Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm allah bu mevsimde çalışanlara kolaylık versinn

aynen gündüz ıssız kaldı çok yaa
giriyorum kimse yok çıkıyom bende...

ben kendimle bile ilgilenemiyorumm vaktim kalmıyoooo
yine tekkaş olma da kanka o kadar ihmal etme kendini

kizlarrrr ben geldimmmm cepten girdim sonunda becerebildimm :) gunduz in cin top oynuyo aksam muhabbet kiriliyo bakiomda ..maasallah yinede tabi Allah muhabbetinizi arttirsin

kizlarrrr ben geldimmmm cepten girdim sonunda becerebildimm :) gunduz in cin top oynuyo aksam muhabbet kiriliyo bakiomda ..maasallah yinede tabi Allah muhabbetinizi arttirsin
ammman şeytan kulağınaa diyim tahtaya vuralım kızlar.

nasılsın cnm evinde misin bu akşam

canım 16 gün çatlamış yumurtan ikinci yumurtanın olduğunu doktormu söyledi :26::26::26::26::26::26::26:eğer öyleyse oda çatlamak üzere çalışmalarını sıklaştır

evet canım. 12. gün gittiğimde biri 19 diğer 22 mm di. şimdiye kadar bekleyip şimdi çatlaması normal mi?
ilk defa serophene türü ilaç kullanıyorum da... yumurta takibi de daha önce yaptırmadım hiç. değilse ateş konusunda gayet tecrübeliyim hep bir tane olurdu yumurtam. bu ay sağlı sollu ovulasyon sancısı da yaşadım14. gün. önceki aylarda ya sağ ya sol sancırdı. ve iltihap tedavisi için gittiklerimde doktorlar hep tek yumurta görürlerdi. üstelik ailede ikiz de yok. hormonlu anlıycağın bu yumoşlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…