bana bunu diyen de hamileliğinde bile 1 paket tüttüren bi anne tarifin aynen ona uyuyorcanım benim ya üzülme. ben o kadar çok insan tanıyorum ki anneliğiyle övünen(lafta) fakat çocuğunu başından atmak için küçücük yaşta kreşe gönderen, yanında sigara içen, aman yesinde ne yerse yesin diyipte abuk sabuk gıdalar yediren, çocuk sussun diye her isteğini yapan insanlardan daha özelim ben çünkü onlar çok kolay elde ettiler isteklerini ama bizler zorlu yollardan geçiyoruz. o yüzden sen onların dediklerini hiç kafana takma canım.
söylediği gnden beri 6 ay oldu ama hergün hergünnnnnnnnn aklıma geldi. aynı şeyi düşünüyorum estağfurrrr tövbe yarabbim o kadar yaktı ki o kadar yaktı ki içimi beddua ettim dayanamadım. allah bebişe bi zarar vermesin ama analıkdan usandırsınnnn niye anneyim diye çatlar umarımmm. bunu yazarken bile utanıyorum ama çok doluyum bugün özür dilerimmmmmmmmiçim bi tuhaf oldu o ne demekmiş öyle kendine bukadar güven niye anlamadım ALLAH ın sopası yok verdiği gibi almasınıda bilir ona verende ALLAH sana vermeyende ALLAH o nasıl büyüklenmek öyle bundan sonra muhattap olma öylesiyle ...ve bol bol dua et ALLAH öyle aciz ve kalbin kırıldığında ettiğin dua kabul olurmuş ay gece gece sinir oldum kadına hatta kadın müsvettesi[/
canım benim ya üzülme. ben o kadar çok insan tanıyorum ki anneliğiyle övünen(lafta) fakat çocuğunu başından atmak için küçücük yaşta kreşe gönderen, yanında sigara içen, aman yesinde ne yerse yesin diyipte abuk sabuk gıdalar yediren, çocuk sussun diye her isteğini yapan insanlardan daha özelim ben çünkü onlar çok kolay elde ettiler isteklerini ama bizler zorlu yollardan geçiyoruz. o yüzden sen onların dediklerini hiç kafana takma canım.
canım benim ya üzülme. ben o kadar çok insan tanıyorum ki anneliğiyle övünen(lafta) fakat çocuğunu başından atmak için küçücük yaşta kreşe gönderen, yanında sigara içen, aman yesinde ne yerse yesin diyipte abuk sabuk gıdalar yediren, çocuk sussun diye her isteğini yapan insanlardan daha özelim ben çünkü onlar çok kolay elde ettiler isteklerini ama bizler zorlu yollardan geçiyoruz. o yüzden sen onların dediklerini hiç kafana takma canım.
canım benim inş.yüce rabbim duyar sesimi en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.ben sizleri okudukça kendimden utanıyorum. 1 sene olmuş isyan ediyorum zır zır ağlıyorum.
sabahtan beri ağlıyordum yine aklım başıma geldi...
sana da çok geçmiş olsun nazemir. tüp bebek denedin mi? canım artık diyenleri umursamıyo gibi yapıyorum ama beddua etmeyim diyorum allah içimi bilio çok canımı yakan oldu ALLAHa havale ediyorum artık benim bebeğim bu tip insanların derdi olur olmadık yerde toplum içinde çok sıkıldım artık. ally mcbell diye bi dizi vardı balyozu hayalinde patlatıodu canını sıkanlara bende 30 kişiye patlatmışımdır
iyi geceler canımmmmgüzellikler iyi geceler...allah sağlık versin sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.bebek bebek derken bazen sahip olduğumuz güzel şeyleri unutuyoruz.
kendinize iyi bakın...
söylediği gnden beri 6 ay oldu ama hergün hergünnnnnnnnn aklıma geldi. aynı şeyi düşünüyorum estağfurrrr tövbe yarabbim o kadar yaktı ki o kadar yaktı ki içimi beddua ettim dayanamadım. allah bebişe bi zarar vermesin ama analıkdan usandırsınnnn niye anneyim diye çatlar umarımmm. bunu yazarken bile utanıyorum ama çok doluyum bugün özür dilerimmmmmmmm
ay ne güzel dedin vallaa ne anneler var hamileyken bile içki sigara hatta uyuşturucu kullananlarmı dersin çocuğunu başından savacak yer arayanlarmı dersin neler nelerçok üzülüyorum öyle oldummu yaa hak etmiyolar onlar o bebekleri biz hakediyoz asıııl inşallah bizimde olucak ama bigün
canım benim inş.yüce rabbim duyar sesimi en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.ben sizleri okudukça kendimden utanıyorum. 1 sene olmuş isyan ediyorum zır zır ağlıyorum.
sabahtan beri ağlıyordum yine aklım başıma geldi...
aay inanmıyoooruuum karıya bak neler demiş yaa oracıkta saçını başını yolaydıınsende diyeydinki allah o kısmet ettiği evladı bigün elinden alırsa ozaman anlarsın beni ee ölümlü dünya falan diyeydin verseydin bi güzel ağızlarının payını karıya bak yaa döveriz biz onu sen bize kim olduğunu söle yeter üzülme canım yaa ne olacağı belli olmuyo bi bakmışsın hamile kalmışsın işte bu herkese en güzel cevap olur sabırlı ol canım umudunu kaybetme nasılsa bi sorun yokmuş stresten falanda olmuyo bebiş iyi düşün göbişin bebiş dolsun
kestim denemezzzzzz aamaaaaaaaaaaaaaa
ben kocişime ufacık minnacıkk bi naz yaptımmm
güzellikler iyi geceler...allah sağlık versin sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.bebek bebek derken bazen sahip olduğumuz güzel şeyleri unutuyoruz.
kendinize iyi bakın...
basakta bi gitti gelemedi. gelemediğine göre çok dağıtmış dolabını. hadi yine başağı çağıralım başakkkk sesimize gellll.
