Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız basak kocan nıye tel fırlattı bakayım bugun ne olmus yesım kuzum hayırdr merak ettım ozelden yazmıssın kızlara

bilmiyorum ama arada bi karışıyo topikk

sen nasılsın canımcım?
nasıl gidiyo hayat ,işler yolundamı...

ıyım annem benım cook sukur hersey yolunda bugun kocısım evdeydı bı markete kadar gttk gelene kadar kar oynadıkk
bı de bebısımız olsa herseyım tam olck da
sen nasılsın tatlım

ıyım annem benım cook sukur hersey yolunda bugun kocısım evdeydı bı markete kadar gttk gelene kadar kar oynadıkk
bı de bebısımız olsa herseyım tam olck da
sen nasılsın tatlım

şükür tatlım ya iyiyizz
hepimizin eksiği bebek zatenn

allahım göndersin tez zamanda hepimize

mutluluğumuza mutluluk eklenecek onlar gelince

şükür tatlım ya iyiyizz
hepimizin eksiği bebek zatenn

allahım göndersin tez zamanda hepimize

mutluluğumuza mutluluk eklenecek onlar gelince

evet cnmm ya ıns hepımız o gusel duyguyu yasar tatlım kocısı m uyuya kaldı bensız yataga gtmıyo
bende yatayım barı ıyı gecelerrr annem allaha emanet ol
optumm

yalancılarrr kim demiş olmuyo diee..yapmamak için öle diolar bence...saatlerini güne çevirip puantaj kaydı yapabilirler bikem...aaaa niye fırlattı kısss...hayrolaa?
evet cnm aslında sigorta yapmamak için söylüyorlar tabii. bizde yemiş gibi yapıyoruz.
sigortasız çalştırmak herkesin işine gelir.
kız işte eşimle her zaman ki kavgalar. bu kez ki tlf yüzünden di o yüzden olan tlfna oldu.
ammaaann
sanki sanamı yaptı kendine yaptı çokta tındı sana anlamıyorum insanlar neden sinirliyken böyle ucu kendine dokunacak zararlar verirler
cnm ben şöyle düşünüyorum kendini güçlü veya bişeylerden kolay vazgeçer göstermek için olabilirmi:44:
kız pc ni ortalıkta bırakma ne olur ne olmaz eşinede iyi olmuş telefonsuz kalsında aklı başına gelsin bende öpüyorum byyy
yok bu benm pc değildi ya ortalıkta kalsa da olur.
önemli olan benim kendi paramla aldığım 1 milyar küsurlük pc
amin cnm benm Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
anladğm kadrıyla eşinle ilgili bir sorun yok. 3. şahıslar sanırım.
inşallah tez zaamanda hallolur. sıkma canını. anlatmak istersende her zaman desteğiz
bacılar nasılsınız
slm bacıcımmmmmmmm
ya sana bişi sorcam sen geçmişi okuyup sana verdiğim cvbı okuyomusun.:44:
merak ettim sadece bebeğim yanlş anlama. hani sana cvp yazıyorum ya inşallah görüyosundur

günaydın herkese mutlu bir gün olsunnnnnnn

özledim sizi kızlarr nasılsınız ne var ne yok

ben iyileştim bomba gibiyim artık

dürterim arada sizi

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkes için güzel bi gün olur inşallah

sağol canım menim desteğinizi hep hissediyorum.sorun haloldu çok şükür kocşimle ilgili değildi iş yerinden gereksiz insanlarla ilgili idi ama çözüldü şükür

günaydın yeşilim yeşilim yeşilim aman bugün nasılsın annem kendini nasıl hissediyon

günaydın herkese mutlu bir gün olsunnnnnnn

özledim sizi kızlarr nasılsınız ne var ne yok

ben iyileştim bomba gibiyim artık

dürterim arada sizi

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkes için güzel bi gün olur inşallah

günaydın saracım myhoscummm ...umarım güzel bir gün olur herkes için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…