Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah mutlulugunuzu arttırsınnn..kendi bebişinle konustursun en kısa zamanda inşallahhh...kaç yaşında yeğenin

sağol tatlım yaaa inşallah hepimizi kavuştursun alahım bebeklerimizle
martda 2 yaşına girecek ve almanyada telefondan, internetten anca görüyozzz
hala diyoooo içim eriyo o konuşuncaaa

sağol tatlım yaaa inşallah hepimizi kavuştursun alahım bebeklerimizle
martda 2 yaşına girecek ve almanyada telefondan, internetten anca görüyozzz
hala diyoooo içim eriyo o konuşuncaaa

oyyy maaşallahhhhh yaaaa....ne tatlıdır şimdi tam mıncıklanacak zamanı...erimezmi ben benim yeğene teyze dedirtemedim daha...nisan da 2 yaşını bitirecek sıpa...

canımmm sütü maydonozla kaynatıosun çok sıcak olmamak kaydıyla buharında soğuyana kadar oturuosun...ama yakma kendini dikkat et...fazla sıcakken oturma...
bunuda diğer aylarda denerim. çok teşekkürler seraycım:)
noldu kız?niye dövdün şimdik sen biziiiiiii
bi kusurmu eyledikkk
özür dileriz bi kusur varsa

canım sıkkın, cinlerim de tepemde ve ağlayıp duruyorum. sizde cevap vermeyince dövmek geldi içimden sizi

canım sıkkın, cinlerim de tepemde ve ağlayıp duruyorum. sizde cevap vermeyince dövmek geldi içimden sizi

adetin bittikten sonra 3 gün yapılıo die biliom ...bi yerde günde 3 kerede duydum ama bence fazla sanki 3 kere..hayrola canın nie sıkkınn?

oyyy maaşallahhhhh yaaaa....ne tatlıdır şimdi tam mıncıklanacak zamanı...erimezmi ben benim yeğene teyze dedirtemedim daha...nisan da 2 yaşını bitirecek sıpa...

benim yeğenimde bana tete diyor beni teyzesi olarak kabul ediyor diğerlerini fazla görmediği için tete nerde diyince sadce beni gösteriyor nerdeyse hergün netten görüşüyoruz

allah bağışlasın söyler yakında inşallahhh duyunca insan bi garip oluyo yaaaa
bizim cadı erken konuştu valla geçen yaz geldi hem almanca hem türkçe konuşuyoooo

allah bağışlasın söyler yakında inşallahhh duyunca insan bi garip oluyo yaaaa
bizim cadı erken konuştu valla geçen yaz geldi hem almanca hem türkçe konuşuyoooo

senin yeğeni bizimkine alalım benim yeğende almanca saymaya çalışıyor2 yaşında daha

dövme dövme bak biz ssevimli karılarızzzz
bzen gözden kaçıyo canım yaa kusura bakma
hele de bakiim niye canın sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…