Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim

Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın

Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın
Anlıyorum seni zor olmalı.
Ayrı olsalarda sicakliklarini hissedebiliyorsan mühim olan o....
Kaç kardeşinsiniz canimbenim?

rabbim versin insallah kendini kaybet ikizlerin ucuzlerin icinde

Korkmaaa yeter saat 10 lara kadar uyudugunuzzzz tekizmis üçüz olur insallah
bana dua ederken böyle demeyin yaaaben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı
Mrhb kızlar nasılsınız
merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah
korkmayın kızlar Sizinkiler daha uslu ve akıllı olurlar belkim

sen folik asit icmiycenmi canim?

korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu
anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor

Bugün karnibaharimi yapacak sebzeli ve kiymali pilav ve şehriye corbasi
kız daha geçen gün yaptın karnabakarı,amma yapıyon hee..hem bu ne karman çorman yazıyon
Halasinin oğlunu karisinin kardeşini ayartmis bagirina basarken eyi
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne beee hiç bişey anlamadım kim kimin nesi,brezilya dizisi gibi
sevinç ben bu cümleden bişey anlamadım halasının oğlunu karısının kardeşimi ayartmış
he walla bende anlamadım
evet götümce halamın oğlunu ayartmış
halanın oğlunu nerde görmüşte ayartmış halangiller istanbolda yaşıyor ozaman veeeeeeeeeeeeeeeee sen götümcenle aynı zamnda halandan dolayı birde akrabaaa mı oluyon vay anasınııı
geçmiş olsun canımdiyettenmi oluyorki...

başağın halasının oğluylamı evli görümcesi yoksa kız kendi halasının oğluylamı
karman,çorman yazdıklarından hiç bişey anlaşılmamış haklısın
hııııı bunlar içli dışlı akraba desene
o zaman bunlar birde aynı memeleketliler
canım un helvası istiyor
senin kesin şekerin düşmüştür yine
olsada yesek zaten midem bulanıyor başım dönüyor aşermeyede başladım hamilemiyim neyim
heee inşaallahhh

kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu

ben!!!!!
düğünde dansa kaldırmıştım
ne heycanlıydı,ama
tirbeyesizzz,hayatta böyle bir şeyi yapmazdım
ananla babangillerde varmıydı utanmadınmı
ya seni reddetseydi otururdun dötünün üstüne
Size b
işi daha diyim iyicene karışın
aslında biz oncedende uzaktan akrabaymışız
benim babamın teyzesinin oğlu eşimin annesinin amcasının oğlu oluyor
öyle akrabalıkta var ama çok uzak ve gereksiz
uleyn başım döndü bu ne bee
o zaman dediğim gibi aynı memleketlisiniz siz
Dünden yeşil fasulye$ehriyeli bulgur pilavı var... çok güzel olmuştu zatiii
ellerine sağlık,bende patlıcan kebabı yaptım ama tepside,büyük fırına göndertecem,bulgur pilavıda var,birde ayran yaptımmı tamadır
sağol canım akşam yapabilirsem kendi yaptığım bezelyeninde resmini çekecem
merak ettim

İstanbula kar düştü malum hepimiz istsnbuldayik ya
Kadin sobayi kurdunmu

Beydoş dun anasina gidemedi ya bugun de oradan dönemedi
heeeee
Aksam AVM ye gidecem haberiniz ola yigenimin dogumgunu ona birşeyler bakacam
hiç yerinde durma çocuğuda durdurma ,çocuk isyan ediyor zaar
Kiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim
oh ne güzel gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…