canlarim ben cikiyorum kaynanami gondereyim rahat rahat konusuruz .
cnm kalk o zaman çabuk bak adam daha eve gelmeden niyeti belli etmişşekerler ben çıkıyorum eşim tükkanı kapatmış geliyormuşş rahat bişiler giy ben geliyorum dedi :)))
sabahın köründe yola çıkıcak ankara'ya gidicek... Yarın akşam yine görüşüürüzz allaha emanet olun...
inşallah nazocum ağzın bal yesinnnnnn inşallahevet birde sütlüsünü yapalım bakalım ne olacak...evet ablamda deli oluyodu çocuğum olmuyo diye sanki çok zaman olmuş gibi birde kaynana yanındaydı kaynasından ayrıldı maydonuzuda yaptı kafada rahat tabi hop hemen hamile kaldı... seninde bellimi olur kendi evine geçince streste ortadan kalkacak bi bakmışın hamilesin
güle güle tatlım. belkimde ikizdir nazonun dediği gibi hayırlısı bakalımmm.kızlar ben kacar esnemekten bi hal oldum uykum geldi görüsürüz yarın doktoram gidicem bakalım neler oluak sizlerde benim için dua edinn canlarım herkesi öpüyorum
iyi gecelerrrrr
iyi geceler canım güzel haberlerle gelirsin inşallah birde bakarsın ikizdirEki Görüntüle 327332
bana da bak ikiz olursa birini bana vercen haaaainsallah valla agzından bal damlıyo kesin ikizin olucak dedi doktor ama bellide olmas bu işler bakalımm hadi görüsürüz ablaım insallah allahım sanda en yakın zamanda nasip eder
cnm kalk o zaman çabuk bak adam daha eve gelmeden niyeti belli etmiş
inşallah nazocum ağzın bal yesinnnnnn inşallah
bende kafa rahat olmadan olmuyor düşüncesindeyim.
o zaman bende evime çıkınca süte oturuyum
güle güle tatlım. belkimde ikizdir nazonun dediği gibi hayırlısı bakalımmm.
evinde net varmı senin kuzum.
haber ver yarın bize çatlarım ben
insallah valla agzından bal damlıyo kesin ikizin olucak dedi doktor ama bellide olmas bu işler bakalımm hadi görüsürüz ablaım insallah allahım sanda en yakın zamanda nasip eder
bana da bak ikiz olursa birini bana vercen haaaa
öyle anlaştık
kıslar benim bi yarım saat işim var.
zaten hatice de kaynansını yollayıp gelcekmiş
keşkem bende yollayabilsem evdek,ileri
bugün kocamda gelmiycek galibaaa işi varmş
nazo seninki1de mi gelcek bekle beni
ahh kıyamam yaaa canım benim hemencikte paylaşıyo bebesinitamam kuzum cici annesi olursun artık sana sözüm var diliyommm
alırım inanki evine gelirim alırımpınarcım ikiz olsada söyleme yoksa başak alacak tekini
off ya sööle biraz işi uzasınbenimki belli olmuyor pazarları erkende gelebiliyor heran gelebilir
aminnnnn canımamiiin...canım tek olsun ikiz olsun yeterki hayırlı sağlıklı kucağına alacağın evinize neşe katacak babasıyla büyüteceğin bi bebek olsun
pınarcım ikiz olsada söyleme yoksa başak alacak tekini
off ya sööle biraz işi uzasın
tamam bak belkim benim koca gelmiycek.uzamaz valla cuma günü müşterileri erkenden sepetlemiş 12:20 geçe geldi normalde 1:20 geçe gelse şaşmazdım cuma günü bide
anca eşimi uyutup gelebilirim bakalım
ayy iki taneeeeeeeeee düşünemiyorum yaaaaaa nasıl baş edlir gerçektenaminnnnn canım
kuzum hepiniz bakıaksınız sırayla nasıl bas ederim ben onlarla yoksaki evet hayırlısı olsun saglıklı bir sekilde kuagıma alıyımda daha birsey istemiyorumm valla hadi by
tamam bak belkim benim koca gelmiycek.
hatta büyük ihtimal bu gece gelmiycek. takılırız senle ohhhhh
kocanı uyut gell.
ama bir ihtimal kocam geliverirse satarım seni valla güven olmaz bana
hayır sen satma beni.bende uyukalırsam bende seni satmış olurum
hayır sen satma beni.
ben satılmaya alışık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?