Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bak işte bu gecede çalışmalar başlayacakmış yine ellerinde telefon bir el atsaydın bu konuya
başakda pc ni mehter marşıyla açıyor heralde gelemedi
sorma tembel karı bi kere napalımm böle kabul ettik onu da öylee

atıyom şimdikkkk

kız serayy hele gel şu köşeyee bişi anlatıcam ben sana
erenayefe
ıyım kuzum sen nasılsın gorusemıyoruz

iyi valla ben yoğunum yine bu ara

sana güveniyorum ama hani öle bi dedinkii sanki senin işinmiş gibi
tamam gel kız sen yap işimi bende senin ev temizliğine yardıma gelirimm
evet işim tabiiiiii hatuncuklarıma yardım etmek işimmmmmmmmm.

sende bana gelsen tabiiii bu da senin işin kuzumm
annem arada gırıyorum sızı gorem ıyorum kı kımsecıkler olmuyo ya
evde degıldım ondan gıremıyodum canlarrr

pınarr sen bır haftalıkkenmı ogrendın kuzum bebısı
evet cnm pek kimse olmuyor artık denk gelirsek sohbet ediyoruz.
sen nasln cnmmm
ağrı oluyorda ne zamana kadar olur bilmiyorum

yani kullan artık okadar para vermişin
eevt biras hava atar gibi oldu ama
evet attım zatiii hatuncuklarım yabancı değillki aramızda bi havanın lafı olmazzzz.

havanı sevsinler

bak işte bu gecede çalışmalar başlayacakmış yine ellerinde telefon bir el atsaydın bu konuya
başakda pc ni mehter marşıyla açıyor heralde gelemedi
iki ileri bi gerii anca açtım pcyi evettt.

öyle birden açlmaz pccim

kızlar sizi azıcık özendireyim
bu akşam dışarıda çok güzel kar yağıyodu lapa lapa
aşkımla camdan bakıyoduk karı izliyoduk hadi çıkalım dediii
hadi giyin dışarı çıkalım yürüyelim dedii

giyinip çıktık el ele yürüdük karın altında
mahallenin çocuklarıda oynuyodu
dönüşte onlarla kar topu oynadık biraz
çok romantiktiiiiiiiiiii...
türk filmlerindeki gibi bi sahneydii

bu aralar hepımız yogunuzzz hepınızı cook ozledım
kızlarr yaa ara ara kasıklarımda batma varr sızce hıms ola bılırmıyımm:44::44::44::44:
2 gun once adet olck gıbı sancı cektım akıntım geldıı :44:

iki ileri bi gerii anca açtım pcyi evettt.

öyle birden açlmaz pccim

ucuzdur adi maldır ondan açılmaz o bozuk pcc

hehhe bizde camdan bakıyoduk askım dedı hadı sana cıkolata alalım dedı bırazda oynarz dedı hemen ustumu gıydım cıktık kar atoyodum belım acılmıs bı bagrdı mıntunu ındır popon bellı dıyeee ıyy sınır oldum adam kar oynarken bıle kıcıma basıma bakıyo oyy oy omrumu yedı sonra benı kara yatrdıı
eve cıkıp sıcacık cıkolata ıctıkkk

oh ne güzel bende eşime diyorum izinli gününde beni parka götür karda gezelim biraz diye yarın inşallah bizde el ele gezecez

daha adetine yokmu senin adet öncesi ağrılarda olabiliyor öyle kendini kaptırma böyle
yada yumurta çatlarkende ağrı oluyor inşallah hamişsindir ama sakın kaptırma kendini

kaptırmak ıstemıyorum ama dusundukce bebıs hayallerıne dalıyorum yaaa off adet ne zman olcm bılmıyom 31 aralıkda oldum sımdı ya 21 de olcm bılmyıyorum ya bu hafta kontrolum varr kadın dogumda ınssss kanda bebıs cıkar

tahmin edbiliyorum çok hoş.
benm kocada yoktur öyle şeyler. karda yürüyelim desem aşağı 10dklık yolda yürür geliriz oda zorla

hmm çok zevkli ama dimiiii
insan çok seviniyoo kar yağınca
ama dün akşam arabada yakalandık kara ilk kez karda araba kullandım çok korktum ama şükür bişi olmadıı

canım erkekler öyle bizde evlenmeden önce gezmeye gidicez ağustos sonu yağmur yağıyor kültürparka gidicez ayakkabamı giyerken eğildim badi vardı sırtım açılmış bana böyle dışarı çıkma demiyorda üşürsün sen hırka giy diye ablamın hırkasını giysirmişti bana halada öyle kızarak demezde bununla üşürsün birşeyi çok yakıştırmışsa bana güzel olmamış der niye doğruyu söylemiyon güzelse güzeldir değilse değildir diyince ne yapayım kıskanıyorum seni diyor

hmm çok zevkli ama dimiiii
insan çok seviniyoo kar yağınca
ama dün akşam arabada yakalandık kara ilk kez karda araba kullandım çok korktum ama şükür bişi olmadıı

evet annem cok zevklı de kocıs kıskanclıkları olmasa karda yüzecektım dahaaa
kar erımesın bırsırı yagsıbn ıstyorum dısardakıler aklıma gelınce hepp yaz olsun dıyorum

tahmin edbiliyorum çok hoş.
benm kocada yoktur öyle şeyler. karda yürüyelim desem aşağı 10dklık yolda yürür geliriz oda zorla

aa benim mis kokulum romantik ayrıntıları asla atlamazzz
çok romantiktir
(laf aramızda bizde fazla duramadık,hem çok soğuktu hemde ben düştüm ıslandım azcık)

azıcık eğit kız kocanııııı

daha kanda bebiş çıkarmı daha yumurtlama zamanı hatta bugün yarın çatlar

bende soğuktan çok duramıyorum karda kayarlardı ben sobanın kenarından kalkıp çıkmazdım dışarı ama geçen sene güzel kaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…