beni listeden çıkarın kızlar artık benim bebekle falan yapmak gibi bir durumum yok
yeşilim hayrola neden böle diosunnn...bu kadar ümitsiz olma yaaaa...sabret bebeğim ...dua et bol boll..üzme kendini ve bizide ...
canım özelden sana yazarı neden olduğunu bebekle ilgili değil
canım özelden sana yazarı neden olduğunu bebekle ilgili değil
yeşilim yazdımm gördünmü
gördüm canım yazdım
gördüm canım yazdım
yeşilim sen nerde yaşıodunn?
osmaniyedeyim canım
hmmm yakınmışız adanadayım bende..
evet canım yakınız.... beni dinlediğin için çok sağol canım
merhaba kızlar canım çok sıkkın bana dua edin içim ferahlasın biraz
kız saat 2de ben burdaydm keşkem biras erke nn gelseydin tühhhAha ha ha haa gene kimse yok uyumuş millet benim daha yeni kıçım yer gördü yaa yarın akşama misafir gelcek tüm gün uğraştım canım çıktı yaayarında ortalarda olamıycam galibaa gündüzde alanyaya doktora gidip yumoşlarıma baktırıcam bakalım yarın 11.günüm bakalım ne durumdalar :18::18: neyse hoşçakalın ben çok yoruldum yatmaya gidiyom dinleneyim biraz yaa her tarafım ağrıyo hoşçakalıın öpüldünüüüz..
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....
yeşilll noldu annem. anladım bebekle alakalı değil. kocanlamı tartıştın ne oldu.beni listeden çıkarın kızlar artık benim bebekle falan yapmak gibi bir durumum yok
iyiyiz çok şükür yetercim sende daha iyi ol da bol bol aramıza katıl inşallah.kızlar mrhb nasılsınız sık giremiyorum bu günlerde takip edmiyorummmm
inşş herkesler iyidirrrr keyiflerrr yerindedir
İnşallah Rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin . sana çok ferahlık rahatlık versinmerhaba kızlar canım çok sıkkın bana dua edin içim ferahlasın biraz
seraycım sana da günaydın sevdicekim canımmmmmmm.
inşallah tez zamanda maaşlarınızı alırsınız.
bak dua ediyom senin için maaşını alınca yarısını isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?