Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

adetin bittikten sonra 3 gün yapılıo die biliom ...bi yerde günde 3 kerede duydum ama bence fazla sanki 3 kere..hayrola canın nie sıkkınn?

3 senedir hamile kalamadımm 2 aşılama yaptırdım olumsuz
soğan suyu yaptım 2 ay sonra hemen hamile kaldım ama 5 haftalık düştü
sonraki ay korundum
sonraki bu ay yine hamile kaldım ama yine düşüo..
gebelik oluşuo artık soğan suyundan sonra ama tutunamıo ve sağlıklı gebeliğim olmuo((( napcamı bilmiorum. bu ay tüp bebeğe başlıycaktım ama yine oluşup düşme ihtimali yüksek gibi

benim yeğenimde bana tete diyor beni teyzesi olarak kabul ediyor diğerlerini fazla görmediği için tete nerde diyince sadce beni gösteriyor nerdeyse hergün netten görüşüyoruz

benimkide annemler gidiom mesela orda oluyo beni görünce direk buzdolabının üzerindeki resmimi gösterio hani teyze diom resme gidio sıpaaa...oyyyy yerim onu yaaa

hediye isterik hediye isterik... canım benim sen mutlu ol ben seni hep şarkılarla türkülerle karşılarım.
tamam kız ne istiyon de bana alıyım ben sana
ayy sağoll yaaa bak az daha iltifat edersen çok pis şımarasım geliyoo heeee
senin yeğeni bizimkine alalım benim yeğende almanca saymaya çalışıyor2 yaşında daha

tabi gördün güzelliğini kızımızın hemende iste
ben bilmemm bababsı bilir
ööle çöpçatanlık işleri hiç bana göre diiil
veriiim adresi ,gidin isteyinn

dr lar düşüklerin sebebini araştırmıyormu bi sebebi vardır ona görede tedavi ilaç öneririler

allah bağışlasın söyler yakında inşallahhh duyunca insan bi garip oluyo yaaaa
bizim cadı erken konuştu valla geçen yaz geldi hem almanca hem türkçe konuşuyoooo

çok tatlı maaşallahhhh yaaaaaaaaa.....öpüyom kocaman onuuuu

canım üzülme bizlerde senin gibi kötü deneyimler yaşadık... herhangi bi rahatsızlığın varmı?

bizim oğlumuzda yakışıklı ama ver sen adresi onlarda almanyada beşik kertmesi yapıversinler

saol canım tek istediğim hediye hepimiz için dua et bol bol yeter.

kızlar ben naptım biliyonuzmu?
ilk kez eşime ceza verdim
doğum günümde hediye almadı benim kocacımm,küstüm ona ,sonra maaş daha yatmadığı için alamadım dedi
affettim bende ona ceza olarak amcamın doğum günü hediyesi olarak verdiği 50 lirayla güne girdim devamını da sen ödicen dedim ama parayı ben kendime harcıcam dedim
mayıs ayında 500 lira gelecek ve ben o parayı şahsıma harcıcamm
nasıl ceza?
iyi yapmışımmı?
ilk dediğimde gözleri pörtledi ama suçlu ya mebur kabul etti

canım üzülme bizlerde senin gibi kötü deneyimler yaşadık... herhangi bi rahatsızlığın varmı?

canım yumoşum oluşuo ayda 1 tane kendi çatlıo. sperm değerleri ii gözüküo. genetik tahlillerim temiz. hormonlarda 6 önce iidi.
sadece çikolata kistim varmış 3cme yakın. neden o değildir dedi doktorum ama hormonlar özellikle tiroide bakıcaz, iiydi ama değişebiliomuş bilmiorum işte kısmetim demi yok diyorum.
birazda yaşım kafama takılıo 30a geldim nerdeyse on dan mı acaba sorulara yanıt bulamakda çok can yakıcı birde etraftan laf sokan pis karılar offffffff offfffffffffffffff çok sıkıntılıyım çatlıycam bi çığlık atsam binalar yıkılır

ohhhh ii ceza valla. yani sana göre ii kocişine göre kötü :))

canım yumoşum oluşuo ayda 1 tane kendi çatlıo. sperm değerleri ii gözüküo. genetik tahlillerim temiz. hormonlarda 6 önce iidi.
sadece çikolata kistim varmış 3cme yakın. neden o değildir dedi doktorum ama hormonlar özellikle tiroide bakıcaz, iiydi ama değişebiliomuş bilmiorum işte kısmetim demi yok diyorum.
birazda yaşım kafama takılıo 30a geldim nerdeyse on dan mı acaba sorulara yanıt bulamakda çok can yakıcı birde etraftan laf sokan pis karılar offffffff offfffffffffffffff çok sıkıntılıyım çatlıycam bi çığlık atsam binalar yıkılır

ben ne demiştim en masumuna bile acmıyacan dedim ne oldu sözüme geldinmi

kızlar nasılsınız bakalım.ziyaretinize geldim yine.kendi topikimde akşam kimse kalmıyor...(yanlış anlamak yok ben yine de gelirim ziyaretinize sizi çok sevdim)
rüyalardan anlayan bana yorum yapabilecek biri var mı?

kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn

üzülme tatlım bek seray ve ben 5 aylık bebeklerimizi kaybettik
ben 7 yıldır bekliyorum ama daha tık yok
en azında hamie kalabiliyosunn ilaçlarla yatarak bi şekilde doğurursun bebeğini bi dahaki hamileliğinde iyi bi doktora gitttt
bak nazemirde 7 yıldır bekliyoo
herzaman senden daha kötüsü var bunu düşün kendini iyi hisset olurmu?
bizim oğlumuzda yakışıklı ama ver sen adresi onlarda almanyada beşik kertmesi yapıversinler
tamam
ayy maaşallah yaa bende istiyom bundan bitanee yirim onuuu

çokk tatlı yaaaaaaa bi de uzak olmasa varyaaaaa
yanakları kızarana kadar öperdimmmm yılda 20 gün anca görebiliyosssss

dumancim slm..bunlari nsl kullaniosun sabahmi aksammi,acmi tokmu kac kasik vs vs
cnm sabah akşam 1 kaşık hani şu kutu dondurmalar varya onların kaşıklarından çıktı içinden onla içiyorum fazlası zararlı olabilirmiş....

selaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın
anlat rüyanı belki yorum yapan olur

kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn

iyi geceler canım bizde seni seviyoruz hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…