- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bizim elti herşeyi inkar eder bi dediğinin başka zaman zıttını söyler.. ben de ikiye bir bu hikayesini anlatırım yanında.. Allahım çok kötüyümmmbüyük konuşmayacan hiç öyle apışıp kalırsınama güzel ders olmuş
yarasına tuz biber ektin
abovvvvvvv
valla bu kötü oldu kaynanam yaşlanmazsa yandım ben aa dostlar bu karı beni de gömer vay ben nerelere gidemmmmmm
evet bende on u diyom zati sen işi anlat tutturmak onlara kalmış.iyi gecelerrrr saara ablacımm
eroşun kremi olsa kendi başına kızımmm
bi kere becerdimm bi daha tutturamadım kiii
ama bak işi anlatırım giriş gelişme sonuçç
ağzımı bozdurma başakkkkevet bende on u diyom zati sen işi anlat tutturmak onlara kalmış.
baksana kuzucum yatağa giriyolarmışta telefonla adam oyun oynuyomuş serayda kkda takılıyomuş
sağol bebeğimm ivet 16 gösteriyom doğrubizim elti herşeyi inkar eder bi dediğinin başka zaman zıttını söyler.. ben de ikiye bir bu hikayesini anlatırım yanında.. Allahım çok kötüyümmm
bu lafı dediğim ikinci kişi (senle yaşayan yaşlanmaz)
he valla ben yaşlandım eşim gepegenç duruyo dedi.. gerçekten de eşi felaket genç duruyo kendine göre
ama sen fıstık gibi hatunsun korkma sen 16 lık kız gibi duruyon maşallah. resmini görmüştüm.
hadi canımm iyi geceler müsade seninnkızlar bana müsade dün kocişle akşam 7 den sabah 7 ye kadar yattık da söylemesi ayıp ondan bu vakte kalabildim hepinize iyi geceler
sağol bebeğimm ivet 16 gösteriyom doğru
yok annem niye ayıp olsun ohh rahat ol uyudunuz mu yoksam başka işinizmi vardı 7den 7ye kadarkızlar bana müsade dün kocişle akşam 7 den sabah 7 ye kadar yattık da söylemesi ayıp ondan bu vakte kalabildim hepinize iyi geceler
iağzımı bozdurma başakkkk
alt taraf kendi işini kendi görüyo o zaman bunlardaa:44::44:
evet kanka bi kaç gün gelemiycem demişti en son. ama neden gelemiyo onu bilmiyorum.hadi canımm iyi geceler müsade seninn
kendini beğenmiş
başak dolunaydan haberin varmı kuzum yaaa
özledim onu ne zamandır yokk
evet bende on u diyom zati sen işi anlat tutturmak onlara kalmış.
baksana kuzucum yatağa giriyolarmışta telefonla adam oyun oynuyomuş serayda kkda takılıyomuş
evet canım birileri anlatsa iyi olacak yoksa her ay hayal kırıklığı
böyle çocuk olmayacağını artık acı bi şekilde de olsa öğrenmesi lazım
bakınız resim 1 Eki Görüntüle 325479
sence??yok annem niye ayıp olsun ohh rahat ol uyudunuz mu yoksam başka işinizmi vardı 7den 7ye kadar
i
hadi canımm iyi geceler müsade seninn
kendini beğenmiş
başak dolunaydan haberin varmı kuzum yaaa
özledim onu ne zamandır yokk
kızlar bana müsade dün kocişle akşam 7 den sabah 7 ye kadar yattık da söylemesi ayıp ondan bu vakte kalabildim hepinize iyi geceler
baksana smileyler bilem yapıyoda serayım bilmiyo dahaevet canım birileri anlatsa iyi olacak yoksa her ay hayal kırıklığı
böyle çocuk olmayacağını artık acı bi şekilde de olsa öğrenmesi lazım
bakınız resim 1 Eki Görüntüle 325479
baksana smileyler bilem yapıyoda serayım bilmiyo daha
kankaa kayınannen napıyo varmı inciler kestane yaptımı sana
köpek sizin önünüze mi geçtii kanka olmamış amaakayınaannem eltimde canımmm,yarın bana gelcek galibaa
köye gitsekte artık bize rağbet yok
bekar kaynım eve 1 aylık köpek almış
minnacıık ona bakıyolar biz 2. safta kaldıkk
kızlar 7 yıllık evliyimm nerdeyseee
ilk defa sütlaç yaptım dünn
sonuç.....
muhteşem olduuuu
köpek sizin önünüze mi geçtii kanka olmamış amaa
bi eltinde doğum yapcaktı yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?