Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oh ne güzel gez boşver hayatın tadını çıkart
evet tam zamanında bırakmış içine doğmuş gibi inşallah canım inşallah bizede nasip etsin rabbim

bende iyiyim cnmmm boyle haberler duydukca dahada iyi oluyorum.hadi bakalim gelecek ayda siz patlatin surprizi

oh ne güzel gez boşver hayatın tadını çıkart
evet tam zamanında bırakmış içine doğmuş gibi inşallah canım inşallah bizede nasip etsin rabbim

evet çıkarıyom zaten
siz napıyosunuz
önümüzdeki haftada pek gelemem sanırsamm
temizliğe başlıcam
parkelerim yapılacak koltuklarım gelcek işim çokk

evet çıkarıyom zaten
siz napıyosunuz
temizliğe başlıcam

oh ne güzel zevkle iş yaparsın sen şimdi ama arada bi ce de bak başak atar seni yoksa topikten

nasıl rahat oluyomu telden.
ve hangi hat ne kadara net kullanıyon bende düşünüyorumda işe gidip gelirken girerim sizi bırakmak istemiyom

avea cnm 19 tlye aylik 500 dk 1000 sms 1gb internet 25 yas ve alti kullanio paket ismi yanlis hatirlamiosam genc avantajdi. rahat walla daha yeni girebiliyorum zaten.benim tel tuvalete dusmustu kaardesim askere gitti onun telini kullaniom dokunmatik olunca daha rahatmis walla.ama hareket halindeyken sebeke gidip geldigi icin yolda pek giremiyorum...denerim ama sabah bi

evet çıkarıyom zaten
siz napıyosunuz
temizliğe başlıcam
haber et bana kanka topikcenek yardıma gelek daha çabuk bitsin işin.
hem sen koltukları nereye koyacağını bilemezsin benim fikirkerime ihtiyacın var gibi geldi bana
iyiyim canım üşüyorum biraz kendimi yatak odasına kapatım en sıcak yer burasıda
tabiii canım tabiiiiiii en sıcak yer orasıııııııı
S.A.HATUNN LARRRRR nasılsınız bakemmmm
a.s hatuncan naber yaaa toplandık çene çalıyok

hmm evet evet bende düşünüyorum kesin vodafone da da böyle bir paket vardır kararımı verdim.
yaşasın internetli telefonlarr

kuzum senin tlf tüfekhaneye nasıl düştü iyyyyyykkkkkkkk

çıktımı geri

yetiştim bende :)
bende erken ragli olucam büyük ihtimal bugünde damlalar geldi bakalım yarın neler olucak karnım şiştii ağrıyoo sancılar fln idare ediyorum iştee

kıs yoğunum ben bu ara idare edin accıkk
kayınannemler burda eşim gündüz evde vaktim olmuyo giremiyomm

anladım cnm kolay gelsin sana bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…