Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakkkkkk hoşgeldinnnnnn....nasılsınnn canımmmmmmmmm...topiğimizde hamişlerimizde olmuş çok sevindim hadi bakalım darısı bizlerin başına....Aminnn

günaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime
amannınn kuzucum hasta mı oldun dikkat et canım dinlennn geçmiş olsun bol bol yee

inşallahhh tatlım yaaa benim psikolojimi etkiliyorlar farkında bile değiller
evet canım pınarım süte oturmuştu 1 lt süte yarım demet maydanoz koyup kaynatıp oturmuş defne sabunu koymamış heralde yazmadı çünkü çok şükür oda vesile olmuş bebişi geldi
bende yapayım didim yarın yapıp halvete girmek lazımmışş kıs sende hem havaya dik ayacıklarını hemde yap bunu

kız senin için kocamı sattım uykum yok sen yat dedim ben biraz sonra gelirim dedim ama sen yoksun neyse bende yatayım hadi iyi geceler topik
kusur bakma nazom yaaa vallla habersiz geldi

hakkını helal et
günaydıııııııııııııııııııııııın kızlaaaaar herkese iyi haftalar
iyi haftalar tatlımmmm
başakcım kısır istemişsin anca gördüm bitanesi al bak sana sabah sabah kısır yaptım kıymetimi bil yani

Eki Görüntüle 327383

ellerine sağlık şekerim sabah sabah kısır yapmşsın zahmet oldu

günaydıııııııııııııııın hatunlar nabersiniz hamişler nasılsınız bu hafta çok iyi geçer inşallah herkez için
günaydın sexy cim nasılsın annnemm
günaydın kızlar hamişler varmış kim onlar bakiiim
gel yavrum yav pınarla haticee belkim haticeyi tanımıyorsundur ama pınarı tanıyosun dimi:44:
kıslarr günaydın var mı hafta sonu bombası
2 tane bombamız varrrr cnmmmm sen nasılsın sende varmı bişi özledm seni
günaydın kızlar. Ay çok kötü grip olmuşum heryerim ağrıyo. zorla bi çorba yaptım kendime
geçmiş olsun cnm benm ben yapardım sana çorba keşke söyleseydin

günaydınnnn geçmiş olsunnn...çok salgın valla dikkat et kendineee...bol bol dinlen bulundugun odayı nemli tut canım..

teşekkür ederim tatlımm. dinlenmeye çalışıyorum hatta yataktan çıkmıyorum valla. bir an önce geçer inşallah. hepsi de geldi mi üstüste geliyo

amannınn kuzucum hasta mı oldun dikkat et canım dinlennn geçmiş olsun bol bol yee

hasta oldum beeeennn :2: ilaçta içemiyorum, bitkisel bişeylerde içemiyorum ööyle yattım geçsin diye bekliyorum

walla yeşilim ben defne sabununu komsumdan duydum...yapıp ilişkiye giriyormuşsun...deneyebilirsem denerim bakalımmm...acaba sadece yumurtlama günlerinde falanmı yaptı bi bilgin varmı...

walla yeşilim ben defne sabununu komsumdan duydum...yapıp ilişkiye giriyormuşsun...deneyebilirsem denerim bakalımmm...acaba sadece yumurtlama günlerinde falanmı yaptı bi bilgin varmı...

hangi günler yaptığını sormadım canım valla gelirse sorarız bugünn

sıcak suya bal karabiber limon koy iç canım ben paso ondan içtim valla...iyi geliodu...tabi dinlenmekte en iyisi...ben 4 gün işe gitmedim walla...annem geldi şişe çekti iyi geldi hepsi..ilaç içtim bide tabi boğazım çok kötüydü...bebiş varsa die korkuodum ama yokmuş ilaca devam ettimmm

sıcak suya bal koyup içtim boğazımı yumuşatsın diye ama limon karabiberde koyayım canım. Allahtan çalışmıyorum bütün gün evde yatıyorum. ilaç da içemiyorum çünkü geçen hafta aşılama yaptırdım riske atmak istemiyorum :2:

çalışmaman iyiymiş canım bol bol dinlen ozaman..ilaçda içmemekte haklısınn...tez zamanda iyileşirsin inşallah canımm...

başakkkkkk hoşgeldinnnnnn....nasılsınnn canımmmmmmmmm...topiğimizde hamişlerimizde olmuş çok sevindim hadi bakalım darısı bizlerin başına....Aminnn
evet bi tanem yaaa hem de2 tane

o kadar çok sevndmki anlatamam.
inşallah ayaklarını sürürlerde tek tek biz de kalırız yaaaa
umudum var benim devamı gelicek

unla salçayı az kavurdum bir tane domates rendeledim içine suyunu tuzunu koydum pişince blendırdan çektim. çorba olduu

güzel bi domates çorbası olmştur heralde.

senin yakınında tanıdık yokmu kuzum

evet bi tanem yaaa hem de2 tane

o kadar çok sevndmki anlatamam.
inşallah ayaklarını sürürlerde tek tek biz de kalırız yaaaa
umudum var benim devamı gelicek

evet yaaaaaaaaa ayaklarını sürüsünler de bizede bulaşşın arkasından gelelim hemencikk...sonra topiğimiz hamişler topiği olsunnn insallah devamı gelecek...

güzel bi domates çorbası olmştur heralde.

senin yakınında tanıdık yokmu kuzum

5 dk mesafemde kayınvalidem var ama ne o hasta olduğunda bana ne de ben hasta olduğumda ona bişey söylerim. çorbamda güzel olmuştu ayıptır söylemesi

evet yaaaaaaaaa ayaklarını sürüsünler de bizede bulaşşın arkasından gelelim hemencikk...sonra topiğimiz hamişler topiği olsunnn insallah devamı gelecek...
evet cnm. sizin çalşmalar nasl gidiyor
5 dk mesafemde kayınvalidem var ama ne o hasta olduğunda bana ne de ben hasta olduğumda ona bişey söylerim. çorbamda güzel olmuştu ayıptır söylemesi
afiyet olsun cnm ohhhh

kaynanan nasıl biri iyimi

afiyet olsun cnm ohhhh

kaynanan nasıl biri iyimi

teşekkür ederim bitanem.

evet iyi bridir. hiiç karışmaz bana. 5 dk mesafemde ama 1 ay gitmeyeyim neden gelmiyosun demez. ben aramasam o arar merak ettim iyimisin diye. alışverişe çıkalım ben ödemeyi yapmadan önce bi bakarım o çoktan yapmıştır. kendi evine bişey alıyorsa banada alı mutlaka. şanslıyım galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…