Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende yeni geldiğimde öyle olmuştum sanki herkesle 40 yıllık arkadaşmışım gibi geldiydi bende çok sevmiştim herkesi bizde seni seviyoruz canım iyiki katıldın aramızaa

hoşgeldin tatlımmm. teşekkür ederim canım evet iyiki sizleri bulmuşum yaa:))

bakalım hayla bi umut var canım hayla gelen giden yok bende ama idrarda koku var yaa ve accayip kabızlık ikisinede naaptıysam çare olmadı inşallah idrarda koku iltihaptan falan diildir yaa okadarda su içmeye çalışıyom geçmedi bi türlüü bi 1 hafta 10 gündür falan var koku kabızlıkta öylee naapcağımı bilemedim eğer adetimde hayla gelmezse perşembe bi sağlık ocağına gidicem kan ve idrar testi yaptırıcam umarım iltihap falan yokturda bebiştendir yaa yeşilim sendede varmı canım kabızlık ve idrarda koku yaa?

sen bilirsin tatlım tabiii
evet kaşıntısı çok kötü. oturduğu yerden oynatıyo insanı

nasılsın bitanem iyimisin dün bensiz kaynatmışsınız bakıyomda

evet ya dün öyle oldu kalabalıktı burası ben bi yarım saat yoktum (koca faktörüne takıldım :)) döndüğümde kimse kalmamıştı. bu arada iyiyim canım.. hava çok soğudu çok rüzgar var bide kar başladııı.sen nasılsın hala adet olmamışsın galiba :)) inşallahta olmazsın 2 gün geçti dimi canım

karılar işten yeni geldim. soyundum oturuyorum.
işe giderken dolabımı darmaduman etmiştim orayı bi toplayım birazdan gelirim.
size şu şarkıyı armağan ediyim ben gelene kadar dinleyip coşun:124:
yada ağlayın
ayğlanırmı bu şarkıda bilemedim:44:neyse .
buyrun
Kalamam Arkadaş (Murat Boz) - YouTube

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.topla bakalım dağınıklığınıda sonra muhabbetin belini kırarık.

evet canım işte geçen ayın 7sinde olduydum varsada bişii silik falan çıkması gerekirdi dimi belkide yok bebişim iltihap falan oldumda ondan gecikti belkidee öyle şeylerden geckirmi acaba adet yaa? :26: dün fena kaynatmışsınız bensiz yaa kıskandıım kociş yüzünden fazla kalamadıım

slm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm...toplanmışsınız yine ...iyi kaynatacaksınız desenizeben pis yediliyi iizliomm...eşimin kuzenleri bizde...ıslak kek yaptım onlara...öle işte..

kıskanma bu akşamda kaynatırız hem bende dün akşam fazla giremedim benim eşimde evdeydi

slm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm...toplanmışsınız yine ...iyi kaynatacaksınız desenizeben pis yediliyi iizliomm...eşimin kuzenleri bizde...ıslak kek yaptım onlara...öle işte..

bize fazla katılamayacan ozaman olsun keyfin yerinde olsunda sonra senlede kaynatırız...bende öyle bir geçer zamankiyi izliyorum

canım yaa şimdi bekliyoruz yaa o yüzden de geç gelebiliyo. benim adetim mesela hiç şaşmazdı.ben sürekli takibini yaparım ama bebek düşünmeye başladığımız zamandan beri ya erken geliyo yada geç geliyo. hep bi beklenti içindeyiz ya anlayacağın psikolojikte olabilir. boşver sen takılma hiç stres olmaa diyicem ama beklemekte çok sinir bozucu oluyo canım. bide herkesin ki idrar testinde hemen çıkmıyo. o yüzden şimdilik rahat ol canım emi. inşaallahhhh hamilesindir canım.

bideee seninlede kaynatırız bitanem sen hiççç üzülme. ben senide çokkkk seviyorum :))

bize fazla katılamayacan ozaman olsun keyfin yerinde olsunda sonra senlede kaynatırız...bende öyle bir geçer zamankiyi izliyorum

katılmaya çalışırım cnm...hizmet ederim accık onlara...3 erkek oturuyolar dizi izlioz hepberaberr...keyfim yerine geldi kocişimle konuştuk...çok ii moral verdi bana canım bitanecik kocam benimm...pis yediliye başlayında onu fazla izleyemiom bende..

bende iyiyim sadece bugün üşenciliğim üstümde karnım acıktı üşenciliğimden hazır yemeği ısıtıp yemeye üşendim yaşlanıyomuyum ne:26:

sonuç olarak yedinmi yemeğini .yoksam hala üşengeçlik yapıp açmı oturuyon söle bakem????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…