ay olmasın inşaallah sonra olur hayırlısıyla..
Günaydınn canm.. kaçta yattın gece bu saate kadar uyudun çalışmamı vardıBen geldim
Uyku gibisi yokmuşkendime geldim walla biraz
çok geçmiş olsun canım kürtajın nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim...amin inşaallah hepimizin yüzü güler inşaallah...
11.30 muydu öyle biseydi. Yok çalışma yokdu.. Genel yorgunluk hormonlarla alakali sanırım. Bi de bugünlerde ziyaretler falan çok yorulmuşum.Günaydınn canm.. kaçta yattın gece bu saate kadar uyudun çalışmamı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?