Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet galiba şanslısın biraz.
yaşlımı kaynanan

kızlar ben bu ay çok fena ters köşe oldum. ovulasyon testinde hiç net çift çizgiyi görmedim. ateşimde net şekilde hiç yükselmedi. aksine bir iniyor bir çıkıyor. bugün bayağı bir düştü. allahım sen bilirsin rabbim. hayırlısını.................

cnm sende de yumurtlama sorunu vardı dimi.
incir kürü falan yapsana bende de normalde yumurtlama sorunu var incir kürü yapmştım.
ama bu ayy çok feci yumurtladm sanırım
55 yaşında annemle aynı yaşta
hmmm yaşıda varmış bayağı.
zaten genç olunca zor oluyo kaynana

kız başak hadi hayırlısı olsun topikçiğinde hamişşlerin de var artık

pınarcım haticecim çok tebrikler darısı bize olsun gerçi bu ay ben korunuyorum ama artık bir sonraki ay inşallahh

kız başak hadi hayırlısı olsun topikçiğinde hamişşlerin de var artık

pınarcım haticecim çok tebrikler darısı bize olsun gerçi bu ay ben korunuyorum ama artık bir sonraki ay inşallahh
evet cnm ohhhhhhhh hemde 2 tane çıktı çok bereketli çokkkkkk inşallah devamı gelirrr.

azıcık topike sürtünde senin topike de bulaşsın
hayır canm bende yumurtlama problemi yok ama olacak heralde baksana.
doktora ne diyo tatlım gitmişmydn doktora:44:
biz daha başlamadık adetim bitme safhasında bitsin çalışıcaz inşallah özledik wallaaa
evet dimi özlüyo insannnn ohhh

işler nasıl cnm seninn batacaktı bi ara Allah korusun

valla başak doktor hiç bişey demiyor anacım. yok bişey deyip duruolar. inşallah öyledir. şu tatil bi geçsinde hem adet olayım. tatil dönüşü hemen doktora allah kısmet ederse

walla kocişimde özlemiş ne zaman bitiyo die soruyodu işler beklemede hala...bişeler yapmaya çalışıolar yeni müşterilerle görüşüolar...daha maaş alamadık aybasında alırdık hep 16 sı oldu ses seda yok...

selamlar
başak hadi canım gözün aydın diyim ozaman kocan gelmiş biz herzaman yazışırız

2 tane bombamız varrrr cnmmmm sen nasılsın sende varmı bişi özledm seni

ya ben.... kocakarıyım ara sıra gelin elimi öpmeye ama bi de geceleri görün ateş tanrıcası oluyom fulll havlet ama tık yok

kızlar yaa kac gundur ara ara sancım oluyo kasıklarımda batma:44::44::44:
31 aralıkda hasta oldum kac aydr 10 gun erken oluyorum bu ay 21 adet olsam bu sancılar normalmı:44::44::44:

2 tane bombamız varrrr cnmmmm sen nasılsın sende varmı bişi özledm seni

ya ben.... kocakarıyım ara sıra gelin elimi öpmeye ama bi de geceleri görün ateş tanrıcası oluyom fulll havlet ama tık yok
kimi özledin karacalım
olur inşallahhh yaaa önce sizlerin olsunnnnn
kızlar yaa kac gundur ara ara sancım oluyo kasıklarımda batma:44::44::44:
31 aralıkda hasta oldum kac aydr 10 gun erken oluyorum bu ay 21 adet olsam bu sancılar normalmı:44::44::44:

canım adet düzensizliğin varsa hayıt içsene faydasını görürsün
sancılarda inşallahhh bebiştir canım

kimi özledin karacalım
olur inşallahhh yaaa önce sizlerin olsunnnnn

canım adet düzensizliğin varsa hayıt içsene faydasını görürsün
sancılarda inşallahhh bebiştir canım

bebiş ola bılırmı acaba ya:44::44::44::44:
umutlanmak ıstemyrm ama kafam cok karısık cnm adet suzunsızlıgı derken 10 gun erken oluryum sanırsam adetım artk 21 gun de ıoluyo

yeşilimmm sendemi ağustosta yaptın düşüğüü bu ağustos bayağ uğursuz gelmiş yawff ne kadar çookk...

bebiş ola bılırmı acaba ya:44::44::44::44:
umutlanmak ıstemyrm ama kafam cok karısık cnm adet suzunsızlıgı derken 10 gun erken oluryum sanırsam adetım artk 21 gun de ıoluyo
inşallahh canımmmm bebiştirrr
işte 21 günde olmanda düzensizlik bence hayıt içebilirsen düzene girer bebeğim bebişin daha çabuk gelir belkim
teşekkür ederimmmm

ne demek canım benim
kıs buarada ben şöle bi baktım netten adet bitiminde başlayın diyolar 3 gün uygulayın ve halvetlenin yazıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…