Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol canım sanada günaydınnn...inşallahhhhhhhhh...ama maaş alamadık die borç aldık öğrenim kredisi ödüomm...kalırsa yollarım napıosun iyimisinn?
offf kötü olmş maaş kalmıyo ki dimi.hep öyle canım yaa kenara bişiler koyamıyoruz.

bende yeni kalktım kahvaltı yaptım da bakınıyorum öyle kkda

3te işe gidicem ya.

offf kötü olmş maaş kalmıyo ki dimi.hep öyle canım yaa kenara bişiler koyamıyoruz.

bende yeni kalktım kahvaltı yaptım da bakınıyorum öyle kkda

3te işe gidicem ya.

aynen yaa walla öğrenim olmasa benim çalışmama gerek kalmıcak haaa geçende öle diodu kocişim öğrenimin olmasa bak yetti paramız dedi..ahh ahhh dedim olmasaydı çıkardım işten dedimm...afiyet olsun canımmmm..3 te gidip kaçta geliosun ne güsel yaa 3 te işe gitmek nasıl bi duygu?

örenim bitince çıkarsın sende
valla çok güzel bir duygu tatlım. gecenin yarısına kadar oturuyorum geç kalkıyorum ohhhh biras da nette takılıp yavaş yavaş üstümü giyip çıkıp gidiyorum.
sonra da 7de geliyorum. parttime iş ya bebeğim ben istedim bi süre böyle olsun.
sabah kalkmaktan sıkıldım valla bi de bu soğuklarda çok zor.
Allah yardım etsin tüm çalşanlara.
sonra sigortalı güzel bir iş istiyorum bakalım

çok var dahaa....bakalım kısmet artık...ayy ne güsel iş yaaa...walla herkese lazımmm...inşallah istediğin gibi bi işde bulursun...sigortasızmı çalışıosun şimdi?neden yapmıolarki

selam kızlar ne o herkesler mutsuz yeşil sara başak inşallah hallolacak şeylerdir seraycım ve diğer kızlar merhaba

sağol canım iyiyim eşim izinli bugün biraz size bakayım dedim çıkacam biraz sonra ama herkesler mutsuz inşallah biran önce düzelir herşey

inşallah canımmm dua edelim biz...ohh ne güzel evdesiniz..bende izin almaya çalışıcam haftaya 7 gün iznim kalmıştı onu kullanayım diom...eşim aldı bile...darısı bana..

çok var dahaa....bakalım kısmet artık...ayy ne güsel iş yaaa...walla herkese lazımmm...inşallah istediğin gibi bi işde bulursun...sigortasızmı çalışıosun şimdi?neden yapmıolarki
parttime da sigorta olmuyormuş cnm

bende sigortalı olsun istiyorum her yönden daha iyi
selam kızlar ne o herkesler mutsuz yeşil sara başak inşallah hallolacak şeylerdir seraycım ve diğer kızlar merhaba
evet yaaa bugün bi haller var topikte.
benim koca dün akşam kendine yakışanı yaptı ve telefonunu duvara fırlattı kırdı. tebrik ediyorum onu tam kendine yakışan davranş.
ama çok şükür ben canımı sıkmıyorum

yalancılarrr kim demiş olmuyo diee..yapmamak için öle diolar bence...saatlerini güne çevirip puantaj kaydı yapabilirler bikem...aaaa niye fırlattı kısss...hayrolaa?

inşallah canımmm dua edelim biz...ohh ne güzel evdesiniz..bende izin almaya çalışıcam haftaya 7 gün iznim kalmıştı onu kullanayım diom...eşim aldı bile...darısı bana..

evet canım bugün eşimle gezecez...sende alda eşinle geçir iznini

sanki sanamı yaptı kendine yaptı çokta tındı sana anlamıyorum insanlar neden sinirliyken böyle ucu kendine dokunacak zararlar verirler

sanki sanamı yaptı kendine yaptı çokta tındı sana anlamıyorum insanlar neden sinirliyken böyle ucu kendine dokunacak zararlar verirler

inşallah canımmm almaya çalışıcam bizim işyeri bayağ yoğun ve sıkıntılı geçio o nedenle cesaret edemiom ama bakalımm...ohhh benim yerimede gez cnm..

hiç işte amaaaann bayılır bişeyler fırlatmaya değerli eşyalara zarar verir rahatlar sonra.
tlfsuz kaldı bakalım nolcak şimdi alacak durum yok şu an.
amaaaaannnn kendi bilir.
ben işe geç kalıcam kıslar akşam cevaplarımı vericem öptüm sizi byyyy

by by cnmm kolay gelsinnnnnnnnn öpüldünn

kız pc ni ortalıkta bırakma ne olur ne olmaz eşinede iyi olmuş telefonsuz kalsında aklı başına gelsin bende öpüyorum byyy

dualarım seninleee saracımm...hepinize duacıyımmm...

İnşallah Rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin . sana çok ferahlık rahatlık versin

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun inşallah halolacak ama canımızı epey sıkan bi sorunla uğraşıyoruz ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim manasız kendini bilmez insanlarla uğraşmak çok zor kızlar ya Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

hayrola saracım özel değilse paylaşmak istrermisinnn...kim sıkıo böle canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…