amannınn kuzucum hasta mı oldun dikkat et canım dinlennn geçmiş olsun bol bolgünaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime
oyyy kuzucummm inşallah o soranl herkese evet diceksin en kısa zamanda...pınar sütemi oturduu ?nasıl yaptı acaba ne zamanlar yaptı bi bilgin varmı?bende duydum onu süt içine maydonozda koyuyorsun ve defne sabunuda rendeliyorsun...bu ay sadece ayaklarımı dikip beklemeyi denicem olmazsa gelecek ay sütü denerim...
kusur bakma nazom yaaa vallla habersiz geldikız senin için kocamı sattım uykum yok sen yat dedim ben biraz sonra gelirim dedim ama sen yoksun neyse bende yatayım hadi iyi geceler topik
iyi haftalar tatlımmmmgünaydıııııııııııııııııııııııın kızlaaaaar herkese iyi haftalar
başakcım kısır istemişsin anca gördüm bitanesi al bak sana sabah sabah kısır yaptım kıymetimi bil yani
Eki Görüntüle 327383
günaydın sexy cim nasılsın annnemmgünaydıııııııııııııııın hatunlar nabersiniz hamişler nasılsınız bu hafta çok iyi geçer inşallah herkez için
gel yavrum yav pınarla haticee belkim haticeyi tanımıyorsundur ama pınarı tanıyosun dimi:44:günaydın kızlar hamişler varmış kim onlar bakiiim
2 tane bombamız varrrr cnmmmm sen nasılsın sende varmı bişikıslarr günaydın var mıhafta sonu bombası
geçmiş olsun cnm benm ben yapardım sana çorba keşke söyleseydingünaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime
günaydınnnn geçmiş olsunnn...çok salgın valla dikkat et kendineee...bol bol dinlen bulundugun odayı nemli tut canım..
amannınn kuzucum hasta mı oldun dikkat et canım dinlennn geçmiş olsun bol bolyee
amannınn kuzucum hasta mı oldun dikkat et canım dinlennn geçmiş olsun bol bolyee
inşallahhh tatlım yaaa benim psikolojimi etkiliyorlar farkında bile değiller
evet canım pınarım süte oturmuştu 1 lt süte yarım demet maydanoz koyup kaynatıp oturmuş defne sabunu koymamış heralde yazmadı çünkü çok şükür oda vesile olmuş bebişi geldi
bende yapayım didim yarın yapıp halvete girmek lazımmışşkıs sende hem havaya dik ayacıklarını hemde yap bunu
geçmiş olsun cnm benm ben yapardım sana çorba keşke söyleseydin
walla yeşilim ben defne sabununu komsumdan duydum...yapıp ilişkiye giriyormuşsun...deneyebilirsem denerim bakalımmm...acaba sadece yumurtlama günlerinde falanmı yaptı bi bilgin varmı...
teşekkür ederim tatlımm. dinlenmeye çalışıyorum hatta yataktan çıkmıyorum valla. bir an önce geçer inşallah. hepsi de geldi mi üstüste geliyo
hasta oldum beeeennn :2: ilaçta içemiyorum, bitkisel bişeylerde içemiyorum ööyle yattım geçsin diye bekliyorum
hangi günler yaptığını sormadım canım valla gelirse sorarız bugünn
sıcak suya bal karabiber limon koy iç canım ben paso ondan içtim valla...iyi geliodu...tabi dinlenmekte en iyisi...ben 4 gün işe gitmedim walla...annem geldi şişe çekti iyi geldi hepsi..ilaç içtim bide tabi boğazım çok kötüydü...bebiş varsa die korkuodum ama yokmuş ilaca devam ettimmm
sıcak suya bal koyup içtim boğazımı yumuşatsın diye ama limon karabiberde koyayım canım. Allahtan çalışmıyorum bütün gün evde yatıyorum. ilaç da içemiyorum çünkü geçen hafta aşılama yaptırdım riske atmak istemiyorum :2:
çalışmaman iyiymiş canım bol bol dinlen ozaman..ilaçda içmemekte haklısınn...tez zamanda iyileşirsin inşallah canımm...
ne demek bebeğim benim hatunlarım iyi olsun yeter kiaah canım benim düşünmen yeter teşekkür ederimmmmm
evet bi tanem yaaa hem de2 tanebaşakkkkkk hoşgeldinnnnnn....nasılsınnn canımmmmmmmmm...topiğimizde hamişlerimizde olmuş çok sevindim hadi bakalım darısı bizlerin başına....Aminnn
ne demek bebeğim benim hatunlarım iyi olsun yeter ki
ne çorbası yaptın
unla salçayı az kavurdum bir tane domates rendeledim içine suyunu tuzunu koydum pişince blendırdan çektim. çorba olduu
evet bi tanem yaaa hem de2 tane
o kadar çok sevndmki anlatamam.
inşallah ayaklarını sürürlerde tek tek biz de kalırız yaaaa
umudum var benim devamı gelicek
güzel bi domates çorbası olmştur heralde.
senin yakınında tanıdık yokmu kuzum
evet cnm. sizin çalşmalar nasl gidiyorevet yaaaaaaaaa ayaklarını sürüsünler de bizede bulaşşın arkasından gelelim hemencikk...sonra topiğimiz hamişler topiği olsunnninsallah devamı gelecek...
afiyet olsun cnm ohhhh5 dk mesafemde kayınvalidem var ama ne o hasta olduğunda bana ne de ben hasta olduğumda ona bişey söylerim. çorbamda güzel olmuştu ayıptır söylemesi
afiyet olsun cnm ohhhh
kaynanan nasıl biri iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?