Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben cikiyorum kizlar kivraniyorum sancidan uymaya calisim sancimi unuturum belki sizleri seviyorum en iyi
gecelerrr en tatli ruyalar en guzel bebisler sizlerin olsun insalllaaaaahhhhh aminnnn opuldunuzzzz

evet cnmm yattik walla bugun erkenciyiz. karnim cok agrio onun disinda iyiyimmm sen nasilsinnn?
yattınız mı peki sen yatakta mı giriyon nete
karıya bak yatakta bilem bizi bırakamıyo.
kocan farkederse kıskanır valla
hergün mü??
bizim günaşırıda hışırımız çıkıyoo

aynen yaaa gün aşırı bile çekilmiyo vallaa

ben cikiyorum kizlar kivraniyorum sancidan uymaya calisim sancimi unuturum belki sizleri seviyorum en iyi
gecelerrr en tatli ruyalar en guzel bebisler sizlerin olsun insalllaaaaahhhhh aminnnn opuldunuzzzz

iyi geceler canım bilmukabele

hiç belli olmaz canım inşallah ikizlerin olur

yattınız mı peki sen yatakta mı giriyon nete
karıya bak yatakta bilem bizi bırakamıyo.
kocan farkederse kıskanır valla

aynen yaaa gün aşırı bile çekilmiyo vallaa

yaaa birakrmiyim hic sizi bise demedi oyunmu oynuosun dedi yooo dedim bise sormadi sonrada...kendisi oyun oynuo hatta oynarken uyudu bile oyle uyuyabilio cunku :) tekim yani simdi : D

yaaa birakrmiyim hic sizi bise demedi oyunmu oynuosun dedi yooo dedim bise sormadi sonrada...kendisi oyun oynuo hatta oynarken uyudu bile oyle uyuyabilio cunku :) tekim yani simdi : D
hadi yaa yatağa girip ayrı ayrı telefondamı takılıyosunuz kuzum siz
bebeğin niye olmadığı belli oldu.
öyle yataka girmekle olmaz annem anlatmadılarmı size nasıl olacağını.

eroş anlatsın sana

hiç belli olmaz canım inşallah ikizlerin olur

canım Rabbim versin de tekine de çiftine de razıyım.. en hayırlısını o bilir.. bize çekemeyeceğimiz yük yüklemez..

benim eltim benden 3 ay önce evlendi. biz evlendik 1 ay sonra filan çocuk muhabbeti açıldı. dedi ki ben çocuk istemiyorum. hiç mi dedim. hiç dedi.neyse bu 2 hafta sonra filan ülser için gitti doktora doktor kana baktırmış kanda gebelik çıktı. neyse yine oturuyoruz dedi ki benim sadece 1 tane çocuğum bu olcak bi daha da hayatta yapmam dedi. iki hafta sonra filan tekrar kontrole gittiler. sonra ikiz olduğunu öğrendiler.. gelince bişey dese yaaa

Beni bir ben bilirim; bir de beni Yaradan,
bana bir ben lazımım bir de beni anlayan!

(tabi o anlayan bitanem kocam)...

sen bi alemsin varya senle yaşayan yaşlanmaz.. dikkat et kayınvalidenle yaşıyodun dimi

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler canım tatlı rüyalar

"eşin, arayıp da bulduğun birisi değil. Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir".

bu lafta bana uydu hiç aklımda yokken evliliği düşünmezken kaçarak evlendim

Beni bir ben bilirim; bir de beni Yaradan,
bana bir ben lazımım bir de beni anlayan!

(tabi o anlayan bitanem kocam)...

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
iyi gecelerrrr saara ablacımm

eroşun kremi olsa kendi başına kızımmm
bi kere becerdimm bi daha tutturamadım kiii
ama bak işi anlatırım giriş gelişme sonuçç

büyük konuşmayacan hiç öyle apışıp kalırsın ama güzel ders olmuş

sen bi alemsin varya senle yaşayan yaşlanmaz.. dikkat et kayınvalidenle yaşıyodun dimi

yarasına tuz biber ektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…