günaydın saracım myhoscummm ...umarım güzel bir gün olur herkes için...
günaydın seraycım nasılsın canım
yeşil aşağıdaydı ama yazmadan gitti:26::26::26::26::26::26:
iyiyim canımm..sen nasılsınn?başladık yine işe her zamanki gibi..yeşili ben görmedim...gelir heralde gün içinde..merak ettim bende..
iyiyim canım sağol hayırlı işler canım menim
bugün adetimin 36. günü ve hala regl olmadım. ama evde test yaptım tek çizgi çıktı. kan testi yapmaya korkuyorum.
evet cnm aslında sigorta yapmamak için söylüyorlar tabii. bizde yemiş gibi yapıyoruz.
sigortasız çalştırmak herkesin işine gelir.
kız işte eşimle her zaman ki kavgalar. bu kez ki tlf yüzünden di o yüzden olan tlfna oldu.
ammaaann
cnm ben şöyle düşünüyorum kendini güçlü veya bişeylerden kolay vazgeçer göstermek için olabilirmi:44:
yok bu benm pc değildi ya ortalıkta kalsa da olur.
önemli olan benim kendi paramla aldığım 1 milyar küsurlük pc
amin cnm benm Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
anladğm kadrıyla eşinle ilgili bir sorun yok. 3. şahıslar sanırım.
inşallah tez zaamanda hallolur. sıkma canını. anlatmak istersende her zaman desteğiz
slm bacıcımmmmmmmm
ya sana bişi sorcam sen geçmişi okuyup sana verdiğim cvbı okuyomusun.:44:
merak ettim sadece bebeğim yanlş anlama. hani sana cvp yazıyorum ya inşallah görüyosundur
kız saat 2de ben burdaydm keşkem biras erke nn gelseydin tühhh
yeşilll noldu annem. anladım bebekle alakalı değil. kocanlamı tartıştın ne oldu.
:44::44::44:
iyiyiz çok şükür yetercim sende daha iyi ol da bol bol aramıza katıl inşallah.
bizim 2 hamişimiz çıktı keyfimize diycek yok:124:
İnşallah Rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin . sana çok ferahlık rahatlık versin
ohhh çok şükür cnmmm sevndm. işe devam ettinmi cnm hastalığında.günaydın herkese mutlu bir gün olsunnnnnnn
özledim sizi kızlarr nasılsınız ne var ne yok
ben iyileştim bomba gibiyim artık
dürterim arada sizi
çok şükür ablacım çözüldüğüne sevndmsağol canım menim desteğinizi hep hissediyorum.sorun haloldu çok şükür kocşimle ilgili değildi iş yerinden gereksiz insanlarla ilgili idi ama çözüldü şükür
slm cnm bende diyorum neden gelmiyor nikolay inanki aklıma geldingünaydın kızlarrr ayyy sizi çok özledimm pc çöktü sonra genel kurul toplantısı vardı dün tam girdim bişi yazacam bizim muhasebeci geldi pc aldı elimden kapatamadım bile siteyi offf bune yaaa ama kimse yok galiba biraz geriye baktım pınara hatice hamilemi çok sevindim yaaa valla çok sevindim hayırlı olsunnn.
cnm yap bence de inşallah hamilesindirbugün adetimin 36. günü ve hala regl olmadım. ama evde test yaptım tek çizgi çıktı. kan testi yapmaya korkuyorum.
yok bişi sormadım da. hani sen slm verip kaçıyosun ya daha sonra ben cvp veriyorum slmına verilmediğini düşünmeni istemem o yüzden didimbaşakcığımmmmm canımmmm ben bu aralar çok yoğunummmm o sebebple GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUMMMMSİZE SLMMMM YAZIP ÇIKIYORUMMMMM
(KUSURA BAKMAYIN KIZLARRRR VAKTİM OLDUĞUNDA GEÇMİŞE BAKIYORUM AMA SON 20 GÜNDÜR FALANNN NETE KK YE BAZAN GÜNLÜK BİLE ELEMİYORUM)
aslında sık sıkta yazıyorum kızlar slm deyip kaçtım diyeee
BİR ŞEYMİ SOok biRDUN BEBEĞİMMMMMMM:26::26::26::26::26::26::26::26:
mrb cnm bende çok özledim ama iş değiştirdiğimden dolayı giremiyorum cnm fazla.başak mrh nabr hepinizi çok özledim.
ohh maaşallah cinsiyeti ne zaman belli oluyor.başakcım bu aralar çok yoğunum onun dışında 10 haftalık oldu canım
ben çıkıyorum bankaya gidecem off daha çok işim varr.
ohhh çok şükür cnmmm sevndm. işe devam ettinmi cnm hastalığında.
yoksam evdemi yattın
çok şükür ablacım çözüldüğüne sevndm
slm cnm bende diyorum neden gelmiyor nikolay inanki aklıma geldin
cnm yap bence de inşallah hamilesindir
yok bişi sormadım da. hani sen slm verip kaçıyosun ya daha sonra ben cvp veriyorum slmına verilmediğini düşünmeni istemem o yüzden didim
sen bildim bileli hep yoğun karısın
mrb cnm bende çok özledim ama iş değiştirdiğimden dolayı giremiyorum cnm fazla.
sen naslsın nasıl gidiyor. bebiş ne kadarlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?