adetin bittikten sonra 3 gün yapılıo die biliom ...bi yerde günde 3 kerede duydum ama bence fazla sanki 3 kere..hayrola canın nie sıkkınn?
benim yeğenimde bana tete diyor beni teyzesi olarak kabul ediyor diğerlerini fazla görmediği için tete nerde diyince sadce beni gösteriyor nerdeyse hergün netten görüşüyoruz
tamam kız ne istiyon de bana alıyım ben sanahediye isterik hediye isterik... canım benim sen mutlu ol ben seni hep şarkılarla türkülerle karşılarım.
senin yeğeni bizimkine alalım benim yeğende almanca saymaya çalışıyor2 yaşında daha
3 senedir hamile kalamadımm2 aşılama yaptırdım olumsuz
soğan suyu yaptım 2 ay sonra hemen hamile kaldım ama 5 haftalık düştü
sonraki ay korundum
sonraki bu ay yine hamile kaldım ama yine düşüo..
gebelik oluşuo artık soğan suyundan sonra ama tutunamıo ve sağlıklı gebeliğim olmuo((( napcamı bilmiorum. bu ay tüp bebeğe başlıycaktım ama yine oluşup düşme ihtimali yüksek gibi
allah bağışlasın söyler yakında inşallahhh duyunca insan bi garip oluyo yaaaa
bizim cadı erken konuştu valla geçen yaz geldi hem almanca hem türkçe konuşuyoooo
3 senedir hamile kalamadımm2 aşılama yaptırdım olumsuz
sonraki ay korundum
gebelik oluşuo artık soğan suyundan sonra ama tutunamıo ve sağlıklı gebeliğim olmuo((( napcamı bilmiorum. bu ay tüp bebeğe başlıycaktım ama yine oluşup düşme ihtimali yüksek gibi
tamam kız ne istiyon de bana alıyım ben sana
ayy sağoll yaaa bak az daha iltifat edersen çok pis şımarasım geliyoo heeee
tabi gördün güzelliğini kızımızın hemende iste
ben bilmemm bababsı bilir
ööle çöpçatanlık işleri hiç bana göre diiil
veriiim adresi ,gidin isteyinn
tamam kız ne istiyon de bana alıyım ben sana
ayy sağoll yaaa bak az daha iltifat edersen çok pis şımarasım geliyoo heeee
tabi gördün güzelliğini kızımızın hemende iste
ben bilmemm bababsı bilir
ööle çöpçatanlık işleri hiç bana göre diiil
veriiim adresi ,gidin isteyinn
allah bağışlasın söyler yakında inşallahhh duyunca insan bi garip oluyo yaaaa
bizim cadı erken konuştu valla geçen yaz geldi hem almanca hem türkçe konuşuyoooo
canım üzülme bizlerde senin gibi kötü deneyimler yaşadık... herhangi bi rahatsızlığın varmı?
ayyyy şımarıyorum ben amaaaaaaaa
bengiciğimm nolduu?varmı gelen giden?
kızlar ben naptım biliyonuzmu?
ilk kez eşime ceza verdim
doğum günümde hediye almadı benim kocacımm,küstüm ona ,sonra maaş daha yatmadığı için alamadım dedi
affettim bende ona ceza olarak amcamın doğum günü hediyesi olarak verdiği 50 lirayla güne girdim devamını da sen ödicen dedim ama parayı ben kendime harcıcam dedim
mayıs ayında 500 lira gelecek ve ben o parayı şahsıma harcıcamm
nasıl ceza?
iyi yapmışımmı?
ilk dediğimde gözleri pörtledi ama suçlu ya mebur kabul etti
canım üzülme bizlerde senin gibi kötü deneyimler yaşadık... herhangi bi rahatsızlığın varmı?
kızlar ben naptım biliyonuzmu?
ilk kez eşime ceza verdim
doğum günümde hediye almadı benim kocacımm,küstüm ona ,sonra maaş daha yatmadığı için alamadım dedi
affettim bende ona ceza olarak amcamın doğum günü hediyesi olarak verdiği 50 lirayla güne girdim devamını da sen ödicen dedim ama parayı ben kendime harcıcam dedim
mayıs ayında 500 lira gelecek ve ben o parayı şahsıma harcıcamm
nasıl ceza?
iyi yapmışımmı?
ilk dediğimde gözleri pörtledi ama suçlu ya mebur kabul etti
üzülme tatlım bek seray ve ben 5 aylık bebeklerimizi kaybettik3 senedir hamile kalamadımm2 aşılama yaptırdım olumsuz
sonraki ay korundum
tamambizim oğlumuzda yakışıklı ama ver sen adresi onlarda almanyada beşik kertmesi yapıversinler
ayy maaşallah yaa bende istiyom bundan bitanee yirim onuuu
cnm sabah akşam 1 kaşık hani şu kutu dondurmalar varya onların kaşıklarından çıktı içinden onla içiyorum fazlası zararlı olabilirmiş....dumancim slm..bunlari nsl kullaniosun sabahmi aksammi,acmi tokmu kac kasik vs vs
kızlar nasılsınız bakalım.ziyaretinize geldim yine.kendi topikimde akşam kimse kalmıyor...(yanlış anlamak yok ben yine de gelirim ziyaretinize sizi çok sevdim)
rüyalardan anlayan bana yorum yapabilecek biri var mı?
kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?