bendede akdeniz anemisi taşıyıcılığı ve demir eksikliği vardı hatta düşük yaptıgımda çok kan kaybettim 8,5 du hemoglobinim ama daha geçen hafta tahlil yaptırdım..kan oranım yükselmiş 11,5 olmuş demirde ii ...sende arada bi baktır tam kan sayımına ve tiroidine...2 ay önce yaptırmıştım en son 10 du kan oranım..düşünme bak git yaptır sağlık ocagında... bize korunmayı bırakmamızı kan oranım yükseldiğinde söledi doktor..
benim bence erken döllenme oldu canım çünkü testte adet günümden önce çıktı...
olmuştum canım ama sonradan bana kızmışlardı riskli diye ozaman bişey olmamıştı ama şimdi olurmu acaba diye endişeleniyorum
öncekindede baktırmışsım canım alttan ama işte etrafımdakiler kızdı iyi değil dedi ozaman bişey olmadıydı inşallah yine bişey olmaz sizinde fikirlerinizi alayım dedim
hadi yaa kansızlık varken bebiş yapmamakmı lazımmıış benim bayaa olduydu test yaptıralı yaa 5-6 ay oldu nerdeyse perşembe gidersem baktıriim bende bari bu arada ben bi biciya giripte geliim kızlar kocişkoma cici kokayım yarın
merhaba canım nerelerdesin moralin nasıl
canım kabızlık yok bende ama idrarda koku var kıs senin geç döllenme olmasın sakın git gelmezse kırmızılar bakalım bi kan testi yaptır inşallah hamişsindir canım yaa
a.selam nazoşum sen nasılsın?
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
a.s. serayım bizde pis yedili izliyoz :) sende gel kaynatalım kuzu ohh afiyet olsun sizlere
tabiki kan çok önemli...çünkü hamile kalınca bebek senden alacak kanını canını gıdasını...nöral tüp defekti çıkmıştı benim ilk hamileliğimdeki üçlü testimde...oda beyin gelişimyle alakalı...ve o gelişim içinde folik asit kullanımı çok önemli...şimdiden sıhhatler olsun cnmm...hadi mis gibi kok gel bakalımmm...tabi o kokuya kocişin evdeyse vede seni bırakırda gelebilirsen
sus kıs sende yap belkim çıkar seninde gelmemiş hayla adetin üstelik benden önce adet olmuşsun didiydin yaaben ne güzel uslu uslu bekliyoduum ühü iştee hayal kırıklığına uğradııım bıktım tek çizgi görmekten yaa testide korka korka yaptıydıım
inşallah bişey olmaz nazoşummmm dr bişey olmaz diyor da işte millet korkuttu benitehlikeli olsa dr alttan muane edermi çevredikilere bakma sen benim kardeşim hamileyken hep alttan bakmışlar almanyada yaşıyor orada hamileyken o şekilde bakılıyormuş maşallah 2 yaşına bastı oğlu hiç bişey olmadı
kaybetme canım ümidini tabki aferin sanaaabüyük ihtimalle öle olmuş canım yaa çünkü bildiğim kadarıyla adetten 3 gün sonra falan anca çıkıyo bildiğim kadarıyla yaa oyüsden bende hiiç ümidimi kaybetmedim
bakma sen etrafındakilere zararı olsa doktor bakarmı alttan hiç...hem şöle düşün hamileyken ilişkiye giriosun demi...ne farkı var
öylemi dediydim kısss haklısın ozaman :)
inşallah bişey olmaz nazoşummmm dr bişey olmaz diyor da işte millet korkuttu beni
kaybetme canım ümidini tabki aferin sanaaa
ne bilim işte serayım korktum... neyse beni rahatlattınız biraz sağolun
kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım. listeyi yeni gördüm.çok beğendim.
30 yaşındayım 5,5 yıllık evliyim 2009 aralıkta bir düşük yaptım. 3 aşılama, 1 tüp bebek denedim sonuç yok.çalışmalar devam ediyorrr....inşallah bebişlerimize kavuşuruz
tabiki kan çok önemli...çünkü hamile kalınca bebek senden alacak kanını canını gıdasını...nöral tüp defekti çıkmıştı benim ilk hamileliğimdeki üçlü testimde...oda beyin gelişimyle alakalı...ve o gelişim içinde folik asit kullanımı çok önemli...şimdiden sıhhatler olsun cnmm...hadi mis gibi kok gel bakalımmm...tabi o kokuya kocişin evdeyse vede seni bırakırda gelebilirsen
30 yaşındayım 5,5 yıllık evliyim 2009 aralıkta bir düşük yaptım. 3 aşılama, 1 tüp bebek denedim sonuç yok.çalışmalar devam ediyorrr....inşallah bebişlerimize kavuşuruz
öylemi dediydim kısss haklısın ozaman :)
inşallah bişey olmaz nazoşummmm dr bişey olmaz diyor da işte millet korkuttu beni
kaybetme canım ümidini tabki aferin sanaaa
ne bilim işte serayım korktum... neyse beni rahatlattınız biraz sağolun
ediyorum zaten canım bol bol duarahat ol canım şöle işte ...korkmaa...dua et....
haklısın canım ne deyim ihmale gelmez nöral tüp defekti ne oluyo kız bu arada yaa tüp falanmı tıkalı oluyo bu arada ben bebiş düşündüğüm için eylülde başlamıştım folik aside 3 ay kullandıydım işte umarım hayla kalmıştır vücudumda folik asitten biteli 3 ay falan oldu sanırım :26: sizce hayla varmıdır vücudumda folik asitten :26: sağol canım benim mis gibim olamda süslenemde gelem :89:
kızlar ben geldimm
napıyosunuzzzzzz
nasılsınızz
kızlar ben geldimm
napıyosunuzzzzzz
nasılsınızz
hoşbulduuuuu erenayydaaaaahaaaa erenayda geldi hoş geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?