Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın seraycım nasılsın canım

yeşil aşağıdaydı ama yazmadan gitti:26::26::26::26::26::26:

iyiyim canımm..sen nasılsınn?başladık yine işe her zamanki gibi..yeşili ben görmedim...gelir heralde gün içinde..merak ettim bende..

günaydın kızlarrr ayyy sizi çok özledimm pc çöktü sonra genel kurul toplantısı vardı dün tam girdim bişi yazacam bizim muhasebeci geldi pc aldı elimden kapatamadım bile siteyi offf bune yaaa ama kimse yok galiba biraz geriye baktım pınara hatice hamilemi çok sevindim yaaa valla çok sevindim hayırlı olsunnn.

bugün adetimin 36. günü ve hala regl olmadım. ama evde test yaptım tek çizgi çıktı. kan testi yapmaya korkuyorum.

bugün adetimin 36. günü ve hala regl olmadım. ama evde test yaptım tek çizgi çıktı. kan testi yapmaya korkuyorum.

korkmaaa git kan ver sonucu kesin olarak öğren kiiiiiiiiii ne yapacağına karar ver

başakcığımmmmm canımmmm ben bu aralar çok yoğunummmm o sebebple GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUMMMM SİZE SLMMMM YAZIP ÇIKIYORUMMMMM
(KUSURA BAKMAYIN KIZLARRRR VAKTİM OLDUĞUNDA GEÇMİŞE BAKIYORUM AMA SON 20 GÜNDÜR FALANNN NETE KK YE BAZAN GÜNLÜK BİLE ELEMİYORUM)
aslında sık sıkta yazıyorum kızlar slm deyip kaçtım diyeee
BİR ŞEYMİ SORDUN BEBEĞİMMMMMMM:26::26::26::26::26::26::26::26:

evet gördüm topiğin hamişlerini kutladımdaaa İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AYAKALRINI SÜRÜRLERDEEEE BİR SÜRÜ HAMİŞ ÇIKAR TOPİKTENNN

TOPİK HAMİŞ DOLUP BEBİŞ TAŞSIN İNŞŞŞŞ

KIZLAR BEN ÇIKTIM eşim yemek istiyorrrrr ialç alacak öpüyorum sizi

mrh pınar hayırlı olsun nasıl öğrendin ne kadarlık hepsini anlat ayy çok heyacanandım.

günaydın herkese mutlu bir gün olsunnnnnnn

özledim sizi kızlarr nasılsınız ne var ne yok

ben iyileştim bomba gibiyim artık

dürterim arada sizi
ohhh çok şükür cnmmm sevndm. işe devam ettinmi cnm hastalığında.
yoksam evdemi yattın

sağol canım menim desteğinizi hep hissediyorum.sorun haloldu çok şükür kocşimle ilgili değildi iş yerinden gereksiz insanlarla ilgili idi ama çözüldü şükür
çok şükür ablacım çözüldüğüne sevndm

slm cnm bende diyorum neden gelmiyor nikolay inanki aklıma geldin
cnm yap bence de inşallah hamilesindir
yok bişi sormadım da. hani sen slm verip kaçıyosun ya daha sonra ben cvp veriyorum slmına verilmediğini düşünmeni istemem o yüzden didim
sen bildim bileli hep yoğun karısın

başak mrh nabr hepinizi çok özledim.
mrb cnm bende çok özledim ama iş değiştirdiğimden dolayı giremiyorum cnm fazla.
sen naslsın nasıl gidiyor. bebiş ne kadarlık oldu

başakcım bu aralar çok yoğunum onun dışında 10 haftalık oldu canım
ben çıkıyorum bankaya gidecem off daha çok işim varr.

başakcım bu aralar çok yoğunum onun dışında 10 haftalık oldu canım
ben çıkıyorum bankaya gidecem off daha çok işim varr.
ohh maaşallah cinsiyeti ne zaman belli oluyor.

tamam tatlım bende işe gitcem birazdan üstümü giyineyim

nazo neden yok yaa dünde yoktu.
nazooo noldu annem sana

biliyonmu sen çok tatlı çok iyi yürekli çok düşünceli birisin Allah gönlünden geçen ne muradın varsa versin canım menim seni seviyom men

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…