nazemir ablacım türkçede olabilirmişş:)
yattınız mı peki sen yatakta mı giriyon neteevet cnmm yattik walla bugun erkenciyiz. karnim cok agrio onun disinda iyiyimmm sen nasilsinnn?
hergün mü??
bizim günaşırıda hışırımız çıkıyoo
ben cikiyorum kizlar kivraniyorum sancidan uymaya calisim sancimi unuturum belki sizleri seviyorum en iyi
gecelerrr en tatli ruyalar en guzel bebisler sizlerin olsun insalllaaaaahhhhh aminnnn opuldunuzzzz
ben cikiyorum kizlar kivraniyorum sancidan uymaya calisim sancimi unuturum belki sizleri seviyorum en iyi
gecelerrr en tatli ruyalar en guzel bebisler sizlerin olsun insalllaaaaahhhhh aminnnn opuldunuzzzz
evet canım. 12. gün gittiğimde biri 19 diğer 22 mm di. şimdiye kadar bekleyip şimdi çatlaması normal mi?
ilk defa serophene türü ilaç kullanıyorum da... yumurta takibi de daha önce yaptırmadım hiç. değilse ateş konusunda gayet tecrübeliyim hep bir tane olurdu yumurtam. bu ay sağlı sollu ovulasyon sancısı da yaşadım14. gün. önceki aylarda ya sağ ya sol sancırdı. ve iltihap tedavisi için gittiklerimde doktorlar hep tek yumurta görürlerdi. üstelik ailede ikiz de yok. hormonlu anlıycağın bu yumoşlar..
yattınız mı peki sen yatakta mı giriyon nete
karıya bak yatakta bilem bizi bırakamıyo.
kocan farkederse kıskanır valla
aynen yaaa gün aşırı bile çekilmiyo vallaa
hadi yaa yatağa girip ayrı ayrı telefondamı takılıyosunuz kuzum sizyaaa birakrmiyim hic sizi bise demedi oyunmu oynuosun dedi yooo dedim bise sormadi sonrada...kendisi oyun oynuo hatta oynarken uyudu bile oyle uyuyabilio cunku :) tekim yani simdi : D
hiç belli olmaz canım inşallah ikizlerin olur
hadi yaa yatağa girip ayrı ayrı telefondamı takılıyosunuz kuzum siz
bebeğin niye olmadığı belli oldu.
öyle yataka girmekle olmaz annem anlatmadılarmı size nasıl olacağını.
eroş anlatsın sana
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
"eşin, arayıp da bulduğun birisi değil. Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir".
Beni bir ben bilirim; bir de beni Yaradan,
bana bir ben lazımım bir de beni anlayan!
(tabi o anlayan bitanem kocam)...
abovvvvvvvsen bi alemsin varya senle yaşayan yaşlanmaz.. dikkat et kayınvalidenle yaşıyodun dimi
iyi gecelerrrr saara ablacımmkızlar bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
hadi yaa yatağa girip ayrı ayrı telefondamı takılıyosunuz kuzum siz
bebeğin niye olmadığı belli oldu.
öyle yataka girmekle olmaz annem anlatmadılarmı size nasıl olacağını.
eroş anlatsın sana
canım Rabbim versin de tekine de çiftine de razıyım.. en hayırlısını o bilir.. bize çekemeyeceğimiz yük yüklemez..
benim eltim benden 3 ay önce evlendi. biz evlendik 1 ay sonra filan çocuk muhabbeti açıldı. dedi ki ben çocuk istemiyorum. hiç mi dedim. hiç dedi.neyse bu 2 hafta sonra filan ülser için gitti doktora doktor kana baktırmış kanda gebelik çıktı. neyse yine oturuyoruz dedi ki benim sadece 1 tane çocuğum bu olcak bi daha da hayatta yapmam dedi. iki hafta sonra filan tekrar kontrole gittiler. sonra ikiz olduğunu öğrendiler.. gelince bişey dese yaaa
sen bi alemsin varya senle yaşayan yaşlanmaz.. dikkat et kayınvalidenle yaşıyodun dimi
bu sözü sana ithaf ediyorummmm nazemirrbu lafta bana uydu hiç aklımda yokken evliliği düşünmezken kaçarak evlendim
bize gel sen .....abovvvvvvv
valla bu kötü oldu kaynanam yaşlanmazsa yandım ben aa dostlar bu karı beni de gömer vay ben nerelere gidemmmmmm
bu sözü sana ithaf ediyorummmm nazemirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?