Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana bunu diyen de hamileliğinde bile 1 paket tüttüren bi anne tarifin aynen ona uyuyor
söylediği gnden beri 6 ay oldu ama hergün hergünnnnnnnnn aklıma geldi. aynı şeyi düşünüyorum estağfurrrr tövbe yarabbim o kadar yaktı ki o kadar yaktı ki içimi beddua ettim dayanamadım. allah bebişe bi zarar vermesin ama analıkdan usandırsınnnn niye anneyim diye çatlar umarımmm. bunu yazarken bile utanıyorum ama çok doluyum bugün özür dilerimmmmmmmm

ay ne güzel dedin vallaa ne anneler var hamileyken bile içki sigara hatta uyuşturucu kullananlarmı dersin çocuğunu başından savacak yer arayanlarmı dersin neler neler çok üzülüyorum öyle oldummu yaa hak etmiyolar onlar o bebekleri biz hakediyoz asıııl inşallah bizimde olucak ama bigün

çok doğru söylüyosun lafta anne ama uygulamada sınıfta kalırlar

ağlama artık gel sen bizle muhabbete ne dert kalır ne keder neşeyle yumurtlayıp zevkle doğururuz

geçen sene tüpe başlamıştım ama dr hatasından yumurtam erken çatladığı için tüp iptal oldu aşılama yapıldı ama bizdende nerdeyse tüp parasının yarısı gitti onun için şimdi maddi olarak deneyemiyoruz ve vardır bundada bi hayır diyorum ...patlat canım hayalinde kimse hayaline karışamaz
bende evlenmeden önce birisine kızdımmı deftere yazardım sinirimi yazılara dökerdim ama sonra biz evde yokken hırsız girince evde ya defteri bulurlarsa diye kendi kendimi yemiştim ondan sonrada bidaha yazmadım

güzellikler iyi geceler...allah sağlık versin sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.bebek bebek derken bazen sahip olduğumuz güzel şeyleri unutuyoruz.
kendinize iyi bakın...
iyi geceler canımmmm

üzülme canım düşünme bööle şeyler ağlada açıl birazzz

olcak bebeğim olcakkkk bizimde yavrularımız olcak bizde tadıcağız annelik duygusunu ve hepimiz çok ii anneler olacağız

canım 1 sene olmuş niye kendine kısır muamelesi yapıyosun yada yaptırıyosunkii bak bende 8 aylık evliyim evlendiğimden beri çalışıyoz ama öylelerinin ağzınada laf vermiyom henüz düşünmüyoz evliliğimize alışcaz korunuyoz falan filan uydur bişiiler canım benim sendede pek bi sorun yok dilerim en kısa zamanda hamiş kalırsın bu arada bendede pko var canım sanırım henüz ondan olamadı bu ay klomen kullanmıştım umarım işe yaramıştır geçen ayın 7sinde adet olduydum henüz gelen giden yok bakalım umutla bekliyorum bebişimi

basakta bi gitti gelemedi. gelemediğine göre çok dağıtmış dolabını. hadi yine başağı çağıralım başakkkk sesimize gellll.

İNŞALLAH tüm isteyenler hepimiz sağlıkla, hayırla şahıs bize gelip yemeyi içmeyi çok sever, dışardan canım şunu istedi der biz saftirik karı koca hemen ayyyyyy ne salak biriyim bennnnnn. bir iki soktu yanlış anlamışımdır dedim saf saffffff kendi yanlışlıkla ilk aylardan hamile kaldı anlamıo dedim ama artıkkkktam bir şeytan oldum ona karşı şimdi bana bi gelir o yine evimde saçını başını bile yolacak kadar cadı hissediyorum kendimi. kafasını alıp klozete sokmak gibi hayaller geçio aklımdannnnn

kestim denemezzzzzz aamaaaaaaaaaaaaaa
ben kocişime ufacık minnacıkk bi naz yaptımmm

işte en ufak bi hatasını hoş görmemişin en iyisini yapmışın yoksa nasılsa sesi çıkmıyor diye sonra bakmışın ne evlilik yıldönümü hatırlanır ne başka şey sen baştan yuları sıkı tut aferin

güzellikler iyi geceler...allah sağlık versin sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.bebek bebek derken bazen sahip olduğumuz güzel şeyleri unutuyoruz.
kendinize iyi bakın...

bak ne güzel demişin sahip olduklarımızın kıymetini bilelim iyi geceler

basakta bi gitti gelemedi. gelemediğine göre çok dağıtmış dolabını. hadi yine başağı çağıralım başakkkk sesimize gellll.

güya yarım saate geliyodu nasıl bi gardorobu varsa topla topla bitiremedi

klozete sokmana gerek yok lafı sok yeter apışıp kalsın

canım sosyal güvenceniz varmı bilmiorum ama devlette bi arkadaş yaptırdı 700 lira verdi ve tuttu onun. ankara zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde. 3 hak verio devlet bildiğim. bende devlette deniycem Allah kısmet ederse.
üzülme canım düşünme bööle şeyler ağlada açıl birazzz

ağlamaktan gözlerim şiştiii sizi buldum nefes alabiliorum rahatladım biraz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN göbişleriniz bebiş dolsunnnnnnn

ay karıya bak sende hemen soksaydın lafı nasıl anneysen hamileliğinde bile bebeğe acımadın gene içtin sigaranı hangimiz daha anneyiz diyee ay hiç tutamam kendimi ben haksızlığa gelemem patlatıveririm hemen lafı bidaa saıkn altta kalma sen üzüleceğine bırak başkaları üzülsün o kadınlada bidaa görüşmezsin olur biter hıh haspa karı noolcek tam dayaklıkmış

iyi geceler kızlarr nasılsınız görüşmeyeliiii

benim başım büyük dertte kızlar yaa afedersiniz ama 1 haftadır kabızlık çekiyorum yani tık yok hala karnımı görseniz 7 aylık hamiş gibiyimm
aşırı sancı çekiyorum ilaç içiyorum fayda da etmiyoo napicamı şaşırdımmmmm
anında işe yarıyacak bi çözüm bilen warmı acabaaa nolur yardım edinnnnnnn

küçük bi hatamı kızım küçük müüüüüüüüüüüüüüüü?
adam hediye almadıııııııııııı
ama benim cezam küçükkkkk

iyiyiz canım saol. hemen etki etçek bişey bilmiyorum ama bol sıvı tüket.

ay çok güldüm yaa süper fikirmiş kafasını klozete sokmak benim niye aklıma gelmedikii hah şöyle yaa kendine heel biz kadınlarda hep bi şeytanlık vardır arada çıkarmak lazım aklını kullan kapat çenesini sonra bak nasıl rahatlıyacaksın resmen kadın sizi kullanmış bide laf sokmuş yaa hak etmiş güzel bi cezayı bırak sen üzülme yaa intikamını al bak nasıl rahatlayacan bizede anlat haa naaptığını karıya merak ederim ben bi güzel ağzının payını alsıın sanada bidaa bulaşamasıın

kızlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN gerçekten nefes alabilmeye başladım. benide alın topiğinizee. listeye eklermisiniz beni

ağlamaktan gözlerim şiştiii sizi buldum nefes alabiliorum rahatladım biraz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN göbişleriniz bebiş dolsunnnnnnn
sen uğra o zaman sık sk buraya acaip neşeliyizdirrrr normaldee
çok eğleniriz açılırsın sende

hoşgeldin canımmm
duphalac diye bi ilaç var aldır hemen iç anında çözüm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…