Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bana merhaba yok hiralde neseee ben diim merhaba yeşilimmm nasılsınnn...doktora gittinmiii...nasıl hissedion kendinii..

sormayın ya evde tek kalamıyorum yapacak bısey yok kac gundur annemlerdeyım eve cıktım arıyolar laf sokuyolarrr sankı goren yıllardr gtmıyorumm
gecen ay dogru durust ılıskıye gıremedımmmm

ama bebek varmı diye sorarlar nasıl olacak yalnız kalamayınca en azından kocan evdeyken eve gel sonra eşin işe giderken bırakır seni annelere yada kaynananlara

ben öyle kaşıntı olduğunda adet olmayı tercih ediyorum hiç çekilmiyor çünkü

hürrem sultanım seni unuturmuyzzzgeçen hafta ben sordum nerde dedim benim sultan
özledik bacım gel artıkkkk

belinaycım merhaba nasılsın canım?

merhaba canım nasılsın randevu aldınızmı dr dan

ben öyle kaşıntı olduğunda adet olmayı tercih ediyorum hiç çekilmiyor çünkü

ayyy banada sanki adet olunca çok acı çekecem gibi gelio ...çünkü pedler alerji yapıo biraz...bide bu durumda düşünsene nasıl kötü olurumm...nese Allahtan dün akşamki gibi deilim...

ayyy banada sanki adet olunca çok acı çekecem gibi gelio ...çünkü pedler alerji yapıo biraz...bide bu durumda düşünsene nasıl kötü olurumm...nese Allahtan dün akşamki gibi deilim...

ben ilaç kullanabileceğin için demiştim pedlerin alerjisi aklıma gelmedi sık değiştirecen artık

ıyım tatlım sen nasılsınnnn
sağol tatlım çok şükür bende iyiyim
Bana merhaba yok hiralde neseee ben diim merhaba yeşilimmm nasılsınnn...doktora gittinmiii...nasıl hissedion kendinii..
serayım bebeğim güzel arkadaşım altta görmemişim seni yoksaa demezmiyim
iyiym canım heycanlıyım sadece :18: aradık dr u yarın sabah erkenden gelin dedi gidecez bakalım dua ein güzel haberlerle geleyimm
sen nasılsın serayım pembe leke gelmiş inşallah yerleşmedir değilse bile erken olacaksın ozaman bende erken olmuştum geçen ay seninde bu ay gelir ozaman bebiş

merhaba nazoşumm iyiyim heycan var işte biraz
aldım randevuyu yarın sabah gidecem inşallahhh
sen nasılsın?

evet öle yapcam artık...travazoldu demi nazcım kremin adı?alayım akşamm..

evet canım travazol

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliozzz...bu sefer bayağ geldi pembe lekem geldi benim kırmızılar yeşilimmm kısmet diom artık napalım..burnumun direği sızladı bak yazarken ağlamamak için sıkıom kendimiii...çokda üzülmedim ama doldum iyice yaaa

​nikolay cım sen nasıl oldun cnm. geçende yazdım sana bişiler ama bakmadın tatlım. bebekte sorun yok dimi

saol canım geçen toplu cvp vermiştim.ağrılarım var canım bacağımda ve sırtımda ama ALLAHTAN bebişte bişi yok dedi drama yinede dikkat et dedi ALLAH bebişimi bana bağışladı çok korktum ama başıma herkes geldi bana soruyolar bacağın nasıl diye bende onu boşver ben hamileyim diye ağlıyorum.

myhoş nabr yaa nerelerdesin?

iyilik tatlım sen nasılsın bebişin nasıl

ya benim topiik baya hareketli bu günlerde hamiş kalan kalana pek gelemiyorum geldiğimde de kimseyi bulamıyorum

iyiyim ama yaşıyorum merak etmeyin yeşilim hamişmiş listeden gördüm çokk sevindim darısı başımıza

hayırlısı olsun canım üzme kendini bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için sen güçlüsün tatlım ama ağlamakta geliyorsa iç,inden hiç sıkma kendiniama evde ağla benimde düzensizleşmişti erken oluyodum adet düzensizleşince rahim kendini bebişe hazırlıyrmuş seninde öyledir belki

evet canım darısı en kısa zamanda sağlıkla size olsun inşallahhhhhh

inşallah öledir canımmmm....çok saol...iyiki varsınızzz...hayırlısı olsun hakkımızda...

bende yeni geldiğimde öyle olmuştum sanki herkesle 40 yıllık arkadaşmışım gibi geldiydi bende çok sevmiştim herkesi bizde seni seviyoruz canım iyiki katıldın aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…