bende yeni geldiğimde öyle olmuştum sanki herkesle 40 yıllık arkadaşmışım gibi geldiydibende çok sevmiştim herkesi bizde seni seviyoruz canım iyiki katıldın aramızaa
bencede canım Allaha emanetiz olacağı varsa olur zaten bekle birazcık daha sen en iyisi
ben iyiyim canım biraz başım ağrıdı bügün heycandan heralde :)
canım bengisum benimmaferim kıs umutlu ol böyle işte :) hadi görüşürüz bebeğim
canım hiç bi bilgim yok bu konuda üzgünüm hakkında hayırlısı olsun
canım bende sabırsızlanıyorum aslında yarın aricak eşim dru ona göre gitcez bakalım çatlama dur be yaaakocişin napsın sonra çatlak karıyı sen kocişine lazımsın
sen bilirsin tatlım tabiiio kadarda önem verrim temizliğe ama neden oldu bilmiom...acaba süt buharı yaptım ondanmı dedim ama 2 hafta oldu yapalı...doktor için izin alamam şuanda..onedenle gidemiom...bakalım çaresine bakcam hasta olmazsam tabi..evde kantron yağı var eski kocakarı ilaçlarından herşeye iyi gelio ondan sürecem...aynen kaşıntısı mahvedio walla...parçalıyası gelio insanın..
nasılsın bitanem iyimisin dün bensiz kaynatmışsınız bakıyomda
karılar işten yeni geldim. soyundum oturuyorum.
işe giderken dolabımı darmaduman etmiştim orayı bi toplayım birazdan gelirim.
size şu şarkıyı armağan ediyim ben gelene kadar dinleyip coşun:124:
yada ağlayın
aylanırmı bu şarkıda bilemedim:44:neyse .
buyrun
Kalamam Arkadaş (Murat Boz) - YouTube
selam... nasılsınız hanımlar
merhaba bayanlarnasılsınızzzz
iyiyiz canım hoşgeldin. sen nasılsın ??
evet ya dün öyle oldu kalabalıktı burası ben bi yarım saat yoktum (koca faktörüne takıldım :)) döndüğümde kimse kalmamıştı. bu arada iyiyim canım.. hava çok soğudu çok rüzgar var bide kar başladııı.sen nasılsın hala adet olmamışsın galiba :)) inşallahta olmazsın 2 gün geçti dimi canım
iyiyiz canım hoşgeldin. sen nasılsın ??
evet canım işte geçen ayın 7sinde olduydum varsada bişii silik falan çıkması gerekirdi dimi belkide yok bebişim iltihap falan oldumda ondan gecikti belkidee öyle şeylerden geckirmi acaba adet yaa? :26: dün fena kaynatmışsınız bensiz yaa kıskandıım kociş yüzünden fazla kalamadıım
slm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm...toplanmışsınız yine ...iyi kaynatacaksınız desenizeben pis yediliyi iizliomm...eşimin kuzenleri bizde...ıslak kek yaptım onlara...öle işte..
evet canım işte geçen ayın 7sinde olduydum varsada bişii silik falan çıkması gerekirdi dimi belkide yok bebişim iltihap falan oldumda ondan gecikti belkidee öyle şeylerden geckirmi acaba adet yaa? :26: dün fena kaynatmışsınız bensiz yaa kıskandıım kociş yüzünden fazla kalamadıım
bize fazla katılamayacan ozaman olsun keyfin yerinde olsunda sonra senlede kaynatırız...bende öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
bende iyiyim sadece bugün üşenciliğim üstümde karnım acıktı üşenciliğimden hazır yemeği ısıtıp yemeye üşendim yaşlanıyomuyum ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?