Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kolay gelsin canım bende dün evi süpürdüm temizledim görümceklerde duşlarını aldılar tabletlerini ellerine aldılar yerlerinden kımıldamadılar
SARAAA sen bu görümceklerine birer koca bul tez elden,hem sen kurtulursun hemde onlar değişir
Neyim varmis benim
Melek gibi kizim

burdada oyle ama ben kosturuyom

Ayni benim gorumcek
kara melek
Camasir dagini eritiyom
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyom sebzeli tavuklu corba
içli köftemi getirdin,yüzük çorbasımııı
kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah

inşallah Bi yeriniz yaralanmadı

yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın
orda ne kadarki kız kestane,evet pahalı ama eminim orda daha pahalıdır..
yağğmurlu havada dediğini yapmak,yani totonu devirip ,çayını demleyip yağmuru dinleyeceksin...

çok bileeeeee
neyyyyy
Tartilmaya korktum sabah
şişko kimbilir ne kadar yidin
heeeevi süpürüp sildim anama gittim
Aynenyaaa boşver
yattı balık yan gider
battı balık yan gider
Disari buz sel firtina sis gozgozu gormiyi herif aksam anamgile gidek diyiiii
sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..

nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense
ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez
kaynoş ve evde kalmış iki görümcek
bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından
Kızlar benimde canim cok sıkkın... anlamsız yere duygusallasiyorum....
niyeki kızzzzz
Beydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyi belki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi
he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım
yemek otlanmadım böön

Ayyyyy cildiracammmmmm herif demiyormu evde kalmislara yemek yapin yengeniz yorgun argin geliyor

demez canım malesef

Kime vereyim ben bunları bide sen ettin derler onlamı ugrasiyom

Bencede öyleeeee ama kimseyide beğenmiyorlarki

kötü alıştırmadım ben ailemden gördüğüm ilgiyi onlara gösterdim ama bu onlara bikaç beden büyük gelince rahata alıştılar çok öfke doluyum eve gitmek istemiyorum
bizde ailemizden nasıl gördüysek öyle yaptım ama enayi yerine koydular hep. Insani kullanmanın yolunu biliyorlar. Ee eslerimizde izin verirse böyle acı çeken biz oluyoruz.

Doğum yaklasiyor ya ondan olabilir kiz bu arada detayli yilbasi raporu vermedin ha
detaylı bisey yok ki canim benim. 10 yıldır olan rutini devam ettirdik. Saatimin dolmasıni bekledim sonra çektik geldik.. benim için görev gibi bişeydi malesef... gorumceler de vardı onların kaynoslari bu ülkede yasamadiklari için rahatlar

Beydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyi belki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi
ne güzel otlansin. Bizim börülceler bunu hergün yapıyo.. çok imreniyorum o yönde.

çok bileeeeee

neyyyyy

şişko kimbilir ne kadar yidin

heeeevi süpürüp sildim anama gittim

battı balık yan gider

sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..
biliyok telefondan yaziyikkk

Camasir dagini eritiyom
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyom sebzeli tavuklu corba

bende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam

inanırmısın okurken nefesim daraldı ALLAH sana kolaylık versin

bende devirip yatmak istiyom popomu bu havalarda ama işler bitmiyoki

Ellerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…