Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm hayırlısı neyse o olsun bakalım.
sen napıyon çalşmalar yapıyonuzmu
3 gündür başaldık hayırlısıyla
ben parkelerimi bekliyom
bi yandann
siparişi yanlış vermişler kanepenin onu düzelttik bugün onu bekliyom ev dağılacak diye saldım bende iyice pis oldumm

sen naptın ev işini...

iyi bari daha sonra evin daha güzel olcak halıda alaydın
valla karar verildide ayıracak para kalmadı kanka ama ayırabilirsek yapıcaz

iyi bari daha sonra evin daha güzel olcak halıda alaydın
valla karar verildide ayıracak para kalmadı kanka ama ayırabilirsek yapıcaz

oda eksik olsun napiimm alıcam ama yaza ancaaaa
idare ederimm buna şükür diyomm

olur canım oda olur karar vermek bile aşama sayılır sana
allahım tez zamanda nasip etsin kombiniz takıldımı?

oda eksik olsun napiimm alıcam ama yaza ancaaaa
idare ederimm buna şükür diyomm

olur canım oda olur karar vermek bile aşama sayılır sana
allahım tez zamanda nasip etsin kombiniz takıldımı?
doğalgaz varda kombi takılmadı.
senin koca işe mi gitti bu gece. yarın gece de gel kanka geceleri buluşak bundan sonra

olur kuzum ama benim kocam sadece cumt gecesi evde gelemem o gece ama sonra çarşambaya kadar gece burdayımm
takılırıkkk
oley tamam sevndm.şimdik benimki geldi gelicek yolda.
ben çıkıyımda yarın görüşürüz inşallahhh
istemeyerekte olsa çıkıyorum
seni seviyom kankam

Slm hatunlar bi ce eee diyip kaçacam kimse yok nasılsa sizi unuttum sanmayın benim kociş bu iki gün sadece akşama kadar çalışıyoda evdeydi bu akşam yarında evde olucak oyüzden katılamıyom size artık kısmet öbürsü güne şimdide kociş 11 gibi yatırdı beni ama ben dön dolaş 2 saattir uyuyamadım kaçtım size bu arada hastayım zaten boğazlarım fena şişti sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım bende bugün neyse yaa yumurtlamadan önce oldu tam zamanında hastalandım valla hahayt bu arada klomene devam ediyom 2.ilacımı içtim bugün pazartesi kociş çalışıyomuş salıya kaldı artık bizim doktor işi bakalım yumoşlarım ne durumda olcak ona göre tam gaz çalışmalara devam ederiz.. neyse ben kaçayım böle kendi kendime anlatıyomuş gibi oldum yarın gündüz girebilirsem girerim yine öpüldünüz iyi uykular sizee...

güüüüüünaydınnnnnnnnnn: herkeseeeeee: bu gün haftanın son günü umarım herkes için güzel bi gün olur...

yok kuzucum o bilgisayarda oyun oynuo ...anlatmadılar annem biz elimizden geldiğince yapıoz bişiler....çalışmalar bitti mola verdik...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin

AMİN

yok annem niye ayıp olsun ohh rahat ol uyudunuz mu yoksam başka işinizmi vardı 7den 7ye kadar

i

yok kızım sanmam çocuk olmuyo baksana. yapmıyolar bişi bence

gayet iyi gidiyo kızlar çalışmalar şimdi ara verdik ama...hastayımmm...daha kasımda başladık kısss hemen tutmuo ki zatenn..ilkini 5 ayda tutturduk wallaa.. 5 ay süre verdim kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…