canım kabızlık yok bende ama idrarda koku var kıs senin geç döllenme olmasın sakın git gelmezse kırmızılar bakalım bi kan testi yaptır inşallah hamişsindir canım yaabakalım hayla bi umut var canım hayla gelen giden yok bende ama idrarda koku var yaa ve accayip kabızlık ikisinede naaptıysam çare olmadı inşallah idrarda koku iltihaptan falan diildir yaa okadarda su içmeye çalışıyom geçmedi bi türlüü bi 1 hafta 10 gündür falan var koku kabızlıkta öyleenaapcağımı bilemedim eğer adetimde hayla gelmezse perşembe bi sağlık ocağına gidicem kan ve idrar testi yaptırıcam umarım iltihap falan yokturda bebiştendir yaa yeşilim sendede varmı canım kabızlık ve idrarda koku yaa?
a.selam nazoşum sen nasılsın?
selam... nasılsınız hanımlar
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?merhaba bayanlarnasılsınızzzz
a.s. serayım bizde pis yedili izliyoz :) sende gel kaynatalım kuzu ohh afiyet olsun sizlereslm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm...toplanmışsınız yine ...iyi kaynatacaksınız desenizeben pis yediliyi iizliomm...eşimin kuzenleri bizde...ıslak kek yaptım onlara...öle işte..
canım yaa şimdi bekliyoruz yaa o yüzden de geç gelebiliyo. benim adetim mesela hiç şaşmazdı.ben sürekli takibini yaparım ama bebek düşünmeye başladığımız zamandan beri ya erken geliyo yada geç geliyo. hep bi beklenti içindeyiz ya anlayacağın psikolojikte olabilir. boşver sen takılma hiç stres olmaa diyicem ama beklemekte çok sinir bozucu oluyo canım. bide herkesin ki idrar testinde hemen çıkmıyo. o yüzden şimdilik rahat ol canım emi. inşaallahhhh hamilesindir canım.
bideee seninlede kaynatırız bitanem sen hiççç üzülme. ben senide çokkkk seviyorum :))
canım kabızlık yok bende ama idrarda koku var kıs senin geç döllenme olmasın sakın git gelmezse kırmızılar bakalım bi kan testi yaptır inşallah hamişsindir canım yaa
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
a.s. serayım bizde pis yedili izliyoz :) sende gel kaynatalım kuzu ohh afiyet olsun sizlere
ne zaman gelmeye başladı canım pembe lekelerin ? buarada canım evet doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişin canım sıkma canını eşinde sana moral vermiş bak ne güzelgerçektende öle arkadaşlar ilk defa bugün eşimde dedi...çok düşünüosun verecek olan allah.. sen düşündükçe kendine ediosun dedi..ayrıca bak bizim daha evimiz yok...aldığımız parayla ucu ucuna geçinioz (bi çok kişiye rağmen iyide kazansak)belki bu nedenle Allah doğru zamanı bekliodur dedi...hiç konuşmamıştık ya böle düşünmesi beni çok mutlu etti..2-3 senedir olmasa bende düşünmeye başlarım ama takma lütfen kafana dediii...buarada benim kırmızılar geldi dedim ama hala pedimde bişi yok peçeteye sildikçe pembe leke gelio sadece böle adet başlangıcı olan varmı? şişirdimmi kafanızı
ohhh burdayım inşallah kuzucum kociş almazsa pc yi..nappıon nasıl gidio doktora gitcen yarın heyecan varmı?
canım yaa şimdi bekliyoruz yaa o yüzden de geç gelebiliyo. benim adetim mesela hiç şaşmazdı.ben sürekli takibini yaparım ama bebek düşünmeye başladığımız zamandan beri ya erken geliyo yada geç geliyo. hep bi beklenti içindeyiz ya anlayacağın psikolojikte olabilir. boşver sen takılma hiç stres olmaa diyicem ama beklemekte çok sinir bozucu oluyo canım. bide herkesin ki idrar testinde hemen çıkmıyo. o yüzden şimdilik rahat ol canım emi. inşaallahhhh hamilesindir canım.
