cnm ben 20 gunde bı adet doruyorum 3 aydır falan yanı 4 gun sonra kırmızılar gunu bu durumda yumurtm cok dan catlamısdır
evet benim babam pazarcı çok zor onlar içinevet annem cok zevklı de kocıs kıskanclıkları olmasa karda yüzecektım dahaaa
kar erımesın bırsırı yagsıbn ıstyorum dısardakıler aklıma gelıncehepp yaz olsun dıyorum
bende soğuktan çok duramıyorum karda kayarlardı ben sobanın kenarından kalkıp çıkmazdım dışarı ama geçen sene güzel kaydık
ne bileyim bat 31 ocak diyince hayırlısı olsun takma kafana
evet benim babam pazarcı çok zor onlar için
bu soğuklarda aklımda hep babam var valla
bide eşim tuzlaya işe gidiyor ben kocaelindeyim 2 saat yol kar yağmur oldumu aklım çıkıyo bişi olcak diyee
benımde aklım esımde gece calısyo dısardaa cook zor ya allah yardımcıları olsun bız sıcacık evımızde yatarken
son adet raıhlerım 10 gun once oluyo bunuda ole sayarsamm 20 falan olsam zaten dogru durust halvette olmadıı
benımdeee bebegım olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
pepe kayyu ızlesınnn
benımde aklım esımde gece calısyo dısardaa cook zor ya allah yardımcıları olsun bız sıcacık evımızde yatarken
canım doğru düzgün halvet olmazsa nasıl olacak o dediğin
bu arada benimde 2 yaşında yeğen var kayyu pepe diye ölüyor
kızlşar yanlş anlaşılmasın pcm bozuk diil
ütü yapmam gerek birasdan gelcem
evet benim babam pazarcı çok zor onlar için
bu soğuklarda aklımda hep babam var valla
bide eşim tuzlaya işe gidiyor ben kocaelindeyim 2 saat yol kar yağmur oldumu aklım çıkıyo bişi olcak diyee
aa karda evde oturulurmu kız?
o zevk kaçırılırmı?
yanlız kalamadıkkı kocısımlee
adetten oldum temızlendım ilk hafta halvet ettık sonra kaynanamlar kaldık
canım yabancılarmı kaynanasıyla oturanlar ne yapıyor hem anlayan olursa sizde keyfimizden değil bebek için dersiniz size torun vermek için başka maksatımız yok
canım yabancılarmı kaynanasıyla oturanlar ne yapıyor hem anlayan olursa sizde keyfimizden değil bebek için dersiniz size torun vermek için başka maksatımız yok
ya zaten kapılarını ıyıce ortuyolar bana yatarken dıyo havlu cıkartım dus alırsanız dıyeee yaaaaaa ben cok utanıyorum
yapmıyorummm bıde zaten esım gecede gunduzde odaya kapanıpda yapamıyoruz
iyi geceler kızlar ben cıkıyorum allaha emanet olun hayırlı geceler
öptümmm
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eğitemiyom annem yaaa ah keşkem elimde olsada bişiler yapabilsem.aa benim mis kokulum romantik ayrıntıları asla atlamazzz
çok romantiktir
(laf aramızda bizde fazla duramadık,hem çok soğuktu hemde ben düştüm ıslandım azcık)
azıcık eğit kız kocanııııı
hahaaaaaaaaayyyyyttttttttt çatla da patlaucuzdur adi maldır ondan açılmaz o bozuk pcc
sorma tembel karı bi kere napalımm böle kabul ettik onu da öylee
atıyom şimdikkkk
kız serayy hele gel şu köşeyee bişi anlatıcam ben sana
iyi valla ben yoğunum yine bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?