evet galiba şanslısın biraz.teşekkür ederim bitanem.
evet iyi bridir. hiiç karışmaz bana. 5 dk mesafemde ama 1 ay gitmeyeyim neden gelmiyosun demez. ben aramasam o arar merak ettim iyimisin diye. alışverişe çıkalım ben ödemeyi yapmadan önce bi bakarım o çoktan yapmıştır. kendi evine bişey alıyorsa banada alı mutlaka. şanslıyım galiba biraz
evet galiba şanslısın biraz.
yaşlımı kaynanan
cnm sende de yumurtlama sorunu vardı dimi.kızlar ben bu ay çok fena ters köşe oldum. ovulasyon testinde hiç net çift çizgiyi görmedim. ateşimde net şekilde hiç yükselmedi. aksine bir iniyor bir çıkıyor. bugün bayağı bir düştü. allahım sen bilirsin rabbim. hayırlısını.................
hmmm yaşıda varmış bayağı.55 yaşında annemle aynı yaşta
evet cnm. sizin çalşmalar nasl gidiyor
afiyet olsun cnm ohhhh
kaynanan nasıl biri iyimi
evet cnm ohhhhhhhh hemde 2 tane çıktı çok bereketli çokkkkkk inşallah devamı gelirrr.kız başak hadi hayırlısı olsun topikçiğinde hamişşlerin de var artık
pınarcım haticecim çok tebrikler darısı bize olsun gerçi bu ay ben korunuyorum ama artık bir sonraki ay inşallahh
doktora ne diyo tatlım gitmişmydn doktora:44:hayır canm bende yumurtlama problemi yok ama olacak heralde baksana.
evet dimi özlüyo insannnn ohhhbiz daha başlamadık adetim bitme safhasında bitsin çalışıcaz inşallah özledik wallaaa
evet cnm ohhhhhhhh hemde 2 tane çıktı çok bereketli çokkkkkk inşallah devamı gelirrr.
azıcık topike sürtünde senin topike de bulaşsın
doktora ne diyo tatlım gitmişmydn doktora:44:
evet dimi özlüyo insannnn ohhh
işler nasıl cnm seninn batacaktı bi ara Allah korusun
ben kaçırırsam bana özelden yazarmısınnn...
kimi özledin karacalım2 tane bombamız varrrr cnmmmm sen nasılsın sende varmı bişiözledm seni
ya ben.... kocakarıyım ara sıra gelin elimi öpmeyeama bi de geceleri görün ateş tanrıcası oluyom fulll havlet ama tık yok
kızlar yaa kac gundur ara ara sancım oluyo kasıklarımda batma:44::44::44:
31 aralıkda hasta oldum kac aydr 10 gun erken oluyorum bu ay 21 adet olsam bu sancılar normalmı:44::44::44:
kimi özledin karacalım
olur inşallahhh yaaa önce sizlerin olsunnnnn
canım adet düzensizliğin varsa hayıt içsene faydasını görürsün
sancılarda inşallahhh bebiştir canım
inşallahh canımmmm bebiştirrrbebiş ola bılırmı acaba ya:44::44::44::44:
umutlanmak ıstemyrm ama kafam cok karısık cnm adet suzunsızlıgı derken 10 gun erken oluryum sanırsam adetım artk 21 gun de ıoluyo
teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?