canım yumoşum oluşuo ayda 1 tane kendi çatlıo. sperm değerleri ii gözüküo. genetik tahlillerim temiz. hormonlarda 6 önce iidi.
sadece çikolata kistim varmış 3cme yakın. neden o değildir dedi doktorum ama hormonlar özellikle tiroide bakıcaz, iiydi ama değişebiliomuş bilmiorum işte kısmetim demi yok diyorum.
birazda yaşım kafama takılıo 30a geldim nerdeyse on dan mı acabasorulara yanıt bulamakda çok can yakıcı birde etraftan laf sokan pis karılar offffffff offfffffffffffffff çok sıkıntılıyım çatlıycam bi çığlık atsam binalar yıkılır
canım yumoşum oluşuo ayda 1 tane kendi çatlıo. sperm değerleri ii gözüküo. genetik tahlillerim temiz. hormonlarda 6 önce iidi.
sadece çikolata kistim varmış 3cme yakın. neden o değildir dedi doktorum ama hormonlar özellikle tiroide bakıcaz, iiydi ama değişebiliomuş bilmiorum işte kısmetim demi yok diyorum.
birazda yaşım kafama takılıo 30a geldim nerdeyse on dan mı acabasorulara yanıt bulamakda çok can yakıcı birde etraftan laf sokan pis karılar offffffff offfffffffffffffff çok sıkıntılıyım çatlıycam bi çığlık atsam binalar yıkılır
kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn
üzülme tatlım bek seray ve ben 5 aylık bebeklerimizi kaybettik
ben 7 yıldır bekliyorum ama daha tık yok
en azında hamie kalabiliyosunn ilaçlarla yatarak bi şekilde doğurursun bebeğini bi dahaki hamileliğinde iyi bi doktora gitttt
bak nazemirde 7 yıldır bekliyoo
herzaman senden daha kötüsü var bunu düşün kendini iyi hisset olurmu?
sana laf sokanlara sende sok kuzum niye dertleniyon bak tecrübe konuşuyo ben bööle aştımmmcanım yumoşum oluşuo ayda 1 tane kendi çatlıo. sperm değerleri ii gözüküo. genetik tahlillerim temiz. hormonlarda 6 önce iidi.
hayırlısı olsunnallaha şükür gelen adet falan yok henüzama gelen bebikde yok dahaa beklemedeyim canım bakalım perşembe doktora giderim bi test neyim yaptıriim :18:
ohhhh ii ceza valla. yani sana göre ii kocişine göre kötü :))
ama acıyarak yaptım kızzben ne demiştim en masumuna bile acmıyacan dedim ne oldu sözüme geldinmi
hoşgeldiiinkızlar nasılsınız bakalım.ziyaretinize geldim yine.kendi topikimde akşam kimse kalmıyor...(yanlış anlamak yok ben yine de gelirim ziyaretinize sizi çok sevdim)
rüyalardan anlayan bana yorum yapabilecek biri var mı?
iyi gecelerrrkızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn
aminnnn Rabbim herkese kucağına sağlıkla alıp büyütmeyi nasip etsincanım bak ne güzel kontrollerin yapılmış temiz çıkmış.benim de yaş 30 oldu.yalnız değilsin.inş.en kısa zamanda hamiş kalırız.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
ah ahhhhhh kselcim bugün düşüğü öğrenince bana sokulan laflar tek tek aklıma geldi flash back beynimde dönüyor. sadece bitanesinin lafı allah herkesi anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. böyle laflar duycağım hiç aklıma gelmezdi bazen kendimi dağınbaşındaki bi köyde yaşıyo gibi hissediyorum. bu insanlar mı kafayı yemiş ben mi hayal görüorum diye inanamıyorumlafff sokan o pis karıları döveriz bizzzz. herşeyin hayırlısı canım. bak ben 31 yaşındayım hiç hamile kalamadım. büyük ihtimallede doğal yolla kalamayacağım ama canımı hiççç sıkmıyorum. allah daha büyük dert vermesin bizlere. zamanı gelince olur arkadaşım rahat ol bence.
rüyamda karnıma yastık koyuyordum sokaklarda karnımdaki yastıkla dolaşıyordum bir yandan da içim içimi yiyordu anlamasınlar diyee.sonra uzun uzun aynaya bakıp hamileliği kendime çok yakıştıryordum.
