haydi bismillah ile başla
allahım niyetini hayır eylesin sana da bebeğini göndersin...
haber et bana kanka topikcenek yardıma gelek daha çabuk bitsin işin.
hem sen koltukları nereye koyacağını bilemezsin benim fikirkerime ihtiyacın var gibi geldi bana
başakım doğru diyon annem senin fikirlerine ihtiyacım var benim
bi dekoratörlüğün eksikti oda tamam olsun
gel derdim ama kayınannem burda o yardım eder yemek yapar itip kakmaya yardım eder oda bana yeter
sana özel mesaj attım okuda cevapla bi zahmet
hmm evet evet bende düşünüyorum kesin vodafone da da böyle bir paket vardır kararımı verdim.
yaşasın internetli telefonlarr
kuzum senin tlf tüfekhaneye nasıl düştü iyyyyyykkkkkkkk
çıktımı geri
anladım cnm kolay gelsin sana bu arada
haber et bana kanka topikcenek yardıma gelek daha çabuk bitsin işin.
hem sen koltukları nereye koyacağını bilemezsin benim fikirkerime ihtiyacın var gibi geldi bana
tabiii canım tabiiiiiii en sıcak yer orasıııııııı
bizim yatak odasından altkattakinin bacası geçiyor ve bacaya el değmiyor sıcaktan kalariferde yanıyor
kapıyıda kapatınca çok güzel oluyor salonda battaniyeye sarınıp oturacağıma burda yayıla yayıla oturuyom
iyiyim canım üşüyorum biraz kendimi yatak odasına kapatım en sıcak yer burasıda
iyi yaptın tatlımmyetiştim bende :)
bende erken ragli olucam büyük ihtimal bugünde damlalar geldi bakalım yarın neler olucak karnım şiştii ağrıyoo sancılar fln idare ediyorum iştee
anladım cnm kolay gelsin sana bu arada
ok babybaşakım doğru diyon annem senin fikirlerine ihtiyacım var benim
bi dekoratörlüğün eksikti oda tamam olsun
gel derdim ama kayınannem burda o yardım eder yemek yapar itip kakmaya yardım eder oda bana yeter
sana özel mesaj attım okuda cevapla bi zahmet
cikti kuzucum tamirde :) cebimde unuttumda :)))
ohh ne güzel sıcak sıcak yatıyosunuzdur vallahaber et bana kanka topikcenek yardıma gelek daha çabuk bitsin işin.
tabiii canım tabiiiiiii en sıcak yer orasıııııııı
bizim yatak odasından altkattakinin bacası geçiyor ve bacaya el değmiyor sıcaktan kalariferde yanıyor
kapıyıda kapatınca çok güzel oluyor salonda battaniyeye sarınıp oturacağıma burda yayıla yayıla oturuyom
aman cnm usutme sakin..bende yatak odasindayim kocisde yanmda onda laptop bende tlf boleyiz iste
iyi yaptın tatlımm
ohh ne güzel sıcak sıcak yatıyosunuzdur valla
kıs napıyosun nerelerdesin sen.
neden gelmiyorsun
canlarım merhaba
napıyonuz bakıyım bütün güzel dilekleriniz için tesekkür ederim allah hepimşze yasatsın bu güzel duyguyu ilk aylar herkesin kasık agrıları oluyomu devamlı yürürken falan bilen varmıı?:18::26::26::26::26:
kıslar benm koca bugün sabahçıydı.
şu an evde .
işten gelince yatmştı uyandı şimdik.pcyi ona vercem bende benm şahsıma ait olan pc mi alcam.
kendi paramla aldığım pcmiiiiiii 1milyar küsurluk pcmi.
bekleyin beniiiiiii
annem arada gırıyorum sızı gorem ıyorum kı kımsecıkler olmuyo ya
evde degıldım ondan gıremıyodum canlarrr
pınarr sen bır haftalıkkenmı ogrendın kuzum bebısı
eranay anlatmadınmı seraya çocuk nasıl yapılır yatağa yine telefonla girmişler:26:
nasıl yani canım 2-3 haftalıga denk geliyo dedi doktorum valla elimdeki degerlerde öyle gösteriyo zaten
hoşgeldin kısss nassınn?annem arada gırıyorum sızı gorem ıyorum kı kımsecıkler olmuyo ya
evde degıldım ondan gıremıyodum canlarrr
pınarr sen bır haftalıkkenmı ogrendın kuzum bebısı
nasıl yani canım 2-3 haftalıga denk geliyo dedi doktorum valla elimdeki degerlerde öyle gösteriyo zaten
yok anlatmadımm
sormadıkii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?