Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bak ne güzel kontrollerin yapılmış temiz çıkmış.benim de yaş 30 oldu.yalnız değilsin.inş.en kısa zamanda hamiş kalırız.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

lafff sokan o pis karıları döveriz bizzzz. herşeyin hayırlısı canım. bak ben 31 yaşındayım hiç hamile kalamadım. büyük ihtimallede doğal yolla kalamayacağım ama canımı hiççç sıkmıyorum. allah daha büyük dert vermesin bizlere. zamanı gelince olur arkadaşım rahat ol bence.

kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn

özendimmmmmmm bende hamile kalıp dr a gitmek istiyoruuummmmmmmmmmm maşallah size güzel haberlerle dön olurmuuuu

yazdığım ve baktığım bi kaç topicte bayanlar 2 - 3 aylık evlilerdi sizi de otomatik öle düşündüm. haklısın çok ama çooooook geçmiş olsun sana ve seraya. ALLAH acil şifalar versin hepimize. peki size ne dediler neden olarak??

sana laf sokanlara sende sok kuzum niye dertleniyon bak tecrübe konuşuyo ben bööle aştımmm
allaha şükür gelen adet falan yok henüz ama gelen bebikde yok dahaa beklemedeyim canım bakalım perşembe doktora giderim bi test neyim yaptıriim :18:
hayırlısı olsunn
ohhhh ii ceza valla. yani sana göre ii kocişine göre kötü :))

ben ne demiştim en masumuna bile acmıyacan dedim ne oldu sözüme geldinmi
ama acıyarak yaptım kızz
sözüne geldiğimden değilll kıyamam yine ama kızdırmıştıııı
hoşgeldiiin
kızlar hepinize iyi geceler ben yatacam uykum geldi yarın sabah dr randevum var dua edin kızlar güzel haberle geleyimm öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmm Allaha emanet olunn
iyi gecelerrr

rüyamda karnıma yastık koyuyordum sokaklarda karnımdaki yastıkla dolaşıyordum bir yandan da içim içimi yiyordu anlamasınlar diyee.sonra uzun uzun aynaya bakıp hamileliği kendime çok yakıştıryordum.
2.rüya kulaktan ateş ölçer aletiyle ateşimi ölçerken birden alet sinyal verip sürpriz hamilesiniz diyor.ay allahım ne güzel duyguydu hamile olduğunu duymak

canım bak ne güzel kontrollerin yapılmış temiz çıkmış.benim de yaş 30 oldu.yalnız değilsin.inş.en kısa zamanda hamiş kalırız.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
aminnnn Rabbim herkese kucağına sağlıkla alıp büyütmeyi nasip etsin.
ah ahhhhhh kselcim bugün düşüğü öğrenince bana sokulan laflar tek tek aklıma geldi flash back beynimde dönüyor. sadece bitanesinin lafı allah herkesi anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. böyle laflar duycağım hiç aklıma gelmezdi bazen kendimi dağınbaşındaki bi köyde yaşıyo gibi hissediyorum. bu insanlar mı kafayı yemiş ben mi hayal görüorum diye inanamıyorum

canım ben direk yorumlayayım. bebekle yatıp bebekle kalkarsak rüyadada farklı bişey göremeyiz tatlım. bendeakşam rüyamda tüp bebek merkezindeydim. yaşadıklarımızdan etkileniyoruz.

ben 14 yıllık evliyim listeyide gördüysen orada bilgilerimiz yazıyor yaşımda 37 ye doğru gidiyor bende 6 haftalık düşük yaptım birde dış gebelik geçirdim 6 yıldırda uğraşıyorum tedaviler falan ama nasip kısmet zamanı gelince olacak sana laf söyleyenlere sende size veren allah bana vermeyende allah de elimden ne gelir de sustur

ayy canım hadi güzel haberlerle dön iiinşallaaah ay bendede vardırda bebiş beraber büyütürüz ne güsel iyi uykular tatlım çook öpüyorum ikinizidee..

canım ben direk yorumlayayım. bebekle yatıp bebekle kalkarsak rüyadada farklı bişey göremeyiz tatlım. bendeakşam rüyamda tüp bebek merkezindeydim. yaşadıklarımızdan etkileniyoruz.

haklısın canım vallah.insan rüyalardan bile umut etmeye çalışıyor...

aay öyle vallaa maaşallah ay of bende istiyom yaa inşallah artık kendi bebişlerimizi heveriz hanımlar yaa

canım benim ya üzülme. ben o kadar çok insan tanıyorum ki anneliğiyle övünen(lafta) fakat çocuğunu başından atmak için küçücük yaşta kreşe gönderen, yanında sigara içen, aman yesinde ne yerse yesin diyipte abuk sabuk gıdalar yediren, çocuk sussun diye her isteğini yapan insanlardan daha özelim ben çünkü onlar çok kolay elde ettiler isteklerini ama bizler zorlu yollardan geçiyoruz. o yüzden sen onların dediklerini hiç kafana takma canım.

canım benim inş.yüce rabbim duyar sesimi en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.ben sizleri okudukça kendimden utanıyorum. 1 sene olmuş isyan ediyorum zır zır ağlıyorum.
sabahtan beri ağlıyordum yine aklım başıma geldi...

katılıyorummm

sağol canım herşey nasip kısmet,amin allahtan herşeyy
neden yok ben 18 yaşında hamile kalmıştım
yaşımı bahane ettiler yaniiiiiii

sana da çok geçmiş olsun nazemir. tüp bebek denedin mi? canım artık diyenleri umursamıyo gibi yapıyorum ama beddua etmeyim diyorum allah içimi bilio çok canımı yakan oldu ALLAHa havale ediyorum artık benim bebeğim bu tip insanların derdi olur olmadık yerde toplum içinde çok sıkıldım artık. ally mcbell diye bi dizi vardı balyozu hayalinde patlatıodu canını sıkanlara bende 30 kişiye patlatmışımdır

hadi itiraf et acısanda cezayı kesmişin

valla ne diyeyim çok fazla bebek düşününce bilinç altına yerleşiyor böyle rüyalar görüyoruz inşallah gerçekleşir

içim bi tuhaf oldu o ne demekmiş öyle kendine bukadar güven niye anlamadım ALLAH ın sopası yok verdiği gibi almasınıda bilir ona verende ALLAH sana vermeyende ALLAH o nasıl büyüklenmek öyle bundan sonra muhattap olma öylesiyle ...ve bol bol dua et ALLAH öyle aciz ve kalbin kırıldığında ettiğin dua kabul olurmuş ay gece gece sinir oldum kadına hatta kadın müsvettesi

aay inanmıyoooruuum karıya bak neler demiş yaa oracıkta saçını başını yolaydıın sende diyeydinki allah o kısmet ettiği evladı bigün elinden alırsa ozaman anlarsın beni ee ölümlü dünya falan diyeydin verseydin bi güzel ağızlarının payını karıya bak yaa döveriz biz onu sen bize kim olduğunu söle yeter üzülme canım yaa ne olacağı belli olmuyo bi bakmışsın hamile kalmışsın işte bu herkese en güzel cevap olur sabırlı ol canım umudunu kaybetme nasılsa bi sorun yokmuş stresten falanda olmuyo bebiş iyi düşün göbişin bebiş dolsun

güzellikler iyi geceler...allah sağlık versin sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.bebek bebek derken bazen sahip olduğumuz güzel şeyleri unutuyoruz.
kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…