hürrem sultanım seni unuturmuyzzzgeçen hafta ben sordum nerde dedim benim sultan
özledik bacım gel artıkkkk
belinaycım merhaba nasılsın canım?
sormayın ya evde tek kalamıyorum yapacak bısey yok kac gundur annemlerdeyım eve cıktım arıyolar laf sokuyolarrr sankı goren yıllardr gtmıyorumm
gecen ay dogru durust ılıskıye gıremedımmmm
ooohhhh hadi bakalımmm hayırlısı olsun cnmm....ama böle haftada 1 kereyle kalmayın yaa
bende bölesi ilk defa oluo...alcam o ilaçtan akşam ama sanırım adet oluyom accık bi pembemsi leke geldi sabah bidahada bişi gelmedi ama sinyalleri verio sanırımm..kısmet bakimm..
hürrem sultanım seni unuturmuyzzzgeçen hafta ben sordum nerde dedim benim sultan
özledik bacım gel artıkkkk
belinaycım merhaba nasılsın canım?
ben öyle kaşıntı olduğunda adet olmayı tercih ediyorum hiç çekilmiyor çünkü
merhaba canım nasılsın randevu aldınızmı dr dan
ayyy banada sanki adet olunca çok acı çekecem gibi gelio ...çünkü pedler alerji yapıo biraz...bide bu durumda düşünsene nasıl kötü olurumm...nese Allahtan dün akşamki gibi deilim...
ben ilaç kullanabileceğin için demiştim pedlerin alerjisi aklıma gelmedi sık değiştirecen artık
sağol tatlım çok şükür bende iyiyimıyım tatlım sen nasılsınnnn
serayım bebeğim güzel arkadaşım altta görmemişim seni yoksaa demezmiyimBana merhaba yok hiraldeneseee ben diim merhaba yeşilimmm nasılsınnn...doktora gittinmiii...nasıl hissedion kendinii..
merhaba canım nasılsın randevu aldınızmı dr dan
evet öle yapcam artık...travazoldu demi nazcım kremin adı?alayım akşamm..
sağol tatlım çok şükür bende iyiyim
serayım bebeğim güzel arkadaşım altta görmemişim seni yoksaa demezmiyim
iyiym canım heycanlıyım sadece :18: aradık dr u yarın sabah erkenden gelin dedi gidecez bakalım dua ein güzel haberlerle geleyimm
sen nasılsın serayım pembe leke gelmiş inşallah yerleşmedir değilse bile erken olacaksın ozaman bende erken olmuştum geçen ay seninde bu ay gelir ozaman bebiş
merhaba nazoşumm iyiyim heycan var işte biraz
aldım randevuyu yarın sabah gidecem inşallahhh
sen nasılsın?
sağol tatlım çok şükür bende iyiyim
serayım bebeğim güzel arkadaşım altta görmemişim seni yoksaa demezmiyim
iyiym canım heycanlıyım sadece :18: aradık dr u yarın sabah erkenden gelin dedi gidecez bakalım dua ein güzel haberlerle geleyimm
sen nasılsın serayım pembe leke gelmiş inşallah yerleşmedir değilse bile erken olacaksın ozaman bende erken olmuştum geçen ay seninde bu ay gelir ozaman bebiş
merhaba nazoşumm iyiyim heycan var işte biraz
aldım randevuyu yarın sabah gidecem inşallahhh
sen nasılsın?
​nikolay cım sen nasıl oldun cnm. geçende yazdım sana bişiler ama bakmadın tatlım. bebekte sorun yok dimi
myhoş nabr yaa nerelerdesin?
hayırlısı olsun canım üzme kendini bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için sen güçlüsün tatlım ama ağlamakta geliyorsa iç,inden hiç sıkma kendiniama evde ağla benimde düzensizleşmişti erken oluyodum adet düzensizleşince rahim kendini bebişe hazırlıyrmuş seninde öyledir belkihadi bakalım hayırlı haberlerini bekliozzz...bu sefer bayağ geldi pembe lekem geldi benim kırmızılar yeşilimmmkısmet diom artık napalım..burnumun direği sızladı bak yazarken ağlamamak için sıkıom kendimiii...çokda üzülmedim ama doldum iyice yaaa
iyilik tatlım sen nasılsın bebişin nasıl
ya benim topiik baya hareketli bu günlerde hamiş kalan kalana pek gelemiyorum geldiğimde de kimseyi bulamıyorum
iyiyim ama yaşıyorum merak etmeyin yeşilim hamişmiş listeden gördüm çokk sevindim darısı başımıza
evet canım darısı en kısa zamanda sağlıkla size olsun inşallahhhhhh
kız hangi ara oldu o iş istemiyodun sanki öle konuşmuştuk en son sizi gidi sizi
hayırlısı olsun canım üzme kendini bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için sen güçlüsün tatlım ama ağlamakta geliyorsa iç,inden hiç sıkma kendiniama evde ağla benimde düzensizleşmişti erken oluyodum adet düzensizleşince rahim kendini bebişe hazırlıyrmuş seninde öyledir belki
Evet canım darısı en kısa zamanda sağlıkla size olsun inşallahhhhhh
inşallah öledir canımmmm....çok saol...iyiki varsınızzz...hayırlısı olsun hakkımızda...
evet hayırlısı canım katılıyorum sana, sende ne var ne yok tatlım
evet ya gel katıl bizee ben buraya katılalı 1 hafta falan oldu ama sanki çok uzun zamandan beri buradaymışım gibi hissediyorum. bütün arkadaşlar çok cana yakın. kızlar şımartayım sizi azıcık hepinizi seviyorum bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?