offf kötü olmşsaol canım sanada günaydınnn...inşallahhhhhhhhh...ama maaş alamadık die borç aldık öğrenim kredisi ödüomm...kalırsa yollarımnapıosun iyimisinn?
yeşilll noldu annem. anladım bebekle alakalı değil. kocanlamı tartıştın ne oldu.
offf kötü olmşmaaş kalmıyo ki dimi.hep öyle canım yaa kenara bişiler koyamıyoruz.
bende yeni kalktım kahvaltı yaptım da bakınıyorum öyle kkda
3te işe gidicem ya.
örenim bitince çıkarsın sendeaynen yaa walla öğrenim olmasa benim çalışmama gerek kalmıcak haaageçende öle diodu kocişim öğrenimin olmasa bak yetti paramız dedi..ahh ahhh dedim olmasaydı çıkardım işten dedimm... afiyet olsun canımmmm..3 te gidip kaçta geliosun ne güsel yaa 3 te işe gitmek nasıl bi duygu?
örenim bitince çıkarsın sende
valla çok güzel bir duygu tatlım. gecenin yarısına kadar oturuyorum geç kalkıyorum ohhhh biras da nette takılıp yavaş yavaş üstümü giyip çıkıp gidiyorum.
sonra da 7de geliyorum. parttime iş ya bebeğim ben istedim bi süre böyle olsun.
sabah kalkmaktan sıkıldım valla bi de bu soğuklarda çok zor.
Allah yardım etsin tüm çalşanlara.
sonra sigortalı güzel bir iş istiyorum bakalım
selam kızlar ne o herkesler mutsuz yeşil sara başak inşallah hallolacak şeylerdir seraycım ve diğer kızlar merhaba
merhaba canımmm hoşgeldinnnn...nasılsınnnn??
sağol canım iyiyim eşim izinli bugün biraz size bakayım dedim çıkacam biraz sonra ama herkesler mutsuzinşallah biran önce düzelir herşey
parttime da sigorta olmuyormuş cnmçok var dahaa....bakalım kısmet artık...ayy ne güsel iş yaaa...walla herkese lazımmm...inşallah istediğin gibi bi işde bulursun...sigortasızmı çalışıosun şimdi?neden yapmıolarki
evet yaaa bugün bi haller var topikte.selam kızlar ne o herkesler mutsuz yeşil sara başak inşallah hallolacak şeylerdir seraycım ve diğer kızlar merhaba
parttime da sigorta olmuyormuş cnm
bende sigortalı olsun istiyorum her yönden daha iyi
evet yaaa bugün bi haller var topikte.
benim koca dün akşam kendine yakışanı yaptı ve telefonunu duvara fırlattı kırdı. tebrik ediyorum onu tam kendine yakışan davranş.
ama çok şükür ben canımı sıkmıyorum
inşallah canımmm dua edelim biz...ohh ne güzel evdesiniz..bende izin almaya çalışıcam haftaya 7 gün iznim kalmıştı onu kullanayım diom...eşim aldı bile...darısı bana..
parttime da sigorta olmuyormuş cnm
bende sigortalı olsun istiyorum her yönden daha iyi
evet yaaa bugün bi haller var topikte.
benim koca dün akşam kendine yakışanı yaptı ve telefonunu duvara fırlattı kırdı. tebrik ediyorum onu tam kendine yakışan davranş.
ama çok şükür ben canımı sıkmıyorum
evet canım bugün eşimle gezecez...sende alda eşinle geçir iznini
sanki sanamı yaptı kendine yaptı çokta tındı sana anlamıyorum insanlar neden sinirliyken böyle ucu kendine dokunacak zararlar verirler
hiç işte amaaaann bayılır bişeyler fırlatmaya değerli eşyalara zarar verir rahatlar sonra.evet canım bugün eşimle gezecez...sende alda eşinle geçir iznini
sanki sanamı yaptı kendine yaptı çokta tındı sana anlamıyorum insanlar neden sinirliyken böyle ucu kendine dokunacak zararlar verirler
hiç işte amaaaann bayılır bişeyler fırlatmaya değerli eşyalara zarar verir rahatlar sonra.
Tlfsuz kaldı bakalım nolcak şimdi alacak durum yok şu an.
Amaaaaannnn kendi bilir.
Ben işe geç kalıcam kıslar akşam cevaplarımı vericem öptüm sizi byyyy
hiç işte amaaaann bayılır bişeyler fırlatmaya değerli eşyalara zarar verir rahatlar sonra.
tlfsuz kaldı bakalım nolcak şimdi alacak durum yok şu an.
amaaaaannnn kendi bilir.
ben işe geç kalıcam kıslar akşam cevaplarımı vericem öptüm sizi byyyy
dualarım seninleee saracımm...hepinize duacıyımmm...
İnşallah Rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin . sana çok ferahlık rahatlık versin
selam kızlar ne o herkesler mutsuz yeşil sara başak inşallah hallolacak şeylerdir seraycım ve diğer kızlar merhaba
sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun inşallah halolacak ama canımızı epey sıkan bi sorunla uğraşıyoruz ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim manasız kendini bilmez insanlarla uğraşmak çok zor kızlar ya Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?