- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yine tekkaş olma da kanka o kadar ihmal etme kendinihmm allah bu mevsimde çalışanlara kolaylık versinn
aynen gündüz ıssız kaldı çok yaa
giriyorum kimse yok çıkıyom bende...
ben kendimle bile ilgilenemiyorumm vaktim kalmıyoooo
Allahım hepimize inşallahh... bu arada 23 ocak
20 ocak da doğumgünüm
kızlar sizce bu gece halvet olmalı mı ikinci yumoş çatlıyor olabilir mi?? hiç 2 yumurtaya alışkın değilim benim sadece tek olurdu da..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
yine tekkaş olma da kanka o kadar ihmal etme kendini
kızlar sizce bu gece halvet olmalı mı ikinci yumoş çatlıyor olabilir mi?? hiç 2 yumurtaya alışkın değilim benim sadece tek olurdu da..
sara abla yorumlasın ben anlamıyom yaaaa:44::44::44:kızlar sizce bu gece halvet olmalı mı ikinci yumoş çatlıyor olabilir mi?? hiç 2 yumurtaya alışkın değilim benim sadece tek olurdu da..
kizlarrrr ben geldimmmm cepten girdim sonunda becerebildimm :) gunduz in cin top oynuyo aksam muhabbet kiriliyo bakiomda ..maasallah yinede tabi Allah muhabbetinizi arttirsin
kizlarrrr ben geldimmmm cepten girdim sonunda becerebildimm :) gunduz in cin top oynuyo aksam muhabbet kiriliyo bakiomda ..maasallah yinede tabi Allah muhabbetinizi arttirsin
tşk ederim cnmmmattım msj............
evet canım sana çiçek çok güzeldi sana gönderdim
arapçamı okunacak
inşallah hamiş olursunda 2012... 23 aralık olur batın yani doğumdan sonraki bat
ammman şeytan kulağınaa diyim tahtaya vuralım kızlar.kizlarrrr ben geldimmmm cepten girdim sonunda becerebildimm :) gunduz in cin top oynuyo aksam muhabbet kiriliyo bakiomda ..maasallah yinede tabi Allah muhabbetinizi arttirsin
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim saracim biraz zor oluyo yollamio bazen msj.gec kalabilim cvp vermek icin.sen nasilsin?
ammman şeytan kulağınaa diyim tahtaya vuralım kızlar.
nasılsın cnm evinde misin bu akşam
canım 16 gün çatlamış yumurtan ikinci yumurtanın olduğunu doktormu söyledi :26::26::26::26::26::26::26:eğer öyleyse oda çatlamak üzere çalışmalarını sıklaştır
tşk ederim cnmmm
farkedermi ki bilmem
sara abla yorumlasın ben anlamıyom yaaaa:44::44::44:
ama sen yine de tedbiri elden bırakma hergün devam
nazemir ablacım türkçede olabilirmişş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?