bideee seninlede kaynatırız bitanem sen hiççç üzülme. ben senide çokkkk seviyorum :))
gerçektende öle arkadaşlar ilk defa bugün eşimde dedi...çok düşünüosun verecek olan allah.. sen düşündükçe kendine ediosun dedi..ayrıca bak bizim daha evimiz yok...aldığımız parayla ucu ucuna geçinioz (bi çok kişiye rağmen iyide kazansak)belki bu nedenle Allah doğru zamanı bekliodur dedi...hiç konuşmamıştık ya böle düşünmesi beni çok mutlu etti..2-3 senedir olmasa bende düşünmeye başlarım ama takma lütfen kafana dediii...buarada benim kırmızılar geldi dedim ama hala pedimde bişi yok peçeteye sildikçe pembe leke gelio sadece böle adet başlangıcı olan varmı? şişirdimmi kafanızı
katılmaya çalışırım cnm...hizmet ederim accık onlara...3 erkek oturuyolar dizi izlioz hepberaberr...keyfim yerine geldikocişimle konuştuk...çok ii moral verdi bana canım bitanecik kocam benimm...pis yediliye başlayında onu fazla izleyemiom bende..
sonuç olarak yedinmi yemeğini .yoksam hala üşengeçlik yapıp açmı oturuyon söle bakem????
canım kabızlık yok bende ama idrarda koku var kıs senin geç döllenme olmasın sakın git gelmezse kırmızılar bakalım bi kan testi yaptır inşallah hamişsindir canım yaa
a.s. serayım bizde pis yedili izliyoz :) sende gel kaynatalım kuzu ohh afiyet olsun sizlere
gerçektende öle arkadaşlar ilk defa bugün eşimde dedi...çok düşünüosun verecek olan allah.. sen düşündükçe kendine ediosun dedi..ayrıca bak bizim daha evimiz yok...aldığımız parayla ucu ucuna geçinioz (bi çok kişiye rağmen iyide kazansak)belki bu nedenle Allah doğru zamanı bekliodur dedi...hiç konuşmamıştık ya böle düşünmesi beni çok mutlu etti..2-3 senedir olmasa bende düşünmeye başlarım ama takma lütfen kafana dediii...buarada benim kırmızılar geldi dedim ama hala pedimde bişi yok peçeteye sildikçe pembe leke gelio sadece böle adet başlangıcı olan varmı? şişirdimmi kafanızı
ne zaman gelmeye başladı canım pembe lekelerin ? buarada canım evet doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişin canım sıkma canını eşinde sana moral vermiş bak ne güzel
almasın kocişin yaaaçok heycanlıyım canım bide alttan bakacak büyük ihtimal korkuyorum:18:
ne zaman gelmeye başladı canım pembe lekelerin ? buarada canım evet doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişin canım sıkma canını eşinde sana moral vermiş bak ne güzel
almasın kocişin yaaaçok heycanlıyım canım bide alttan bakacak büyük ihtimal korkuyorum:18:
kıs ben nasıl soktum aklınaevet canım evlendiğimdede ilk ay böle 5 hün gecikmişti hamileyim sanıp çok umutlanmıştıım nerden bilecektimki öle zart diye hamiş kalmanın kolay oladığınıı 50: belkimde psikolojiktir yeşil soktu ama aklıma yaa ben naapiim ondan heveslendim bende ama şimdi sakinledim bekliyom bakalım ne zaman gelcek
iyiyim canım sen nasılsın taze annecik
benim hiç olmaz önce az gelir sonra devamı gelir.... ama öyle olan arkadaşlarımda var senin ilk defamı böyle oluyor
sen daha önce altan muayene olmadınmı neden korkuyosun
kıs ben nasıl soktum aklınaben test yaptımdı sadece
iyiyim nazoşum ama heyecanlıyım çooooookkkk:18:
yok canım olmadı bi geçen ay gördüm böle pemde ama ardından gelmişti bu kadar uzun sürmemişti...sabah 10 dan beri bişi yok pedimde...anlamadımmm:26::26:
benim bence erken döllenme oldu canım çünkü testte adet günümden önce çıktı...bende ona umut ediyom bakalım sende ne zaman döllenme oldu biliyonmu peki ben takip edememiştim ne yazıkki ama geç olabilir tabi bakalım bekleyek görek :85:
olmuştum canım ama sonradan bana kızmışlardı riskli diye ozaman bişey olmamıştı ama şimdi olurmu acaba diye endişeleniyorumsen daha önce altan muayene olmadınmı neden korkuyosun
korkma bebişim hiç bişi olmuyo bende korkuodum ilk başta...benden oldu aslında daha 5. haftadayken net bişi gözükmemişti merakımdan çatladım alttan bakalım ozaman dedi mecbur baktırdım ama korkulacak bişi yokmuşşş..hiç bakmadılarmı önceki hamileliğinde falan? benim sabah 10 gibi geldi ilk pembe akıntım...ama cok azdı...hayal meyal yani...bilmiom iştee noluyo...düşükten sonrada bünyem değişti walla...adet belirtisi olan göğüs ağrımı bile unuttum artık...ama bu sefer ağrıdı azda olsa...evet kuzucum eşim çok ii moral oldu banaaa...Allah razı olsun ondanda sizlerdende...ne muradınız varsa versinnn...
kıs ben nasıl soktum aklınaben test yaptımdı sadece
iyiyim nazoşum ama heyecanlıyım çooooookkkk:18:
var bebeğim banada aynı şey olmuştu bi ay ilk defa 4 gün gecikmişti. ben tabi hergün test yapıyodum.ikidebir tuvalate gidiyodum geldimi gelmedimi diye. kendimi kasmaktan hasta olamadım ilk gün pembe pembe azar azar leke gibi geldi. sonra normale dönmüştü. bak kocişinde rahatlatmış seni. ben herşeyin bi zamanı olduğuna gerçekten inanıyorum. biz ne kadar istersek isteyelim yapıcak bişeyimiz yok. sadece dua edip sağlığımıza dikkat edip beklemekten başka bi çare yok tatlım
benim bence erken döllenme oldu canım çünkü testte adet günümden önce çıktı...
olmuştum canım ama sonradan bana kızmışlardı riskli diye ozaman bişey olmamıştı ama şimdi olurmu acaba diye endişeleniyorum
öncekindede baktırmışsım canım alttan ama işte etrafımdakiler kızdı iyi değil dedi ozaman bişey olmadıydı inşallah yine bişey olmaz sizinde fikirlerinizi alayım dedim
benim bence erken döllenme oldu canım çünkü testte adet günümden önce çıktı...
olmuştum canım ama sonradan bana kızmışlardı riskli diye ozaman bişey olmamıştı ama şimdi olurmu acaba diye endişeleniyorum
öncekindede baktırmışsım canım alttan ama işte etrafımdakiler kızdı iyi değil dedi ozaman bişey olmadıydı inşallah yine bişey olmaz sizinde fikirlerinizi alayım dedim
var bebeğim banada aynı şey olmuştu bi ay ilk defa 4 gün gecikmişti. ben tabi hergün test yapıyodum.ikidebir tuvalate gidiyodum geldimi gelmedimi diye. kendimi kasmaktan hasta olamadım ilk gün pembe pembe azar azar leke gibi geldi. sonra normale dönmüştü. bak kocişinde rahatlatmış seni. ben herşeyin bi zamanı olduğuna gerçekten inanıyorum. biz ne kadar istersek isteyelim yapıcak bişeyimiz yok. sadece dua edip sağlığımıza dikkat edip beklemekten başka bi çare yok tatlım
canım benimde öyle oluyo hep başta pembe leke gibi geliyo sonrada azar azar geliyo son zamanlarda hatta adet dönemi boyunca genelde günlük ped kullanıyorum düşün yaani okadar az adetim geliyodu başta pembe oluyodu sonra koyulaşıyodu lekeler bi günde yarım günlük ped doluyodu düşün yaani arada sapıtıyo öyle bende demir eksikliği var acaba kansızlık yapıytoda ondanmı öyle diyede düşünmeden edemiyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?