2.rüya kulaktan ateş ölçer aletiyle ateşimi ölçerken birden alet sinyal verip sürpriz hamilesiniz diyor.ay allahım ne güzel duyguydu hamile olduğunu duymak
yazdığım ve baktığım bi kaç topicte bayanlar 2 - 3 aylık evlilerdi sizi de otomatik öle düşündüm. haklısın çok ama çooooook geçmiş olsun sana ve seraya. ALLAH acil şifalar versin hepimize. peki size ne dediler neden olarak??
kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn
canım ben direk yorumlayayım. bebekle yatıp bebekle kalkarsak rüyadada farklı bişey göremeyiz tatlım. bendeakşam rüyamda tüp bebek merkezindeydim. yaşadıklarımızdan etkileniyoruz.
üzülme tatlım bek seray ve ben 5 aylık bebeklerimizi kaybettik
ben 7 yıldır bekliyorum ama daha tık yok
en azında hamie kalabiliyosunn ilaçlarla yatarak bi şekilde doğurursun bebeğini bi dahaki hamileliğinde iyi bi doktora gitttt
bak nazemirde 7 yıldır bekliyoo
herzaman senden daha kötüsü var bunu düşün kendini iyi hisset olurmu?
tamam
çokk tatlı yaaaaaaa bi de uzak olmasa varyaaaaa
yanakları kızarana kadar öperdimmmm yılda 20 gün anca görebiliyosssss
aminnnn Rabbim herkese kucağına sağlıkla alıp büyütmeyi nasip etsin.
ah ahhhhhh kselcim bugün düşüğü öğrenince bana sokulan laflar tek tek aklıma geldi flash back beynimde dönüyor. sadece bitanesinin lafı allah herkesi anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. böyle laflar duycağım hiç aklıma gelmezdi bazen kendimi dağınbaşındaki bi köyde yaşıyo gibi hissediyorum. bu insanlar mı kafayı yemiş ben mi hayal görüorum diye inanamıyorum
ben 14 yıllık evliyim listeyide gördüysen orada bilgilerimiz yazıyor yaşımda 37 ye doğru gidiyor bende 6 haftalık düşük yaptım birde dış gebelik geçirdim 6 yıldırda uğraşıyorum tedaviler falan ama nasip kısmet zamanı gelince olacak sana laf söyleyenlere sende size veren allah bana vermeyende allah de elimden ne gelir de sustur
katılıyorummmlafff sokan o pis karıları döveriz bizzzz. herşeyin hayırlısı canım. bak ben 31 yaşındayım hiç hamile kalamadım. büyük ihtimallede doğal yolla kalamayacağım ama canımı hiççç sıkmıyorum. allah daha büyük dert vermesin bizlere. zamanı gelince olur arkadaşım rahat ol bence.
yazdığım ve baktığım bi kaç topicte bayanlar 2 - 3 aylık evlilerdi sizi de otomatik öle düşündüm. haklısın çok ama çooooook geçmiş olsun sana ve seraya. ALLAH acil şifalar versin hepimize. peki size ne dediler neden olarak??
ben 14 yıllık evliyim listeyide gördüysen orada bilgilerimiz yazıyor yaşımda 37 ye doğru gidiyor bende 6 haftalık düşük yaptım birde dış gebelik geçirdim 6 yıldırda uğraşıyorum tedaviler falan ama nasip kısmet zamanı gelince olacak sana laf söyleyenlere sende size veren allah bana vermeyende allah de elimden ne gelir de sustur
sana laf sokanlara sende sok kuzum niye dertleniyon bak tecrübe konuşuyo ben bööle aştımmm
hayırlısı olsunn
ama acıyarak yaptım kızz
sözüne geldiğimden değilll kıyamam yine ama kızdırmıştıııı
hoşgeldiiin
iyi gecelerrr
rüyamda karnıma yastık koyuyordum sokaklarda karnımdaki yastıkla dolaşıyordum bir yandan da içim içimi yiyordu anlamasınlar diyee.sonra uzun uzun aynaya bakıp hamileliği kendime çok yakıştıryordum.
2.rüya kulaktan ateş ölçer aletiyle ateşimi ölçerken birden alet sinyal verip sürpriz hamilesiniz diyor.ay allahım ne güzel duyguydu hamile olduğunu duymak
ah ahhhhhh kselcim bugün düşüğü öğrenince bana sokulan laflar tek tek aklıma geldi flash back beynimde dönüyor. sadece bitanesinin lafı allah herkesi anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. böyle laflar duycağım hiç aklıma gelmezdi bazen kendimi dağınbaşındaki bi köyde yaşıyo gibi hissediyorum. bu insanlar mı kafayı yemiş ben mi hayal görüorum diye inanamıyorum
kestim denemezzzzzz aamaaaaaaaaaaaaaahadi itiraf et acısanda cezayı kesmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?