yeşilimmm sendemi ağustosta yaptın düşüğüü bu ağustos bayağ uğursuz gelmiş yawff ne kadar çookk...
yok kuzum temmeuz 28 de yaptım başakcım öyle yazmış önemsemedim bendefarketmez zaten ağustosa 2 kala
olan olmuş bikere...
kızlar kan testi sonuclarım belli oldu 4550 cıktı 2-3 haftalık hamileymişim folik asit verdi birde düsük tehlikesi icin ilac verdi ayy cok mutluyum devamlı idrale cıkıyom yaaa olsun melegim geldi yaa sorun degil birde kasık agrılarım devam ediyoo valla korkuyorum acıkcası :18:
kızlar kan testi sonuclarım belli oldu 4550 cıktı 2-3 haftalık hamileymişim folik asit verdi birde düsük tehlikesi icin ilac verdi ayy cok mutluyum devamlı idrale cıkıyom yaaa olsun melegim geldi yaa sorun degil birde kasık agrılarım devam ediyoo valla korkuyorum acıkcası :18:
hayırlısı tatlımm inşallah sorun çıkmaz eşinde testleri yaptırdımıvalla başak doktor hiç bişey demiyor anacım. yok bişey deyip duruolar. inşallah öyledir. şu tatil bi geçsinde hem adet olayım. tatil dönüşü hemen doktora allah kısmet ederse
offf maaş beklemekte çok kötü oluyor yaaa.walla kocişimde özlemiş ne zaman bitiyo die soruyoduişler beklemede hala...bişeler yapmaya çalışıolar yeni müşterilerle görüşüolar...daha maaş alamadık aybasında alırdık hep 16 sı oldu ses seda yok...
TATLIMMM ÇOK SEVNDM YAAA İNŞALLAHHH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN OĞLNUkızlar kan testi sonuclarım belli oldu 4550 cıktı 2-3 haftalık hamileymişim folik asit verdi birde düsük tehlikesi icin ilac verdi ayy cok mutluyum devamlı idrale cıkıyom yaaa olsun melegim geldi yaa sorun degil birde kasık agrılarım devam ediyoo valla korkuyorum acıkcası :18:
tabiiki nazocum.selam başak tam çıkacaktım seni gördüm bi slm vereyim dedim yemek yapıp geleyim sonra görüşürüz
tabiiki nazocum.
Benm de biras işim var birasdan görüşürüz cnm
kıs napıyosun nerelerdesin sen.kılzar nerdesınız
aynen cok zor beklemek gecen ay 14 unde almistik buay ses seda yok bakalim kismet artik ..cikarim birazdan isim var kocislehayırlısı tatlımm inşallah sorun çıkmaz eşinde testleri yaptırdımı
offf maaş beklemekte çok kötü oluyor yaaa.
ben bi keresinde 2.5ay beklemiştim
TATLIMMM ÇOK SEVNDM YAAA İNŞALLAHHH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN OĞLNU
VALLA OĞLAN GİBİ GELDİ BANA Bİ ANN.
HAYIRLISI BAKALKIM
ÇOK MUTLUYUM AMA EMİN OL
vay pınarımm gözün aydın yaaaa
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
başaktan kaptın hediyeleri de haaaaa:130:
sanırsam ilk hamişimşz sensin
h.g eranay özlettin kendini ne yaptın görüşmeyeli
birde hatice var ikisi aynı gün verdi hamile haberini
sen tlfdan mı giriyon kuzum:44::44:aynen cok zor beklemek gecen ay 14 unde almistik buay ses seda yok bakalim kismet artik ..cikarim birazdan isim var kocisle
lan karııı nerelerdesin sennnnnnnnnnnnkıslarr ben geldiimm,
heyy
hamişimiz varmııııııı??
nasılzınızz
başak hemen havadisleri vre bana
kaptı hediyeleri vallaaaaaaaa:124:vay pınarımm gözün aydın yaaaa
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
başaktan kaptın hediyeleri de haaaaa:130:
sanırsam ilk hamişimşz sensin
sen tlfdan mı giriyon kuzum:44::44:
lan karııı nerelerdesin sennnnnnnnnnnn
havadis olmaz olurmu heççççççççç
2 tane hamilemiz var yaaaaa çok mutlu oldummmmmmm
kaptı hediyeleri vallaaaaaaaa:124:
burdayım hatun burdayımmsen tlfdan mı giriyon kuzum:44::44:
lan karııı nerelerdesin sennnnnnnnnnnn
havadis olmaz olurmu heççççççççç
2 tane hamilemiz var yaaaaa çok mutlu oldummmmmmm
kaptı hediyeleri vallaaaaaaaa:124:
sen nassın kuzum ben pek iyiyimmerenayy basakk nazemir nbr nasilsinizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?