zordur mutlaka..insanın ailesinde sorun yada huzursuzluk olunca insan çok etkileniyor ister istemez ayrı olmasalar bile,böylesi dahada güç en fazlada çocuklar etkileniyor işte...Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın
amin canım..Kapimi cekip oturmak istiyorum saglik ve huzirum uerinde olsun herkes yrri de sag olsun
sağsalim kurtulsun kardeşin canım,diğerinede geçmiş olsun..inşaallah en yakın zamanda kendi bebklerinin kıyafetlerinide hazırlarsın canım...kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu
kız daha geçen gün yaptın karnabakarı,amma yapıyon hee..hem bu ne karman çorman yazıyon
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne beee hiç bişey anlamadım kim kimin nesi,brezilya dizisi gibi
he walla bende anlamadım
halanın oğlunu nerde görmüşte ayartmış halangiller istanbolda yaşıyor ozaman veeeeeeeeeeeeeeeee sen götümcenle aynı zamnda halandan dolayı birde akrabaaa mı oluyon vay anasınııı
geçmiş olsun canımdiyettenmi oluyorki...
Canimcigim sağol aminsağsalim kurtulsun kardeşin canım,diğerinede geçmiş olsun..inşaallah en yakın zamanda kendi bebklerinin kıyafetlerinide hazırlarsın canım...
Daha fazla dikkat et güzel yüreklimsağol canım dikkat ediyorum ama ne bileyim[/QUOTE
iyi canım sevindim...yok beydoşum bi çay kaşığı tozşekeri dilimin altına koydum iki saat sonra geçti
iyiBeydoş hnm geçen de yapamadiydim karnibahariAVM gitmek zorundaydım
hayırlı olsunnnYigenime çok guzel bir yelek aldim fermuarli
Annem kuru patlıcan felan istemişti onuda aldim baharat falan filan 2. Hakana eşofman tkm aldik miraca mama islak mendil ivir zivir geldik
Rabbim sanada versin cifter cifteriyi canım sevindim...
iyi
avatarındaki yakışıklıyıda çok beğendim saçlara bittimmmmm
Antep kurusu cnm onu seviyohayırlı olsunnn
kız adananın mis gibi kuru balcanı var, annen oranınkilerimi seviyor
karadayıyı izliyommm
Rabbim sanada versin cifter cifter
Antep kurusu cnm onu seviyo
ALLAH kolaylık versin walla ,eee tabi çicuk gezmeyi sevmiyorHic birşey izliyemiyom miraç kudurdu içerde onu uyutuyom
niyee öyle bir mecburiyetinmi varParamparça yı izler gibi yapıyom
İstediler aldik
antep balcanıda güzel ama,bence adana kuru balcanı daha güzel oluyoru
gezerken mutluyduALLAH kolaylık versin walla ,eee tabi çicuk gezmeyi sevmiyor
insallah o adet gelmezde gidemezsinhastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
Paramparça yı izler gibi yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?