Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa hadi yaa ben ozaman kocişe keçibıynuzu işkencesine başlayım hemen :))) bu arada bunu nezaman içmeleri gerekiyo yumurtlama zamanlarında içseler yeterlimi acabaa ne zaman başlaytım sizce içirmeye biran önce keçi bıynuzu almalıyım pekmezi var bikere içirmiştim ama 1 kaşığını zor içebildi ağır ya o biraz ben olsam onuda içemezdim zati ıyy iyi içti valla onu bilee

ooo taze annemiz gelmiş hoşgeldiniz canlarım (sen ve bebişin)

kıs sende hemen arkamdan doğur inşallahhhhhh
tatlım ya rica etsem şu süt buharını nasıl yaptığını ayrıntılı anlatırmısın.
tek başına mıydın yaparken.
gerçi senin yanında yardım etcek kimsen yok sanırım

iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik

önce bi sakin ol... ne kadar zaman içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama düzenli içsinler işte bizim evdede pekmezi var bende yedireyim sabahları

tatlım ya rica etsem şu süt buharını nasıl yaptığını ayrıntılı anlatırmısın.
tek başına mıydın yaparken.
gerçi senin yanında yardım etcek kimsen yok sanırım
canım yarım litre süte yarım bağ maydonoz doğradım kaynattım sonra buharına oturdum 20 dk kadar
tek başımaydım canım sonrasında baya bi akıntım oldu ama
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik

hoşbuldum nazoşummm idare ediyor şimdilik arada kasıklarım belim ağrıyor panikliyorum:18:
sonra geçince rahatlıyom işte öyle geçiyor
sen napıyosun?

ııyy nasıl içcekler pekmezini yaa yazık kııız kıyamam ben kocişe diycem ama faydalıda hastalıklardanda korur güçlendirir insanı naapsamki yaa günde bi kaşık pekmez yeterli olur dimi okadarını içse daha ne isterimkiii

kuzum bunu yapmaya adetin 3günümü başlıyoduk bide neye döktüydün o şeyi nasıl oturdun kız 2o dakka dötün acımadımı üstünde otururkeen bendemi yapsam naapsam bu ay

bebek kendine yer açıyor olacak okadarcık ağrı kalbini ferah tut senin beklemediğin anda geldi demekki rabbim in bi bildiği var bişeycik olmaz

benimkide anca 1 tatlı kaşığı içer onu yese bile yeter pek sevmezde tatlıyı

sağlık olsun tatlım bebişin doğru zamanı bekliyor gelmek için ozaman

aman gelsinde hayırlısıyla ve sağlıkla ne zaman gelirse gelsin ama çokta bekletmesin yaa hiç görmedim ama özledim şimdiden kuzucuğumuuu inşallah kucağıma aldığım günüde görürüm

kızlar bugünde sohbetinize doyum olmuyo haa nee çok konuşkansınız öyleee neyse bende bu fırsattan yararlaniimde ben bi bıcımı olupda geleyim yaahu süsleneyim falan biras saçımı başımı yapayım kaşımı bıyıımı alıyım kendime geleyim sizde canlanın biraz ben gelene kadar canım aa olmas böyle

aloooooooooooo kuzum sakın bi tüyünü müyünü alma deli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…