evet canım birileri anlatsa iyi olacak yoksa her ay hayal kırıklığı
böyle çocuk olmayacağını artık acı bi şekilde de olsa öğrenmesi lazım
bakınız resim 1 Eki Görüntüle 325479
baksana smileyler bilem yapıyoda serayım bilmiyo daha
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn
Işte geldim burdayım heheheh:
Söylemesi ayıp kızlar bu yaştan sonra ünüversiteye kayıt yaptırmaya gitmiştimde
ee nedemişler okumanın yaşı yoktur dimi
artık çocuklarlan okurum hehehe:):)
öyle yapıcam artık hehehehehe:AMİNNNNNNNNNNN
okumanın yaşı yok demişler canım benim
bizimde bi ablamız vardı okurken biz çok severdik onu oda evliydi hatta bi de evli hamiş vardı okurken doğurdu sende okurken doğurursun
hadi hayırlısı tatlım inşallah güzel sonç alırsın ilk klomeninleSlm hatunlar bi ce eee diyip kaçacam kimse yok nasılsa sizi unuttum sanmayın benim kociş bu iki gün sadece akşama kadar çalışıyoda evdeydi bu akşam yarında evde olucak oyüzden katılamıyom size artık kısmet öbürsü güne şimdide kociş 11 gibi yatırdı beni ama ben dön dolaş 2 saattir uyuyamadım kaçtım sizebu arada hastayım zaten boğazlarım fena şişti sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım bende bugün neyse yaa yumurtlamadan önce oldu tam zamanında hastalandım valla hahayt bu arada klomene devam ediyom 2.ilacımı içtim bugün pazartesi kociş çalışıyomuş salıya kaldı artık bizim doktor işi bakalım yumoşlarım ne durumda olcak ona göre tam gaz çalışmalara devam ederiz.. neyse ben kaçayım böle kendi kendime anlatıyomuş gibi oldum yarın gündüz girebilirsem girerim yine öpüldünüz iyi uykular sizee...
aminnnnnnn ablacm avatarın çok hoş tebriklerrrrrrrgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin
AMİN
gayet iyi gidiyo kızlar çalışmalar şimdi ara verdik ama...hastayımmm...daha kasımda başladık kısss hemen tutmuo ki zatenn..ilkini 5 ayda tutturduk wallaa..5 ay süre verdim kendime...
ayyy serayım gördünmü dün gece biras seni çekiştirmiştiknazemir sendemi
kim demiş bilmio diee hıhhresimdekilerin yaptıgıda yapmamıymışş.. şu adet bitsin görün siz çalışmayı
aminnn Allah razı olsun kuzucummmmmm♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn
aaa neden ayıp olsun söylemesi..Işte geldim burdayım heheheh:
Söylemesi ayıp kızlar bu yaştan sonra ünüversiteye kayıt yaptırmaya gitmiştimde
ee nedemişler okumanın yaşı yoktur dimi
artık çocuklarlan okurum hehehe:):)
2. sayfaya düşmek ne demek annemkızlarr nerelerdesinizz yahuuu topiğimiz 2.sayfalara düşmüş ilk kez
hadi bekliyorummmmmm sizleriii :)
ahhhh ahhh evet kuzum yaaaa ben bıraktım herkes bıraktıııııamanıın yineee kimse yok yahu burdaaaaa
yok yok başak olmayınca kimse gelmiyorrrrr başakkkkkkkkkkkkkk sensiz olmuyor kuzummm yaaaa
neyi izliyosun:44:s.a. kızlarr nasılsınızzz:)
bende hayatı isliyorumm ......
neyi izliyosun:44:
bende banyo yaptım üşüyorumatv de hayat war onu izliyorumm :)
sen napıyorsun
cnm burdayım burda ağda yapıyodumKocişimi uyuttumda geldim gene kimsecikler yok yaahuu başakcım bu saatte olurdun sen yaa kocişini beklerdin gelmesinii neyse ilk klomenim işe yarar ummarım yaa kaçıncı ayda sonuç veriyoki buu? bu ay olmazsa bidahaki aya bari olur inşallah sürekli ilaç ilaç bıktım vallaa yaa..neyse yarın kociş nöbetçi nasılsa bol bol sohbet ederiz gene kapanışı yapıyom hadi iyi geceler sizee..
hadi hayırlısı tatlım inşallah güzel sonç alırsın ilk klomeninle
aminnnnnnn ablacm avatarın çok hoş tebriklerrrrrrr
ayyy serayım gördünmü dün gece biras seni çekiştirmiştik
yok neymiş seray halveti bilmiyomş didiler:18::18:
bende didim ki aaaaaa çok ayıp didimseray hepimizden iyi bilir didim
aminnn Allah razı olsun kuzucummmmmm
aaa neden ayıp olsun söylemesi..
yaşın kaçtı bu arada:44::44:
2. sayfaya düşmek ne demek annem
ahhhh ahhh evet kuzum yaaaa ben bıraktım herkes bıraktııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?