Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydıııııııııııııııııııııııın kızlaaaaar herkese iyi haftalar

başakcım kısır istemişsin anca gördüm bitanesi al bak sana sabah sabah kısır yaptım kıymetimi bil yani

günaydın kızlarr
pınarla hatıceyı tebrık edyrum
darısı bıze dıyorum

sonunda hamıslerımız oldu topıkde

pınarcımmmmm gözün aydın canımmmmm....çoooooooooookkkkkkkkk sevindimmm Allahım tamamına erdirsin...kendine ve bebişe çok iyi bakk...öpüldünnn

günaydın kızlarrr ....
haftayı güzel hbrlerle karşıladık :)
inşallahhh bu hafta heppp böle geçer bol bol hamişliiii:)))

günaydınnnn herkeseee sağlıklı bol halvetli mutlu ve güzel haberli bi hafta olsunnnnnn inşallahhhhhhh

günaydın kızlarrr ....
haftayı güzel hbrlerle karşıladık :)
inşallahhh bu hafta heppp böle geçer bol bol hamişliiii:)))

günaydınnnn herkeseee sağlıklı bol halvetli mutlu ve güzel haberli bi hafta olsunnnnnn inşallahhhhhhh

günaydın kızlarrrrr....umarım bütün dilekleriniz kabul olurrr....inşallahh bebişlerimiz göbüşlerimize düşer... umudum şubat artıkk

günaydın kızlarrrrr....umarım bütün dilekleriniz kabul olurrr....inşallahh bebişlerimiz göbüşlerimize düşer... umudum şubat artıkk

inşallah kuzumm yaaaa bianönce gelseler iyi olacak
düşün dün kayınbabam aramış eşimi yolda bebiş var mı diyor
kaynanam zaten hep falda bebek çıkıyor diye ağız arıyorrr
garibim annem torun diye başka bebekleri seviyor
babam bile sordu
burdaki komşuları söylemiyorum bile adet günümü takipte millet
az kaldı sıyırcammm
Allahhh büyükk umutluyuz bakalımmmmm süte oturcam pınarım gibi
sende yap kuzum belkim bizede vesile olurrrr zaten denemediğimiz şey kalmadııı

günaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime

oyyy kuzucummm inşallah o soranl herkese evet diceksin en kısa zamanda...pınar sütemi oturduu ?nasıl yaptı acaba ne zamanlar yaptı bi bilgin varmı?bende duydum onu süt içine maydonozda koyuyorsun ve defne sabunuda rendeliyorsun...bu ay sadece ayaklarımı dikip beklemeyi denicem olmazsa gelecek ay sütü denerim...

günaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime

günaydınnnn geçmiş olsunnn...çok salgın valla dikkat et kendineee...bol bol dinlen bulundugun odayı nemli tut canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…