Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlşar yanlş anlaşılmasın pcm bozuk diil
ütü yapmam gerek birasdan gelcem

evet annem cok zevklı de kocıs kıskanclıkları olmasa karda yüzecektım dahaaa
kar erımesın bırsırı yagsıbn ıstyorum dısardakıler aklıma gelınce hepp yaz olsun dıyorum
evet benim babam pazarcı çok zor onlar için
bu soğuklarda aklımda hep babam var valla
bide eşim tuzlaya işe gidiyor ben kocaelindeyim 2 saat yol kar yağmur oldumu aklım çıkıyo bişi olcak diyee
bende soğuktan çok duramıyorum karda kayarlardı ben sobanın kenarından kalkıp çıkmazdım dışarı ama geçen sene güzel kaydık

aa karda evde oturulurmu kız?
o zevk kaçırılırmı?

ne bileyim bat 31 ocak diyince hayırlısı olsun takma kafana

son adet raıhlerım 10 gun once oluyo bunuda ole sayarsamm 20 falan olsam zaten dogru durust halvette olmadıı
benımdeee bebegım olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
pepe kayyu ızlesınnn

son adet raıhlerım 10 gun once oluyo bunuda ole sayarsamm 20 falan olsam zaten dogru durust halvette olmadıı
benımdeee bebegım olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
pepe kayyu ızlesınnn

canım doğru düzgün halvet olmazsa nasıl olacak o dediğin
bu arada benimde 2 yaşında yeğen var kayyu pepe diye ölüyor

kızlşar yanlş anlaşılmasın pcm bozuk diil
ütü yapmam gerek birasdan gelcem

tamam canım pc ne laf yok

ben evlenmeden önce kardeşlerim giderdi kaymaya ben kedi gibi sobanın dibinden ayrılmazdım evlendikten sonrada çıkardık ama öyle sırf karda gezmek için değil zaten sonrada aman üşütme aman ya hamilesindir diye evden çıkmak istemiyordum ama geçen sene ne olursa olsun kayacam dedim ama çok zevkli gerçekten

yanlız kalamadıkkı kocısımlee
adetten oldum temızlendım ilk hafta halvet ettık sonra kaynanamlar kaldık

canım yabancılarmı kaynanasıyla oturanlar ne yapıyor hem anlayan olursa sizde keyfimizden değil bebek için dersiniz size torun vermek için başka maksatımız yok

canım yabancılarmı kaynanasıyla oturanlar ne yapıyor hem anlayan olursa sizde keyfimizden değil bebek için dersiniz size torun vermek için başka maksatımız yok

ya zaten kapılarını ıyıce ortuyolar bana yatarken dıyo havlu cıkartım dus alırsanız dıyeee yaaaaaa ben cok utanıyorum
yapmıyorummm bıde zaten esım gecede gunduzde odaya kapanıpda yapamıyoruz

ya zaten kapılarını ıyıce ortuyolar bana yatarken dıyo havlu cıkartım dus alırsanız dıyeee yaaaaaa ben cok utanıyorum
yapmıyorummm bıde zaten esım gecede gunduzde odaya kapanıpda yapamıyoruz

niye utanıyon canım gece hadi gündüz utanırsında...
utanırsan çocuk olmaz hem atalarımız ne demiş utananın çocuğu olmazmış
iyi geceler

eğitemiyom annem yaaa ah keşkem elimde olsada bişiler yapabilsem.
ama kumaşı bööle bunun
ucuzdur adi maldır ondan açılmaz o bozuk pcc
hahaaaaaaaaayyyyyttttttttt çatla da patla

karılar erken dağılmşsınız.
benin aslında gitme nedenim ütü değildi. eşimle tartıştık. pcyi kapat dedi bana o yüzden kapattım .
bende ütü yaptım.
şimdi uyudu da bende bi bakiyim dedim

Aha ha ha haa gene kimse yok uyumuş millet benim daha yeni kıçım yer gördü yaa yarın akşama misafir gelcek tüm gün uğraştım canım çıktı yaa yarında ortalarda olamıycam galibaa gündüzde alanyaya doktora gidip yumoşlarıma baktırıcam bakalım yarın 11.günüm bakalım ne durumdalar :18::18: neyse hoşçakalın ben çok yoruldum yatmaya gidiyom dinleneyim biraz yaa her tarafım ağrıyo hoşçakalıın öpüldünüüüz..

sorma tembel karı bi kere napalımm böle kabul ettik onu da öylee

atıyom şimdikkkk

kız serayy hele gel şu köşeyee bişi anlatıcam ben sana

iyi valla ben yoğunum yine bu ara

geldim erenayim anlat bakalim dinliom seni can kulagiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…