Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi yaa kansızlık varken bebiş yapmamakmı lazımmıış benim bayaa olduydu test yaptıralı yaa 5-6 ay oldu nerdeyse perşembe gidersem baktıriim bende bari bu arada ben bi biciya giripte geliim kızlar kocişkoma cici kokayım yarın

bakma sen etrafındakilere zararı olsa doktor bakarmı alttan hiç...hem şöle düşün hamileyken ilişkiye giriosun demi...ne farkı var

tabiki kan çok önemli...çünkü hamile kalınca bebek senden alacak kanını canını gıdasını...nöral tüp defekti çıkmıştı benim ilk hamileliğimdeki üçlü testimde...oda beyin gelişimyle alakalı...ve o gelişim içinde folik asit kullanımı çok önemli...şimdiden sıhhatler olsun cnmm...hadi mis gibi kok gel bakalımmm...tabi o kokuya kocişin evdeyse vede seni bırakırda gelebilirsen

merhaba canım nerelerdesin moralin nasıl

Artık daha iyiyim tatlımmm

bende iyiyim canım sağolll

aaaa kocişine yarın güzel kokacakmışsın şimdi gördüm bebiş...

Son düzenleme:
öylemi dediydim kısss haklısın ozaman :)
inşallah bişey olmaz nazoşummmm dr bişey olmaz diyor da işte millet korkuttu beni
büyük ihtimalle öle olmuş canım yaa çünkü bildiğim kadarıyla adetten 3 gün sonra falan anca çıkıyo bildiğim kadarıyla yaa oyüsden bende hiiç ümidimi kaybetmedim
kaybetme canım ümidini tabki aferin sanaaa
bakma sen etrafındakilere zararı olsa doktor bakarmı alttan hiç...hem şöle düşün hamileyken ilişkiye giriosun demi...ne farkı var

ne bilim işte serayım korktum... neyse beni rahatlattınız biraz sağolun

rahat ol canım şöle işte ...korkmaa...dua et....

kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım. listeyi yeni gördüm.çok beğendim.
30 yaşındayım 5,5 yıllık evliyim 2009 aralıkta bir düşük yaptım. 3 aşılama, 1 tüp bebek denedim sonuç yok.çalışmalar devam ediyorrr....inşallah bebişlerimize kavuşuruz

hoşgeldin canımmm...öncelikle geçmiş olsun..inşallah bebişlerimize kavuşacazzz...

haklısın canım ne deyim ihmale gelmez nöral tüp defekti ne oluyo kız bu arada yaa tüp falanmı tıkalı oluyo bu arada ben bebiş düşündüğüm için eylülde başlamıştım folik aside 3 ay kullandıydım işte umarım hayla kalmıştır vücudumda folik asitten biteli 3 ay falan oldu sanırım :26: sizce hayla varmıdır vücudumda folik asitten :26: sağol canım benim mis gibim olamda süslenemde gelem :89:

hoş geldin canım aramıza inşallah kavuşuruz canım topikçe heep beraber

e didiydin tabii yoksam daha test mest yaptırmayacaktım ben adetim gelene kadar kaybetmem tabi niye kaybediimkii

rahat ol canım şöle işte ...korkmaa...dua et....
ediyorum zaten canım bol bol dua

hoşgeldin canımmm çok geçmiş olsun tatlım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun sende bebişineee

nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimiyle ilgili bişey bende o yüksek çıktı o nedenle amniyosentez yaptırdım...ama sonucu alamadan kaybettim bebişimi...folik asiti hamile kalmadan önce kullandırıo doktorlar ...düşünmeye başladığın anda başlıossun folik asite...hatta hamilelik boyuncada içilio..bana vermişti doktorumm...folik asit ve demir hapı kullanıodum hamileykende...gel bakem süslende

hoşgeldin canım inşallah zamanı gelince kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…