İNŞALLAH tüm isteyenler hepimiz sağlıkla, hayırlaşahıs bize gelip yemeyi içmeyi çok sever, dışardan canım şunu istedi der biz saftirik karı koca hemen ayyyyyy ne salak biriyim bennnnnn. bir iki soktu yanlış anlamışımdır dedim saf saffffff kendi yanlışlıkla ilk aylardan hamile kaldı anlamıo dedim ama artıkkkk tam bir şeytan oldum ona karşı şimdi bana bi gelir o yine evimde saçını başını bile yolacak kadar cadı hissediyorum kendimi. kafasını alıp klozete sokmak gibi hayaller geçio aklımdannnnn
olcak bebeğim olcakkkk bizimde yavrularımız olcak bizde tadıcağız annelik duygusunu ve hepimiz çok ii anneler olacağız
canım sosyal güvenceniz varmı bilmiorum ama devlette bi arkadaş yaptırdı 700 lira verdi ve tuttu onun. ankara zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde. 3 hak verio devlet bildiğim. bende devlette deniycem Allah kısmet ederse.geçen sene tüpe başlamıştım ama dr hatasından yumurtam erken çatladığı için tüp iptal oldu aşılama yapıldı ama bizdende nerdeyse tüp parasının yarısı gitti onun için şimdi maddi olarak deneyemiyoruz ve vardır bundada bi hayır diyorum ...patlat canım hayalinde kimse hayaline karışamaz
bende evlenmeden önce birisine kızdımmı deftere yazardım sinirimi yazılara dökerdim ama sonra biz evde yokken hırsız girince evde ya defteri bulurlarsa diye kendi kendimi yemiştim ondan sonrada bidaha yazmadım
üzülme canım düşünme bööle şeyler ağlada açıl birazzz
bana bunu diyen de hamileliğinde bile 1 paket tüttüren bi anne tarifin aynen ona uyuyor
söylediği gnden beri 6 ay oldu ama hergün hergünnnnnnnnn aklıma geldi. aynı şeyi düşünüyorum estağfurrrr tövbe yarabbim o kadar yaktı ki o kadar yaktı ki içimi beddua ettim dayanamadım. allah bebişe bi zarar vermesin ama analıkdan usandırsınnnn niye anneyim diye çatlar umarımmm. bunu yazarken bile utanıyorum ama çok doluyum bugün özür dilerimmmmmmmm
işte en ufak bi hatasını hoş görmemişin en iyisini yapmışın yoksa nasılsa sesi çıkmıyor diye sonra bakmışın ne evlilik yıldönümü hatırlanır ne başka şey sen baştan yuları sıkı tut aferin
:
iyi geceler kızlarr nasılsınız görüşmeyeliiii
benim başım büyük dertte kızlar yaa afedersiniz ama 1 haftadır kabızlık çekiyorum yani tık yok hala karnımı görseniz 7 aylık hamiş gibiyimm
aşırı sancı çekiyorum ilaç içiyorum fayda da etmiyoo napicamı şaşırdımmmmm
anında işe yarıyacak bi çözüm bilen warmı acabaaa nolur yardım edinnnnnnn
İNŞALLAH tüm isteyenler hepimiz sağlıkla, hayırlaşahıs bize gelip yemeyi içmeyi çok sever, dışardan canım şunu istedi der biz saftirik karı koca hemen ayyyyyy ne salak biriyim bennnnnn. bir iki soktu yanlış anlamışımdır dedim saf saffffff kendi yanlışlıkla ilk aylardan hamile kaldı anlamıo dedim ama artıkkkk tam bir şeytan oldum ona karşı şimdi bana bi gelir o yine evimde saçını başını bile yolacak kadar cadı hissediyorum kendimi. kafasını alıp klozete sokmak gibi hayaller geçio aklımdannnnn
sen uğra o zaman sık sk buraya acaip neşeliyizdirrrr normaldeeağlamaktan gözlerim şiştiii sizi buldum nefes alabiliorum rahatladım biraz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN göbişleriniz bebiş dolsunnnnnnn
iyi geceler kızlarr nasılsınız görüşmeyeliiii
benim başım büyük dertte kızlar yaa afedersiniz ama 1 haftadır kabızlık çekiyorum yani tık yok hala karnımı görseniz 7 aylık hamiş gibiyimm
aşırı sancı çekiyorum ilaç içiyorum fayda da etmiyoo napicamı şaşırdımmmmm
anında işe yarıyacak bi çözüm bilen warmı acabaaa nolur yardım edinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?