senin prolaktin normal ben duydumda söyliyeyim dedim
ve ibrahim saraçaoğlu sipermlerin sayısı iyi olsada yumurtayı dölleyen bi sıvı varmış siperm sayısı iyi olsada o sıvının eksikliğinden dölleyemiyormuş ve keçi boynuzunda spermin o eksikliğini gideriyormuş
ben geldiğimde gitmişlerdi tanışamadım
dumanım gelmiş yavvvvvvv
adaşımmmmm kız cadıııııııııııı benden önce doğurcan bebişiiiii:13:
sağol canım benim darısı sana olsun inşallahhh..
yok canım ya bu sefer öyle olmadı çok az oldu ilişki ama olacağı varmış işteama siz öyle yapın gün aşırı
daha önce bende öyle kullandım canım ama böyle hem daha etkiliymiş hemde çok halsiz bırakırmış yutunca alttan daha iyi dedi dr..sanada bebişin tutunsun diye vermiştir belkide
nazemir+,
basakss+,
duman85,
Bengisu87
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ooo taze annemiz gelmiş hoşgeldiniz canlarım (sen ve bebişin)
tatlım ya rica etsem şu süt buharını nasıl yaptığını ayrıntılı anlatırmısın.kıs sende hemen arkamdan doğur inşallahhhhhh
sağol canım benim darısı sana olsun inşallahhh..
yok canım ya bu sefer öyle olmadı çok az oldu ilişki ama olacağı varmış işteama siz öyle yapın gün aşırı
daha önce bende öyle kullandım canım ama böyle hem daha etkiliymiş hemde çok halsiz bırakırmış yutunca alttan daha iyi dedi dr..sanada bebişin tutunsun diye vermiştir belkide
nazemir+,
basakss+,
duman85,
Bengisu87
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
aa hadi yaa ben ozaman kocişe keçibıynuzu işkencesine başlayım hemen :))) bu arada bunu nezaman içmeleri gerekiyo yumurtlama zamanlarında içseler yeterlimi acabaane zaman başlaytım sizce içirmeye biran önce keçi bıynuzu almalıyım pekmezi var bikere içirmiştim ama 1 kaşığını zor içebildi ağır ya o biraz ben olsam onuda içemezdim zati ıyy iyi içti valla onu bilee
hoşbuldukkk şekerrr napıyosun?
canım yarım litre süte yarım bağ maydonoz doğradım kaynattım sonra buharına oturdum 20 dk kadartatlım ya rica etsem şu süt buharını nasıl yaptığını ayrıntılı anlatırmısın.
tek başına mıydın yaparken.
gerçi senin yanında yardım etcek kimsen yok sanırım
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
önce bi sakin ol... ne kadar zaman içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama düzenli içsinler işte bizim evdede pekmezi var bende yedireyim sabahları
naapayım dğn gece gene kırmızı kart yidim derdime yanıyom
canım yarım litre süte yarım bağ maydonoz doğradım kaynattım sonra buharına oturdum 20 dk kadar
tek başımaydım canım sonrasında baya bi akıntım oldu ama
hoşbuldum nazoşummm idare ediyor şimdilik arada kasıklarım belim ağrıyor panikliyorum:18:
sonra geçince rahatlıyom işte öyle geçiyor
sen napıyosun?
canım yarım litre süte yarım bağ maydonoz doğradım kaynattım sonra buharına oturdum 20 dk kadar
hoşbuldum nazoşummm idare ediyor şimdilik arada kasıklarım belim ağrıyor panikliyorum:18:
sonra geçince rahatlıyom işte öyle geçiyor
sen napıyosun?
ııyy nasıl içcekler pekmezini yaa yazık kııız kıyamam ben kocişe diycem ama faydalıda hastalıklardanda korur güçlendirir insanı naapsamki yaa günde bi kaşık pekmez yeterli olur dimi okadarını içse daha ne isterimkiii
sağlık olsun tatlım bebişin doğru zamanı bekliyor gelmek için ozaman
nasıl bi akıntı tatlım iltihap gibimiydicanım yarım litre süte yarım bağ maydonoz doğradım kaynattım sonra buharına oturdum 20 dk kadar
dumanım hayatım hoş geldin kıyamam sana şööle bilgilerini net olarak verde bana listeye koyak seni.merrrrrrhabaaaaaaaaaaaaaaaaanasılsınız kısçeleeerrrr
merrrrrrhabaaaaaaaaaaaaaaaaanasılsınız kısçeleeerrrr
aloooooooooooo kuzum sakın bi tüyünü müyünü alma deli misinkızlar bugünde sohbetinize doyum olmuyo haa nee çok konuşkansınız öyleeeneyse bende bu fırsattan yararlaniimde ben bi bıcımı olupda geleyim yaahu süsleneyim falan biras saçımı başımı yapayım kaşımı bıyıımı alıyım kendime geleyim sizde canlanın biraz ben gelene kadar canım aa olmas böyle
nerden başlasam :))) hakkaten ne gerekli cnm liste için hemen sölimdumanım hayatım hoş geldin kıyamam sana şööle bilgilerini net olarak verde bana listeye koyak seni.
hoşbuldum iyim teşk sen nslsn??merhabalar hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?