Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ahhh ahhh 2.sayfalarda buldum yine topiğimiziiiii

huhuuuuuuu kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...............sesimi duyann warmıııııııııııııııııııııııııııııı.............

cnm burdayım burda ağda yapıyodum

bu ay sonuç vercek cnm inşallah bugün kaçıncı günün

kız gecenin bi vakti ne ağdası yaptın yaa gündüzler torbayamı girdi ilaahii bugün 8.günüm canım yarın son klomenimi içicem anca salıyada dooğru doktoraa.. bakalım yumoşlarım ne durumda olcak :18: bu arada gene kimse yok topikte yaa

iyi bari bitlerinden arınmışsın
sen kendi bitlerinle meşgul ol cnm yoksam yakında bitten gözükmiycen
kız 2. sayfa ne demek oluyooooooooooooooo
öfff bu ne yaaaaa bu ne yaaaaa gelmicem bendeeee niye kimse yoookkkk
aa yeşilim çok ayıp annem ne dimek gelmiycem.

gel bak kimse yoksa başka topiklerde takıl ama buraya hep gel
gündüz çalışıyom annem mecbur gece yapıyorum ağdayı.
merak etme yumoşların gelişiyordur şu an emin ol.
bu ayı en iyi şekilde değerlendirmen gerek

ya varya anket yapıcam kk kadınları arasında şu sayfayı açtığımda ankakya biberi ile gereksiz yere zayıflamış şu adamı görmek istemiyorum yaaaaaaaaaaa:95:

ya varya anket yapıcam kk kadınları arasında şu sayfayı açtığımda ankakya biberi ile gereksiz yere zayıflamış şu adamı görmek istemiyorum yaaaaaaaaaaa:95:

o adam heryerde başka siteye gireyim dedim ordada karşıma çıktı

o adam heryerde başka siteye gireyim dedim ordada karşıma çıktı
ay sinir oluyorum yaaa aylardır burda karşıma çıkıp duruyor.
bari zayıflayınca gerçekten hoş olmş olsa neyse, ama iyice antipatik olmş. eski hali daha iyiydi.
gereksiz yere zayıflamş bide gülüp duruyo

sonunda geldiniz ne zaman girsem kimse yok topiğimizde bende başka topiklerde gezdim
napıyosun ballarım canlarımmmmm

başakcım nasılsın görüşemedik... dün akşam işlerim vardı tam işim bitti eşim erken geldi giremedim kk ye...
bugünde elektrikler gitti sonra kardeşim geldi bize gidelim yemek yaptım beraber yeriz dedi bende kardeşime gittim ordanda yeni geldim

sonunda geldiniz ne zaman girsem kimse yok topiğimizde bende başka topiklerde gezdim
napıyosun ballarım canlarımmmmm
gez annem gez izin var normalde kızardım ama pek kimse gelmiyor buraya mecbur başka topiklere gidiyoruz.
seni buldum zaten başka topikte

sen nasılsın tatlım ne var ne yok
evet ya dün gece pinekledim durdum burda . dünde eşim geç geldi çok canım sıkıldı burdaaaa
kardeşin nerde oturuyo

aynı mahalledeyiz 5 dk sürmüyo...benimde eşim ikigündür erken geliyo akşamda tam tüy işimi bitirdim etrafı toplarken geldi

gez annem gez izin var normalde kızardım ama pek kimse gelmiyor buraya mecbur başka topiklere gidiyoruz.
seni buldum zaten başka topikte

sen nasılsın tatlım ne var ne yok

hangisinde buldun bisürü topiğe uğradımdaa
napim canım şu adetim bitsin diye bekliom çalışmalara yeniden başlicam
sen napıysun tatlım haftasonuda çalışıyomusun?

bugün pek bişey yapmadım kardeşime gittim yeni geldim ordanda senin günün nasıl geçti

ne güzel kardeşin yakınındaymış ben burda yalnızım kimsem yookkk
bizde ocişle gezdik biraz yemek ısmarladı bana arabayı bıraktık yağmurda romantik yürüyüş yaptık

aynı mahalledeyiz 5 dk sürmüyo...benimde eşim ikigündür erken geliyo akşamda tam tüy işimi bitirdim etrafı toplarken geldi
hmm dün sendemi mıntıka temizliği yaptın. bende yaptım ohh miss gibi oldm
hangisinde buldun bisürü topiğe uğradımdaa
napim canım şu adetim bitsin diye bekliom çalışmalara yeniden başlicam
sen napıysun tatlım haftasonuda çalışıyomusun?
valla sanırım en son sabredenler kulübündeydin

reglden sonra temzlenmek varya ve sonra çalşmalara başlamak çok harika bişi yaaaaa

ne güzel kardeşin yakınındaymış ben burda yalnızım kimsem yookkk
bizde ocişle gezdik biraz yemek ısmarladı bana arabayı bıraktık yağmurda romantik yürüyüş yaptık

evet birtek kardeşim var burda, birde ablam vardı ağustosta memlekete taşındı ablam varkende ona gidiyordum sık sık kaplıcalarda çalışıyordu enişte bahanyle geziyorduk ne güzel
oh ne güzel inşallah bizde pazartesi eşim izinli karda yürüyüş yaparız tabi ikna edebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…